Зимата навън бушува, СЕПТЕМВРИЙЧЕ вече не кротува! тема №4

• 35 102
  • 742
  •   1
Отговори
# 345
Честито първо зъбче! Hug

# 346
Ехеее, честито зъбче Simple Smile
Да растат здрави и бели и леко да минава Simple Smile

Кога се родиха, кога зъби тръгнаха ..как бързо минава времето.. Simple Smile

# 347
мили мами, вие като големи ли ги обличате вече - тоест с дънков гащеризон, ризка, блузка, панталонче, чорпогащник. Или с бебешките ританки, цяло костюмче ..
аз от няколко дена сме вече като големи, но още му стават някои бебешки, и днез мислех тъй, като за последно преди да умалеят, да го облека. Но се въздържах  Joy че вече нали е голям , почна 5ти месец 

# 348
  • Whatever our souls are made of, his and mine are the same.
Честито първо зъбче Hug
Руми,ние още не сме навършили даже и 4 месеца,но вече носим дрехи като за големи- дънки,ризки,анцузи,гащеризони.Много са интересни и ми е много забавно като го облека така....Макар че ме затрудняват тези блузи,които се обличат през главата и имат тесен отвор.
Munas, голям кураж имаш за тази прическа,евала!
Момичета,и аз да ви питам нещо - вашите бебоци сутрин събуждат ли се от алармата на татковците? При нас се случва редовно-тъкмо приспя към 5 бебо,и хоп,в 6 се събужда и всичко отначало...

# 349
  • София
Racel, честито зъбче! Да е бяло и здраво и другите след него също така лесно да се покажат! Кирил още няма, даже няма признаци скоро да му излезе - нито се лигави, нито му е подут венеца, нито е неспокоен.. Когато - тогава.

rumka833, аз Кирил от самото начало го обличам разнообразно - когато ще излизаме или ще имаме гости - по-модерно, когато ще сме си само вкъщи или за сън - по бебешки - с по-обикновени блузки и анцунгчета. Има ризи, блузи, дънки, дънков гащеризон - той му беше коледен подарък, даже вече му умалява. Цели костюмчета слагам само за сън - пижамести са ми. Ританките също. Вкъщи обикновено е с панталонче - анцунг, боди с къс или дълъг ръкав, според времето, и блузка. Чорапогащници има само два и ги слагам точно под дънковото гащеризонче, че му се вдигат крачолите нагоре. А и без това в последно време е сравнително топличко и не ми се струва необходимо.

Кирил нищо не може да го събуди, ако е заспал дълбоко - аларма, куче, бомба  Laughing

# 350
  • Северо=Западналия край
И ние се обличаме вече като по големите - дънки, блузки, анцузи, така изцяло има друга визия. Целите гащеризончета вече ни поомаляха, но ще му купя някое ново защото за спане са по удобни.
За алармата - нашия татко е много бърз, само да гъкне телефона и той го е натиснал, досега бебо не се е будил.

# 351
Най - удобно ми е да го обличам с боди, блузка и панталон или ританки. Всичките дънки, гащеризони и т.н. само за навън, защото е дразнещо обличането им.
Най - много мразя гащеризони, понеже ми пречат при сменянето на памперс.

Иначе понякога се буди, друг път не. Като цяло още от новородено никога не сме му пазили тишина или лампата да загасяме. Музика си пускам, тв, кучето лае, той си спи.

# 352
  • Край морето... при пясъка и сините вълни
На мен вкъщи ми е удобно с гащиризончета плюшени, точно защото не му се надигат панталоните.Вечер спи с пижамки пак гащиризон.За излизане вече сме с блузки, дънки, панталончета, анцузи и т.н.

Да отбележа, че в нашия Кауфланд има промоция на плодови пюрата Гербер и се заредих днес със стабилно количество от 100%-овите като започна да захранвам да имам.

# 353
С гащеризончетата не ви ли е неудобно при смяната на памперс? Мен много ме затормозява това.

Иначе скоро бях мернала и в Била промоция на Гербер, но нз дали още има.

# 354
някои от моите имат копчета отдолу, другото има на гърба-целия, другите са им отпред ...
удобни са ми, защото не се разместват частите на облеклото. И ако е с на части - примерно джинси и блуза, отдолу длъжно има боди.
Абе, модерна работа сме вече Wink

# 355
Ние сме още с гащеризончета. Предпочитам ги, защото иначе горната дрешка се набира като я вдигам и това ме дразни, а и кръстчето и голо.
Всичките са ми с копчета отпред до отдолу и на крачолите и не ме затрудняват с преобуването. Даже по-лесно се обуват от панталонки или чорапогащник.

Аламата за сега не я е будила, но аз все се притеснявам, че ще я събуди Simple Smile, щотоо искам и аз да спя с нея в ранните зори Simple Smile

# 356
И моите са с копчета ама пак трябва да се извадят крачетата, а като сме с панталонки само ги смъквам леко надолу и бързо сменям памперса, без да си играя с копчетата.

# 357
  • Пловдив
Честито първо зъбче Hug
Руми,ние още не сме навършили даже и 4 месеца,но вече носим дрехи като за големи- дънки,ризки,анцузи,гащеризони.Много са интересни и ми е много забавно като го облека така....Макар че ме затрудняват тези блузи,които се обличат през главата и имат тесен отвор.
Munas, голям кураж имаш за тази прическа,евала!
Момичета,и аз да ви питам нещо - вашите бебоци сутрин събуждат ли се от алармата на татковците? При нас се случва редовно-тъкмо приспя към 5 бебо,и хоп,в 6 се събужда и всичко отначало...

Благодаря на всички за поздравленията. Ще ги предам на Викче Wink
Алармата никога не я е будила, защото Вики се събужда преди нея - 4, 5 или 6 и след като се наяде, заспива отново, като ММ става и отива да доспи в хола до 6:45ч.

# 358
  • Пловдив
Racel, честито зъбче! Да е бяло и здраво и другите след него също така лесно да се покажат! Кирил още няма, даже няма признаци скоро да му излезе - нито се лигави, нито му е подут венеца, нито е неспокоен.. Когато - тогава.

rumka833, аз Кирил от самото начало го обличам разнообразно - когато ще излизаме или ще имаме гости - по-модерно, когато ще сме си само вкъщи или за сън - по бебешки - с по-обикновени блузки и анцунгчета. Има ризи, блузи, дънки, дънков гащеризон - той му беше коледен подарък, даже вече му умалява. Цели костюмчета слагам само за сън - пижамести са ми. Ританките също. Вкъщи обикновено е с панталонче - анцунг, боди с къс или дълъг ръкав, според времето, и блузка. Чорапогащници има само два и ги слагам точно под дънковото гащеризонче, че му се вдигат крачолите нагоре. А и без това в последно време е сравнително топличко и не ми се струва необходимо.

Кирил нищо не може да го събуди, ако е заспал дълбоко - аларма, куче, бомба  Laughing

С Вики правя същото - за пред гости е накипрена, иначе износва дрехи от племенниците ми или купени от мен, като изобщо не се старая да ги комбинирам подобаващо - понякога по беба могат да се видят безброй много цветове  Joy А цели гащеризони със затворени стъпала не харесвам, защото имам чувството, че не може да си опъне хубаво крачетата ... дразнят ме. Виж, ако е отворено долу, е друга работа. Основно с такива спи ... иначе предпочитам чорапогащници, блузи, панталони, рокли. Кръстът й никога не е гол, защото е с бельо бодита. Да, набират й се дрехите, но не и в количката, като лежи.
Чакам още малко и март месец май трябва да е вече с летния кош в полуседнало положение  Party

# 359
Аз най-много обичам гащеризончетата за вкъщи. Имам чувството, че са му най-удобни. Става ми мъчно за малкото бебе, което беше когато си го прибрахме от родилното. Толкова е порастнал и вече става все по независим и индивидуален. Толкова вече си личи.
Оказва се, че ще имам домашни продукти за приготвяне на пюрета. Ентусиазирана съм да му готвя.  Hug Но докато се сдобия с тях ще сме на купени.
На Гербер само прасковите и крушите са им 100% плод, а другите са смесени плодове. Исках да взема с тиква на Гербер, но не намерих. Поне няма вода и е 100% тиква. Аз смятам и в пюретата да добавям кърма, може така да му е по-вкусно.  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт