Много сладко изглежда. Даже понякога успява да си измъкне дол ия чаршаф и да си загърне главата с него. Явно им е инстинкт.
Бебка също е неспокойна вечер но заспива почти веднага след като е яла. Още на гърдата /или шишето/. Досега колкото и да се е мятала, пищяла и ревала докато "вечеря", към края заспива. Сега вече е в леглото. От мен изобщо не иска да яде - започнаха гърдите ми да се наливат на по-големи интервали от време и понякога от хранене до хранене не успяват да се напълнят а тя иска да и шурти
)) Изпи 20 мл кърма /имам замразена/ и заспа. Чакам я да се събуди бързо и да си дояде
Убедена съм вече че не я притесняват но пък без тях ще й е още по-гот
Аз намещвах няколко пъти ама повече нищо няма да правя ... Ужассс. Къде отиде любовта и романтиката. Бебето и ежедневието ли ги отнеха
И постоянно виси на тоя тел и следи резултатите на мачовете

Е, верно до 7 приключихме с празнуването, защото дойде ред на къпане, хранене и приспиване на децата, но пак е разнообразие.

ние също сме заедно от 11 години, плюс това ... сме разведени от три години, тоест той е моят бивш съпруг по документи, но пак се събрахме половин година след развода
няма да излизаме и т.н., но съм му приготвила подарък, както винаги
ще отбележим празника, но за мен най-важното е да се уважаваме и обичаме, и да си правим изненади и през останалото време от годината
Препоръчани теми