Зимата навън бушува, СЕПТЕМВРИЙЧЕ вече не кротува! тема №4

• 35 090
  • 742
  •   1
Отговори
# 150
Да, от мобилната версия отговарям  Peace

# 151
  • Пловдив
И аз винаги от мобилната версия пиша и чета.
Ушите на Вики, като ги видя подгънати /основно, като я кърмя/ и й ги оправям. Иначе проблем с щръкването им нямам.

# 152
Момичета, нашето момче е 6900 г., а Памперс тройка май ни е малък. Тази седмица има промоция в Кауфланд, но се чудя дали да не взема 4-ка #Crazy. Те са над 9 килограма!!!! Вие с кой номер сте?
Побвах пак с Пуфис, че са по-широки, но наистина тези памперси са ужасни. Забелязах, че пишканото не попива в памперса, а му държи мокро. Това от години го няма в превръзките, а какво да кажем за памперси за бебета. #2gunfire

# 153
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Sssss, аз преди време питах за подгъването на ушенцата и май Катя беше казала, че има опасност да остане щръкнало ушенцето. Заради оттогава на бебка й слагам лепенка на ушето, тя само едното си прегъва, не я лепя стегнато, за да не деформира ушето, само колкото да го държи, и педиатърката питах, тяказа, че е ок да й слагам левкопласт.
И аз така мисля да направя.А как го сваляш,колко често го сменяш,бебка боли ли я?
Ekumcheva , и аз съм с мобилната версия,нямам проблеми Wink
Julieta_sv , ние сме с 4-ка на Памперс,на тази опаковка,която взимам аз пише,че са от 7 до 14 кг  Thinking

# 154
  • Северо=Западналия край
Момичета, нашето момче е 6900 г., а Памперс тройка май ни е малък. Тази седмица има промоция в Кауфланд, но се чудя дали да не взема 4-ка #Crazy. Те са над 9 килограма!!!! Вие с кой номер сте?
Побвах пак с Пуфис, че са по-широки, но наистина тези памперси са ужасни. Забелязах, че пишканото не попива в памперса, а му държи мокро. Това от години го няма в превръзките, а какво да кажем за памперси за бебета. #2gunfire

Аз вземам вече втори кашон от тези промоции, и то 4ка. На тях пише 7-14кг., ние сме 6200. Още преди седмици когато ги пускаха взех първия кашон си му стават идеално, а с 3ката като се понапълни особено нощем отпред от горната страна му пропускаха. С 4ката нямам проблем, не е голяма разликата между 3 и 4ка.

# 155
Мерси Simple Smile
И аз си отварях с мобилната и изведнъж започна да му се отваря с пълната .. Ще видя какво става.

# 156

Аз вземам вече втори кашон от тези промоции, и то 4ка. На тях пише 7-14кг., ние сме 6200. Още преди седмици когато ги пускаха взех първия кашон си му стават идеално, а с 3ката като се понапълни особено нощем отпред от горната страна му пропускаха. С 4ката нямам проблем, не е голяма разликата между 3 и 4ка.

Каква 4-ка взимаш бяла или зелена? Ние взехме бяла и все ми се струва, че не попива хубаво и дупето й е мокро. Мисля, че от там ни дойде зачервяване каквото не сме имали Cry

# 157

Колко съм проста Embarassed. Не знам как съм си внушила, че е над 9 кг. Още утре ще си взема 2 кашона. Мерси bouquet

Последна редакция: ср, 27 яну 2016, 19:16 от julieta_sv

# 158
Sss, сменям левкопласта, когато ни се стори замърсен, някъде веднъж седмично. Идеята обаче е да не го лепиш плътно, че да не стане едното уше пък по-прибрано от другото. Иначе го махаме като я къпем, мъжът ми го намокря леко с ръка в началото на къпането без да влиза вода в ушето и след малко той(левкопласта) по-лесно се маха, бебка не я боли, обикновено дори не разбира.
Зеленият памперс тройка е до 9 кг, а 4ката е от 7 кг, и аз взех кашон на промоция, но тройка, бебка е 6400, аз бях взела на брой от аптеката една четворка да видя колко са големи  и ми се стори доста голяма, знам ли  newsm78

# 159
Поли, това да не е партитада на белия памперс без мрежичка и със син гел вътре? На бебка й пламна кърваво червено дупето за два дена, аз писах тук за това, бях бяяясна!!! И подарих пакета, де.

# 160
Мами, да ви питам за плюшките- перете ли ги като ги купите преди да ги дадете на бебчето(като се има предвид, че ги лапат)? Аз не, защото купувам свирещи плюшки и трябва да ги разпарям, но се замислих дали не греша... Или пък да ги изгладя за дезинфекция?

# 161
Поли, това да не е партитада на белия памперс без мрежичка и със син гел вътре? На бебка й пламна кърваво червено дупето за два дена, аз писах тук за това, бях бяяясна!!! И подарих пакета, де.

Без мрежичка бяха и ми се струва, че много бързо се пълнеха. Сега имам един цял пакет от кауфланд, но не смея да го използвам. Поръчах на ММ да купи пак 3-ка да се оправим, защото на дупенцето нищо му няма, но срамните й устнички отвътре се зачервиха и тогава може да пробвам с 1-2 да видя дали е от тях. Няма да чакам да се зачерви пак, но да установя и те ли ще държат влажно.Знам ли???

# 162
Мами, да ви питам за плюшките- перете ли ги като ги купите преди да ги дадете на бебчето(като се има предвид, че ги лапат)? Аз не, защото купувам свирещи плюшки и трябва да ги разпарям, но се замислих дали не греша... Или пък да ги изгладя за дезинфекция?

Аз тези, които не са свирещи редовно ги пера в пералнята, защото тя обича да ги мачка и дърпа, но ги слага и в устенца.

# 163
И аз се чудех точно това че моят бебок ги хапе яко. Май с ютия звучи смислено  newsm78

# 164
Имам още няколко бройки бял памперс 4-ка, и съм купила 4-ка зелен и Молфикс. Сутринта беше целия мокър с бял памперс, май ще слагам от зеления тая вечер.
Дреби днес е мнооооого крив, реве без причина, не разбирам защо? Грах не знам дали ще му давам повече.

Общи условия

Активация на акаунт