Еркан Петеккая-филми,изяви,колеги,"Paramparça-Твоят мой живот "~Тема 108

• 85 649
  • 741
  •   1
Отговори
# 60
Джи я изпрати да види къщата, където трябваше да живеят след сватбата. Уви............ не било писано

# 61
Джи я изпрати да види къщата, където трябваше да живеят след сватбата. Уви............ не било писано

smile3521 Weary

# 62
Хайде, Свет лека от мен. Утре ще гледам фрагмана с превод, че ме чака служебна тръстика.

# 63
Джанданката падна У капана.... Joy Joy Joy Joy Joy...да я видим сега... Rolling Eyes,а пък Дилара каза на Харун ,че се връща при мъжа си bowuu bowuu....и той зяпна ...и айдееее...наемен убиец... Shocked Shocked Shocked...що за човеккккк...хич и не се замисли... Naughty ooooh! #Crazy

Май ще изперка и той като сестра си bowuu...никога няма да бъде с Дилара...

# 64
Хайде, Свет лека от мен. утре ще гледам фрагмана с превод, че ме чака служебна тръстика.

Лека ,Яни... newsm46

# 65
Paramparça 51. Bölüm Fragmanı

https://youtu.be/39oTw4HIsZY

# 66
Джандан какво снима на тел-а от чантата на Йълдъръм....оооффф , за този се надявах да е с повече акЪл ,ама не би  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Дирка заминава при майка си ли да се ""крие"" от децата !?!?!?!

# 67
Абе Гюл и Джихан ще се женят уж, пък една романтична сцена нямат. Хич не им личи да се обичат. Дилара и Джихан обаче май си стават много близки напоследък, нищо чудно след евентуалното затриване на Гюлсерен да се съберат... newsm78 Сега чакам с нетърпение 50еп със субки, че изглеждаше много интересен от фрагмана Grinning

# 68
Абе Гюл и Джихан ще се женят уж, пък една романтична сцена нямат. Хич не им личи да се обичат. Дилара и Джихан обаче май си стават много близки напоследък, нищо чудно след евентуалното затриване на Гюлсерен да се съберат... newsm78 Сега чакам с нетърпение 50еп със субки, че изглеждаше много интересен от фрагмана Grinning

Обикновено излиза в неделя bowuu

# 69

Обикновено излиза в неделя bowuu
Даа знам, ще си почакам Grinning Сега пък фрагмана на 51еп съвсем ме обърка... Къде ще ходи Дилара??

# 70
  • София
Май ще изперка и той като сестра си bowuu...никога няма да бъде с Дилара...
Той от самото начало не е с всичкия си, Свет. hahaha hahaha
Епизодът изглеждаше доста по-интересен във фрагмана, ако трябва да съм честна. Rolling Eyes А се окажа прост пълнеж. Crossing Arms

А да бяха приключили сериала без да се налага Нургюл да напуска и да продължават безсмислено. И без друго във фрагмана за 51ви епизод Дилара казва: "Аз си тръгвам, Гюлсерен. Оставам дъщерите ни на теб." Rolling Eyes Няма смисъл всичко това да се точи. Край и точка. Поне щеше да е щастлив край. Rolling Eyes
Сега реално убийството на Гюлсерен ще събере Дилара и Джихан. Те тъкмо се разделиха, Харун ще ги събере - точно обратното на това, което иска. Crossing Arms

# 71
Джандан какво снима на тел-а от чантата на Йълдъръм....оооффф , за този се надявах да е с повече акЪл ,ама не би  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Дирка заминава при майка си ли да се ""крие"" от децата !?!?!?!

И аз не разбрах Софи...в този момент гледах Екс фактора bowuu Joy Joy Joy а Дирка...да и аз така мисля...и да роди... bowuu Трея е много посен...

# 72
 Кат го гледах по бтв вечерта секачи Гюлсерен беше с  друго палто newsm78  не с това   дет изкара   сериала  те кат почнат  с една дреа или палто  и не ги сменят  hahaha в много сериали е така с героините и дрехите

Тине Hug виде ли  си мъжова Мурат чете ли  Mr. Green

# 73
Тине Hug...наплно си права...аз и по назад писах...за плнежа...много тегава серия...нищо ново... Naughty

Какво казва накрая на трея Харун newsm78

# 74
Кат го гледах по бтв вечерта секачи Гюлсерен беше с  друго палто newsm78  не с това   дет изкара   сериала  те кат почнат  с една дреа или палто  и не ги сменят  hahaha в много сериали е така с героините и дрехите

Тине Hug виде ли  си мъжова Мурат чете ли  Mr. Green

Joy Joy Joy Тя тази ве4ер ..в 50 серия се появи с друго палто bowuu Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт