Зимата навън бушува, СЕПТЕМВРИЙЧЕ вече не кротува! тема №4

• 35 139
  • 742
  •   1
Отговори
# 285
По гушката и лицето сиг са от запотяване, но по гръбчето и изглеждащо на петна ми изглежда като алергия. Дано да се оправят. Утре ще звъня на педи а сега ги намазах със Судокрем.

# 286
По гушката и лицето сиг са от запотяване, но по гръбчето и изглеждащо на петна ми изглежда като алергия. Дано да се оправят. Утре ще звъня на педи а сега ги намазах със Судокрем.

Щом са като петна може и алергия да е. Извинявай, аз разбрах, че са само отделни пъпчици. Тези от алергията стават като червени петна. Поне така знам. Аз и тези от прегряването по гушката мажа понякога със Судокрем и те затихват.

# 287
До скоро и аз много шоколад и вафли хапвах. Обожавам! Преди две седмици направих един десерт с какао и /май от него беше/ малкият се обрина здраво. По мнение на мамите тук спрях с какаото и да чукна на дърво пъпките минаха.

# 288
И на нашата бебка и излезе за втори път обривче. Първия път ходихме на алерголог и потвърди алергия. Само дето не могат да кажат от какво. В резултат аз съм на диета. Много ми е трудно с шоколада ..зависима съм от него Simple Smile. Може би и заради това сега втори път излязоха пъпчици на петна.
Мажа с Авен - спец. кремче за алергична кожа и завехват.

# 289
А така с това обривче/алергия могат ли да се бият ваксини? Може и да е от шоколада тъй като изцяло го бях спряла и организмът му може би е привикнал на кърма без алерген и сега като хапнах шоколад да се е проявило.

# 290
Първия път ни отложиха ваксините заради обрива. Предполагам педиатърката като го види, ще каже.

# 291
И на нашата бебка и излезе за втори път обривче. Първия път ходихме на алерголог и потвърди алергия. Само дето не могат да кажат от какво. В резултат аз съм на диета. Много ми е трудно с шоколада ..зависима съм от него Simple Smile. Може би и заради това сега втори път излязоха пъпчици на петна.
И аз съм много зависима. Взех да се обвинявам - заради моята пристрастеност, да не направя така, че той да не може да се наслади на сладки неща никога. Гадно ми стана.
Иначе една седмица след като родих си върнах килограмите. Сега покрай многото седене вкъщи и големите мъки с кърменето, ям постоянно и лека полека взех да качвам килца и приличам на......не знам подходящата обидна дума. Абе, не се харесвам грам.

# 292
А така с това обривче/алергия могат ли да се бият ваксини?
По-добре не.

# 293
честит първи февруари на всички Wink)

Мацки, кажете, мислили ли сте нещо специално за татковците за 14-ти този месец?
Какъв вариант бихме имали, освен празнично вечерно меню за трима/четирима/петима .. абе колкото сме си у дома хихихи  Joy Joy Joy Аз мисля да го изненадам, като боядисам поне едната стена в коридора. На 15-ти чакаме доставка на едно коридорно шкафче, та...ако не боядисам преди него, когато сложим и закачалките -никога няма да боядисам. Тааа... да съчетая 2 в 1 Wink)

# 294
Вчера го намазах със Судокрем и днес сутринта гледам че вече няма пъпчици нито зачервено. Дано не му излизат повече.  Praynig

# 295
Добро утро на всички! Пожелавам ви много хубав и слънчев ден Hug.
Аз да питам мамите с повече от едно бебчета, кога да чакаме първата думичка? С таткото тук се обзалагаме какво ще каже първо - мама, тати.....а може би пък таблет....хихи Simple Smile

# 296
  • София
Доста индивидуално е. След шестия месец започват да казват срички, но смислена думичка Мишана май каза към осмия месец. Прости изречения от по две думи към 1, 5 г. На 2 г. вече си водехме нормален диалог. Говорете на бебоците не по бебешки, така ще научат думите правилно. Четете им кратки стихчета, показвайте им картинките и назовавайте обектите. Разказвайте им всичко, което правите в момента. Така бързо ще натрупат пасивен речник и проговарянято ще е по лесно.

# 297
Бяхме на преглед сега в клиниката в Горна баня.
Дребчо е здрав, крачетата са равни, просто така му застава лявото. Докторът го огледа обстойно, каза че няма никакъв проблем. Отделно му погледна и дали са му се оформили вече ядра в ябълките на тазобедрените стави (доколкото разбрах аз де, а и за това се ходи на преглед след 6-тия месец), образували са се, та ни вика чак като проходи. Много спокойна съм вече. Отделно каза, че може да се слага и в полу-седнало положение.

# 298
Благодаря Ви момичета, но аз взех кардинално решение и вкъщи открихме модата на голите глави (включително и аз 😄). Тъй или инак тя капеше ужасно много. Сега се надявам да се подхрани поне, пък и до лятото ще имам коса😝.

# 299
Ехааа, ти си голям герой Simple Smile Аз не бих посмяла да го направя Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт