Зимата навън бушува, СЕПТЕМВРИЙЧЕ вече не кротува! тема №4

• 34 185
  • 742
  •   1
Отговори
# 480
Мерси, Пантера, чудя се дали изобщо да ги пробвам тогава, то като е заради пръцкане, сигурно няма да помогне, ще помисля... newsm78
Жулиета, аз се сетих, че имам две или три пакетчета замръзена кърма, ще й ги дам считано от днес вместо АМ и ще пиша дали има разлика. Ако има, ще търся друго АМ... Направо не мога да разбера откъде са тия газове нощем, тя като имаше колики, през нощта не пръцкаше така и не се будеше толкова често, през един час  newsm78

# 481
Жулиета, аз се сетих, че имам две или три пакетчета замръзена кърма, ще й ги дам считано от днес вместо АМ и ще пиша дали има разлика. Ако има, ще търся друго АМ... Направо не мога да разбера откъде са тия газове нощем, тя като имаше колики, през нощта не пръцкаше така и не се будеше толкова често, през един час  newsm78
Пиши, че аз нямам замразена, а и моята не стига. А ти какво АМ даваш - аз съм на ХиПп. Моята педиатърка каза, че Лактаната най-малко запичала, но не съм го пробвала.
Иначе при нас коликите си бяха ужасни и не на час, ами по-често решеве. Надявам се такъв период да не минаваме отново.

# 482
От седмица и ние сме така. Аз си мисля че е от зъбките, защото си лапа ръцете и ги смуче много яростно и виждам че го боли, но венците му не са подути...
Преди се събуждаше през 3 часа да яде и заспиваше, сега през час, някой път през половин час се събужда и докато не го гушна не се успокоява. Даже 2-3 нощи не искаше да яде и през деня хапва доста по малко. Освен нощите и някои дни са ни много неспокойни. Само на кърма сме и също има доста газове, коликите ни свършиха преди 2 месеца.

# 483
Защо не пробвате Инфакол вечер преди лягане. Той спомага за освобождаване на газовете (вижте описанието във Фрамар). Ако това е причината да се будят, може да помогне.

# 484
И аз додавам Хипп Комбиотик. Но се чудех дали да не пробвам Лактана.
И нашите колики бяха много силни и продължиха до началото на четвърти месец. И хоп, сега пък газове нощем  Cry А аз мислех скоро да захранвам...
Иначе до преди няколко дена давах още от Еспумизана вечер, но нямаше ефект и го спрях, давам й още Колик стоп, но все тая...

# 485
 Нашата педиатърка каза, че капките са за успокоение на родителите. Отдавна спрях всякакви. Единствено като минем само на АМ мисля да давам БиоГайа - да помага за това запичане.

# 486
При нас освен коликите почнаха и зъби. Повечето вечер преди лягане го хващат коликите, давам му капки. А посред нощ и през деня зъбите го мъчат - мажа с гелче.

# 487
Ние сме само на кърма, но също си имаме газове. Даже в определен момент бяха доста повече от сега.

# 488
Големи емоции при нас тези дни. Вчера ми беше най-изтощеният ден, вече не знаех какво правя и какво приказвам, гледах се все едно от страни.
Мъжът ми днес отиде чак на обяд на работа, за да разхожда малката, докато аз подремна, че съвсем бях изтощила батериите и бях на ръба на истерия. Обаче тя е невъзможна тези дни. Реве и крещи с един такъв рязък и пронизителен глас и въобще не мога да разбера какво иска. Давам да суче - дърпа се, нося я на ръце, огъва се на всички посоки и се дърпа и продължава да подписква гневно.
Сложих един хамак да я люшкам в него, ама то не може само това да се прави, ще ѝ се завие свят, а като я сваля, реве да я върна обратно...

Вчера установих, че се е научила да пълзи на заден ход. По принцип я оставям на леглото на каката, то е голямо метър на два и е високо - като двуетажно, но с къщичка отдолу, а не с друго легло. Има достатъчно място да се търкаля. Та оставила съм я аз там в единия край и по едно време я виждам изпълзяла до стълбичката и се кани да се тупне на земята с краката капред  ooooh! Направо я хванах в полет. Сега вече я обрграждам с възглавници, за момента не може да ги преодолее.
Ох, така се уплаших!

# 489
Само моят дреби май не прави нищо. Освен че се напъва да става, друго не прави. Не се обръща, лежи си, или си стои в люлката полуседнал. Като го гушна понякога се клатушка, не е стабилен още. Дали е нормално?
И каката беше мързелива, но с него се притеснявам...
Иначе си хапва, вечер е като Пепеляшка, в 21:00 трябва да е заспал и сутрин се буди към 9, то не съм за оплакване аз. Но е доста ленив, та това ме притеснява.

# 490
Аз се притеснявам за точно обратното. Някой беше споменал, че е безкомпромисен за 12-часов сън. Ние за 24 часа такова нещо не можем да постигнем. Ей го, в 21:30 изяде 200 мл и още е буден и все едно току що е станал от дълбок сън. Не можем да го приспим по никакъв начин. Вие как го правите?????

# 491
  • Северо=Западналия край
Искрено ви съчувствaм, дaно бебчетaтa ви стaнaт по спокойни и спинкaт поне нощем. Моят юнaк си зaспивa сaм, слaгaм го в леглото и той почвa дa си зaвивa глaвaтa с еднa кърпичкa или със зaвивкaтa. Незнaм зaщо го прaви, но товa му е нaвик, кaто му се доспи търси нещо дa хвaне и дa зaвивa нa глaвaтa си. И през деня между всички хрaнения спинкa, понякога зa по 15 мин. друг път зa по чaс и повече. Не искaм дa го хвaля, че..... Кaто зе сетя колко рaзличен беше бaтко му, висеше нa ръцете ми денем нощем, рaзбирaм ви нaпълно, дaно се поуспокоят нещaтa и при вaс.

# 492
Моят юнaк си зaспивa сaм, слaгaм го в леглото и той почвa дa си зaвивa глaвaтa с еднa кърпичкa или със зaвивкaтa. Незнaм зaщо го прaви, но товa му е нaвик, кaто му се доспи търси нещо дa хвaне и дa зaвивa нa глaвaтa си.
Голямата ми дъщеря правеше нещо подобно. Като ѝ се доспи, си слагаше ръцете на очите и веднага заспиваше. Много ми беше смешно Simple Smile

С яденето нещата стават все по-зле. До сега само казвах на всички да пазят тишина и да не се движат из стаята, защото малката от всеки звук или полъх на вятъра се разсийва и започва да се оглежда да види какво става. Обаче днес се наложи да идем в банята на изгасена лампа, за да яде, понеже по друг начин не стана. Само се върти и се оглежда... Не е нормално това според мен, не знам като започнем захранването какво ще става...

Последна редакция: сб, 13 фев 2016, 10:11 от allana

# 493
Аз вчера размразих кърма, но миришеше на сапун и малката отказа да я пие; но дадох Еспумизан с Колик стопа и Био Гаята и тази нощ беше по-скопойна, не знам дали заради това или е случайно.
Иначе и тя обича да си завива главата с нещо като й се спи  Crazy Приспивам я на една въглавница върху коленете ми като цока или с биба, завивам й леко главата с ръка или одеалце. В сложните случаи я приспивам в количката.
Ох, Аллана, дано на твоята бебка й мине този период! И моята буба почна да се разсейва от всичко като я кърмя и спира да яде.. baby_neutral

# 494
Алана, дано премине този период с трудното хранене, доколкото съм чела се появяваше по-късно. И аз съм кърмила в банята голямото си дете по съвет на Хедра, само там имаше успех.  Joy
И нашето "Ваше бебочество" се разсейва при хранене, а през нощта събуди се цокне малко и заспи и така през 2 часа. Днес е и с разстройство според мен, вече смених сигурно 5 нацапани памперса.

Общи условия

Активация на акаунт