Куркума и кориандър

• 20 109
  • 24
  •   1
Отговори
Някой прилагал ли е комбинацията от двете с цел отслабване? В друга тема тук попаднах на потребителка, която споделяше за нея. Но за съжаление информацията в интернет е оскъдна. Аз мисля да пробвам.

А употребата е половин суп. лъжица от едната и половин от другата се смесват и се прибавят към сутрешно хранене. Не е препоръчително да се слагат към горещи храни.

# 1
И на мен би ми било интересно има ли ефект  newsm78 Пиши ако я започнеш Simple Smile

# 2
И на мен би ми било интересно има ли ефект  newsm78 Пиши ако я започнеш Simple Smile

Ами, започнах я от днес, та ще видим.

# 3
Куркумата и кориандърът имат редица ползи за здравето, но без да се действа И в посока на цялостно оптимизиране на храненето, трудно би могло да стане нещо. Това са подправки, а не вълшебни пръчици.

# 4
Куркумата и кориандърът имат редица ползи за здравето, но без да се действа И в посока на цялостно оптимизиране на храненето, трудно би могло да стане нещо. Това са подправки, а не вълшебни пръчици.

Това е ясно  Simple Smile Действа се на всички фронтове...когаго не си влизаш в дрехите, но все пак искам да знам дали тази билкова добавка ще помогне.

# 5
Преди месец си купих и двете, но ме мързи да пробвам.
Но съм пила куркума размесена с вода. Трябва да е малко количество. Веднъж сложих повече и ми стана лошо.
Само да си ги открия и мисля сутрин на гладно да почвам.
Ще пиша след време.

# 6
Половин супена лъжица куркума е доста гадно нещо...аз дори на ястие за няколко души не слагам такова количество.

# 7
Половин супена лъжица куркума е доста гадно нещо...аз дори на ястие за няколко души не слагам такова количество.

Хаха, ти да не мислиш, че кориандърът е мн. по-хубаво???  Laughing Слагам ги в купичка кисело мляко.
Lanfear, давай, намирай ги и започвай, да не съм сама Simple Smile))

# 8

Хаха, ти да не мислиш, че кориандърът е мн. по-хубаво???  Laughing Слагам ги в купичка кисело мляко.
Lanfear, давай, намирай ги и започвай, да не съм сама Simple Smile))

Ще ги търся днес.
Лично аз мисля да ги разтварям в малко топла вода и да джурна наведнъж количеството  newsm78

# 9
Днес се теглих - 3 кг за две седмици, тия билкови истории ги пия от една. Резултатът май е добър. Малко съм увеличила храненето, защото започнах и тренировки. Така че, не мога да предценя още дали е само заради спорта или и заради курку-кориандъра. Но продължавам.
Смесено в мляко не е крайно зле, само млякото трябва да е повече Simple Smile))
Ще се радвам още някой да се включи, че да не си кукувам сама тук Simple Smile

# 10
Shamsina би ли споделила резултатите до тук?  Simple Smile

# 11
Shamsina би ли споделила резултатите до тук?  Simple Smile

С удоволствие, но не съм се теглила. Понеже нямам кантар у дома, ползвам един в един хипермаркет. Надявам се тия дни да имам път на там.
Като си гледам по дрехите няма чувствителна разлика, и на кожата още не ми е повлияло много.
В тема в друг форум отпреди няколко години споделяха и за избистряне на тена.

Скоро ще дам отчет. Но вече така си привикнах с тия жълтури, че с удоволствие си ги ям в 11 ч.  Crazy

Добавям.
Минах да се претегля - още -1 кг за 10 дни, т.е., общо - 4 до тук за около 3 седмици и половина. Май не е зле, но да видим. Но спортувам поне 3 пъти в седмицата.
Ааа, и пробвах 1 рокля по тялото, която последните месеци не можех дори да закопчая. Еее, за сега поне успях да я закопчая, хахаа.

Последна редакция: вт, 09 фев 2016, 19:02 от Shamsina

# 12
Здравейте,

Аз от тази сутрин започнах следното:
1ч.л. джинджифил
1ч.л. куркума
1ч.л. канела
Запарени в 200-300мл. вода

На сутринта смесих с 1 кофичка кисело мляко и 1ч.л мед

Една колежка ми го препоръча....дали ще се получи нещо - не знам! Някой има ли опит с това чудо!?

# 13
krasuna83, аз пия следната смеска от седмица. Мед + джинджифил+ черен пипер. Но тя е за бронхит. Но поради наличието на куркума и джинджито явно оказва влияние и върху теглото, защото съм се посмалила  Mr. Green
Нямам кантар, карам по усещане, а и майка ми ми каза вчера, че нещо съм се смалила.
Но ще стане бавно, защото заради лекции и работа понякога се налага да ям бързи глупости. Но засега не съм наддала хич.  Sunglasses
В нета може да видите и за комбинацията от куркума, джинджифил и кориандър. И тя била също за отслабване.

# 14
Куркумата трудно преминава чревната бариера ако се поема самостоятелно. Кориандъра не е сред храните, които помагат абсорбацията ѝ.
Най-добре се поема с чер пипер и джинджифил и мазнини, защото е мастноразтворима, а не водно. Гледам, че доста от вас я разтварят с вода - ефекта е нулев.
Всички вещества, които имат противовъзпалителен ефект помагат за регулиране на теглото. Куркумата е сред най-силните противовъзпалителни, противоракови и т.н... Но трябва да се поема умно, защото иначе няма резултат.

Общи условия

Активация на акаунт