Еркан Петеккая-филми,изяви,колеги,"Paramparça-Твоят мой живот "~Тема 108

• 85 688
  • 741
  •   1
Отговори
# 690
 Светле  Hug Можеш да месиш    Браво на теб  ! Курабийки и  тестени изделия от магазина   кат немойм месим   Blush

# 691
Има си хас да не мога да меся...Феми Hug...аз съм жена "на възраст"  bowuu ooooh! #Crazy Joy Joy Joy Joy Joy Joy...и ти ще се научиш...споко...като му дойде времето... bowuu Peace

КРАТКОЕ СОДЕРЖАНИЕ 64- ОЙ СЕРИИ

Харун переживает большой шок....Он не твой ребенок.

Звонок от Маиде перепутает все карты Харуну и Диляре ступившими на путь к новой жизни. Судя по информации Маиде, Демир Алаз не сын Харуна, а сын Джихана.

Сотрудничество с Джандан ради мести

Диляра, которая скажет Озану, что любит Харуна не может и представить, что дело дойдет до объединение Озана с Джандан. Джихан, увидевший фотографии Озана и Джандан будет шокирован.

Я хочу развестись

С каждым днем все сильнее привязываясь к Айше, Джихан говорит Диляре, что хочет развестись. Диляра счастлива от этой новости, ну а Джихан узнает, что она все еще встречается с Харуном.

Специально для:Paramparça | Вдребезги | Осколки

# 692
А какво се случи със семейство Алпер newsm78

# 693
А какво се случи със семейство Алпер newsm78

В затвора са...обвинени в убийството на бащата на Алпер bowuu Hug

# 694
Вярно, не се сетих Laughing

# 695
# 696
   Hug easter

Озанчо       Crazy   Flutter  предсавятели си , ако играят  с Ча    малеееееееееееееее  Mr. Green smile3508

# 697
  • София
Мале, какви сини очи... Shocked Shocked Shocked

bishop bishop bishop

# 698
Момичета Hug ...наближава полунощ  bowuu...Возкресение Христово,един от най светлите християнски празници Grinning

Желая Ви много здраве, надежда, сбъднати желания и щастливи моменти на вас и  семействата ви!

Бъдете  благословени!

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: сб, 30 апр 2016, 23:12 от Svet_sz

# 699
  Hug easter

Озанчо       Crazy   Flutter  предсавятели си , ако играят  с Ча    малеееееееееееееее  Mr. Green smile3508

Мале, какви сини очи... Shocked Shocked Shocked

bishop bishop bishop

Леееееееее Shocked...аз докато писарствам  smile3523...гледайй кой се появи... Rolling Eyes Party Party Party

Феми...Тине... wavey Hug Hug easter

Хайде ,,че след час ще се  easter  Joy Joy Joy

Тоооо...хубаво Peace ...за очите...ама... newsm78 главицата май не го слуша ...това хубаво момче
 Naughty bash Joy Joy Joy...

# 700
  • София
Свет, аз имам още 3 часа. Grinning Grinning
Ама иначе, знаете как да ме примамите към темата, виждам... hahaha hahaha

# 701
Свет, аз имам още 3 часа. Grinning Grinning
Ама иначе, знаете как да ме примамите към темата, виждам... hahaha hahaha

Ами ти иначе няма да дойдеш Naughty...знам азззз Laughing...шегувам се,разбира се... bowuu Party Party Party

Съвсем забравих за часовата разлика... ooooh! #Crazy Joy Joy Joy

# 702
Здравейте момичета! Напоследък все не ми достига време и само хвърлям по едно очо тук, от вас разбирам как вървят нещата в сериала. bouquet Благодаря на Светле, Тине, Феми и всички тук... Мдааа... Дилара и Харун ще изнесат 3ти сезон май. Ммм .....даааа....

Относно Озан - съвсем олекна този образ, направиха го на нищо това момче- то чак пък толкова да е наивен , ееее ..... newsm78.

На мен ми е интересно Майдето защо пък толкова се е вторачила в семейството и Дилара , какво са й направили на нея пък точно, вещер с вещер   Sick #2gunfire

И да не забравя да ви честитя светлите празници от сърце, бъдете живи и здрави!  easter

# 703
  easter

Светли празници дружки , веселушки  Hug

Тинче  , Светлето ни  фърга примкатА  с еркецетие и ние хоп  Mr. Green Joy

Озан наивен ли го играе  Joy ми сценаристите требва запълват листи със сценарии   hahaha  #Crazy и кат гледам торлю гювеч са готвили  Joy   то де да беше гювеча в Парчетата  само   а той е в повечето сериали .

кой се появи  Mr. Green

нови от списание Космополитън 

Flutter smile3544 smile3544 smile3544

интервюто е преведено на руски  Peace

Последна редакция: нд, 01 май 2016, 15:23 от femmi2

# 704
Христос Воскресе ,скъпи момичета  easter

Живи и здрави и много щастливи ! Hug Hug Hug Hug Hug

Общи условия

Активация на акаунт