Зимата навън бушува, СЕПТЕМВРИЙЧЕ вече не кротува! тема №4

• 34 172
  • 742
  •   1
Отговори
# 495
Моето ангелче е същото, като му е трудно да заспи го завия леко през глава и тогава мн бързо заспива. Само вечер когато го приспивам е по-трудно. Понякога заспива след като хапне, друг път го слагам още с отворени очички и не може да се приспи, докато не започна да го полюшвам по малко в кошарката. През деня гледам да поспива през 2 часа след последния му сън и докато суче заспива но то е за кратко. Като се разместя и се е разсънил - но това е за през деня. За вечерно заспиване може и след хранене да заспи защото вече е мн сънен.

# 496
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Тъй като и нашият бебок спеше супер неспокойно и ставах през час-два,защото се будеше и пак се върнахме на старата схема - спи при нас на спалнята.Първо спи у тати,после се събужда да яде,после спи у мама и така.....Да ви кажа,така си се наспиваме и тримата.Гушвам го с ръка под вратлето и спи много дълбоко.Явно усеща топлинка и му е добре,така не се налага да ставам по 100 пъти да го люлям в кошарката.Иначе през деня и Валери попръцква!? Не знам на какво се дължи,но поне не го боли както при коликите.Да се оплача-вече ака само през ден (или през два).Чудя се на какво се дължи това,преди акаше по един път всеки ден.Да не би да трябва да му увелича дозата АМ?

# 497
Да се оплача-вече ака само през ден (или през два).Чудя се на какво се дължи това,преди акаше по един път всеки ден.Да не би да трябва да му увелича дозата АМ?

И ние акаме така, даже два пъти вече два дни не ака и чак на третия. Ние сме само на кърма. Питах педиатърката на предната консултация дали е нормално и та каза, че е напълно нормално, просто детенцето си усвоява повечко млякото, защото расте. Не се притеснявай.

# 498
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
Да се отчета...Вчера бяхме на консултация и ни сложиха последния прием Пентаксим, уж френски.Вече приключихме с Пентаксима и Синфлорикса.
Иначе Криско вече тежи 7,460кг и 67 см.
За  неспокойното спане ми каза, ако искам да отидем на детски невролог, но във Варна има само една откачалка, при която кардинално отказвам да отида и ще видим в Бургас или къде ще е.
Сега му купих чай от лайка на Хип, който се оказа за 6-месечни, но тея дни ще го пробвам.

# 499
И нашия спи неспокойно, от зъбите е.

# 500
Колко време може да се чистя след таждането? Миналата седмица ми свърши, а сега пак съвсем леко ми зацапа...

# 501
  • София
И моят мъник си завива главата като заспива Simple Smile Много сладко изглежда. Даже понякога успява да си измъкне дол ия чаршаф и да си загърне главата с него. Явно им е инстинкт.

Онли, може да е цикъл, който още не се е регулирал. На мен предния път ми идваше през 20 дни и зацапваше по 10 дни.

# 502
  • Пловдив
И аз да се отчета, че тези дни хич ме няма Simple Smile Бебка също е неспокойна вечер но заспива почти веднага след като е яла. Още на гърдата /или шишето/. Досега колкото и да се е мятала, пищяла и ревала докато "вечеря", към края заспива. Сега вече е в леглото. От мен изобщо не иска да яде - започнаха гърдите ми да се наливат на по-големи интервали от време и понякога от хранене до хранене не успяват да се напълнят а тя иска да и шурти Simple Smile)) Изпи 20 мл кърма /имам замразена/ и заспа. Чакам я да се събуди бързо и да си дояде Simple Smile
Онзи ден бяхме на ортопед - за втория преглед. Каза, че Викче вече се разкрачва добре и в началото на март като отидем се надявам вече да свалим ортопедичните гащи  Praynig Убедена съм вече че не я притесняват но пък без тях ще й е още по-гот  Hug
ММ излезна на РД ... аз не съм била вечер навън не помня от кога. А за утрешния празник изобщо не е организирал нищо. Аз много исках да отидем ня кино но го гледам че изобщо не е заинтересован от това да избере филм, да ме изведе, да бъдем двамата ... иначе казва "да бе, ако искаш ще отидем"  #Crazy Аз намещвах няколко пъти ама повече нищо няма да правя ... Ужассс. Къде отиде любовта и романтиката. Бебето и ежедневието ли ги отнеха  newsm78 И постоянно виси на тоя тел и следи резултатите на мачовете  Sick
При вас как е?
П.П. извинявам се за пропуските в пунктоацията, но пиша от тел и ме мързи постоянно да сменям клавиатурата за запетаи  Blush

# 503
Любовта и страстта си отиват, но остават обичта, привързаността и уважението. Много рядко празнуваме, защо точно в един ден от годината трябва да си показваме че се обичаме? А и ние сме зардно от 13 години, та малко или много вече не е същото Sunglasses
Да питам друго, вашите бебета пият ли течности? Макси не иска ни вода, ни сок, чай му бях давал на хип против колики в началото, но и него отказваше. Пробвах да слагам захар във водата, да разреждам сокчето с вода, ми не ще. Лекарката казва, че не е притеснително, нали пиел мляко. Да, ама на обед яде пюре и следобед каша. Дори и след тях пак не иска.

# 504
  • Северо=Западналия край
Моят бебок пие водa още от първите си дни. Нa ден изпивa около 100мл, някой път и повече. Сегa със зaхрaнвaнето е препоръчително дa приемaт водa. Предлaгaй му по нaчесто между хрaнениятa, може пък дa пропие.

Ромaнтикa........ние сме от 16години зaедно, искa ми се някоя вечер дa излезем, но все някой е уморен или пък не може дa остaвим бебо. Всичко явно си е до време, вaжното е дa се увaжaвaме и дa покaзвaме поне от време нa време, че се обичaме. Тa с две думи - утре е Трифон зaрезaн!

Последна редакция: сб, 13 фев 2016, 22:09 от ateto

# 505
  • Пловдив
И Вики не иска. Надявам се да промени навиците си - аз упорито й предлагам ежедневн вода но тя освен да дъвче биберона друго не прави Simple Smile))

# 506
И ние си пийваме много добре водичка. Само на кърма сме, но й давам от първите дни още.

# 507
  • София
Митко глътва няколко глътки в началото, докато разбере, че не е мляко и след това прави физиономия, все едно му давам нещо горчиво и плюе. Аз затова и не му предлагам често, все ми отказва. Обаче трябва, защото вече яде и пюре. Може би като стане по-топло, ще пият повече водичка.

Романтиката не е безвъзвратно изчезнала, просто точно сега и двамата нямаме сили за нея. И ние утре няма да празнуваме. Но пък празнувахме днес, защото имах РД (с още две двойки приятели с бебета) Wink Е, верно до 7 приключихме с празнуването, защото дойде ред на къпане, хранене и приспиване на децата, но пак е разнообразие. Simple Smile

# 508
Катя, Честит Рожден Ден  bouquet  Hug
Водичка бебка си пие от началото, давах й преди и чай против колики, после спрях да давам чай и вода, защото беше качила малко. Но сега пак почнах, но й давам веднъж-два пъти на ден по няколко глътки.
За акането- бебка акаше по пет-шест пъти на ден. После почна по веднъж. После около две-три седмици по веднъж на два-три дни. А от онзи ден почна пак по два пъти на ден...та знам ли вече   Rolling Eyes
За романтиката- аз съм доста романтична личност, но.... Какво да ви кажа  Simple Smile ние също сме заедно от 11 години, плюс това ... сме разведени от три години, тоест той е моят бивш съпруг по документи, но пак се събрахме половин година след развода  Laughing И съм преосмислила доста неща, та си държа на романтиката  Wink няма да излизаме и т.н., но съм му приготвила подарък, както винаги  Simple Smile ще отбележим празника, но за мен най-важното е да се уважаваме и обичаме, и да си правим изненади и през останалото време от годината  Heart Eyes

# 509
Много мило ми стана, че сте се развели и събрали. Сладури.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт