Еркан Петеккая-филми,изяви,колеги,"Paramparça-Твоят мой живот "~Тема 108

• 85 672
  • 741
  •   1
Отговори
# 105
Здравейте, момичета! За коя 52 серия говорите, че Гюлсерен ще "изчезне" от сериала? Снощи даваха 50-та, но  тази номерация ли имате предвид? Излиза, че само след две серии....
Нее, в турския оригинален епизод. Сега бтв са на 24 оригинален.

# 106
# 107
  Здравейте  Hug

Арфи ви праща много поздрави Hug на всичките  съфорумки  добре е    писа ми на ЛС

# 108
  • София
Радвам се, че Арфи е добре, но защо не желае да пише в темата...  Sad  Липсва ми тук.

Твоят мой живот: Гюлсерен и Джихан най–накрая казват „Да”... – епизод 51, снимки и резюме
http://turkseriesnews.blogspot.bg/2016/01/51.html

# 109
 Зари  Hug Арфи      е решала за момента да приключи с турските сериали    но сигурно когато тя си реши ще  пише  . То и аз не гледам много сериали единствено следа Парчетата

# 110
  • София
Мерси, Феми.  Hug  Тя си знае най-добре. В интерес на истината, ако не беше желанието ми да науча езика, и аз отдавна да съм ги зарязала. Вече ми стават все по-еднакви и безинтересни. Засега единствено "Гордиев възел" ме грабна така, както навремето ме грабнаха "Езел", "Времето лети" и Кайъп - от раз. Kara Sevda също продължавам да гледам, но вече само заради двойката Бурак - Неслихан. Иначе от турските сериали може и да се откажа, но турското игрално кино твърдо НЕ!

# 111
 Езел и мен ме грабна     интересен сюжет преплетен  , който те държи под напрежение  те не случайно му римейк испанците

# 112
  • София
Да. И за американците четох, че ще му правят римейк. Май NBC беше телевизията. Иначе "Езел" вече има един римейк. Преди години албанците или арменците, не помня точно кои бяха, му бяха направили такъв.

# 113
Премьера! "Осколки" 50 серия рус. субтитры в переводе Вюсала Мамедова!

http://vk.com.2.gsr.anonimizing.com/studiyaperevoda?null=undefined

# 114
Момичета ,гледала съм пет серии на филма напред с бг аудио.Знаете ли ,къде мога да намеря повече ,че все ме човърка ! bouquet

# 115
И мисля си ,този Тео мотористчето с който се запознава Хазал ,няма ли да направи някоя пакост тя с него? Нали знам ,как ги привлича пакостите!

# 116
Добро утрро , момичетааааа Hug Hug Hug Hug Hug

food010 food010 food010 food010 food010 food010 food010 food010 food010

Юле Hug...напред можеш да гледаш само на руски...на 1 стр има линк bowuu
Тео ще се опита да изнасили Хазал...да я заснеме и после да изнудва...но детко Рахми ще се намеси навреме...и в бой м/у тях Тео пада и си удря главата и...битти... bowuu

Яни...мерсаж...за линка bowuu Hug

Зари...и на теб... Hug

Феми... Hug

Последна редакция: пн, 01 фев 2016, 06:55 от Svet_sz

# 117
Гледам си аз филма и се чудя защо никой не пише в темата, а то имало нова  ooooh! Laughing Hug

# 118
 wavey .....""потомствената "" аристократка  какво искаше от Гюлсерен ,как се престраши да посети този "луксозен квартал"" newsm78
 Една поговорка от време оно "".........не как съм , а как щЪ би......."",че и нашЪ Дирка...

# 119
Ехооооооо....тук съммммммммм...много закъснях ,ама не съм изпуснала сватбата bowuu

Общи условия

Активация на акаунт