Еркан Петеккая-филми,изяви,колеги,"Paramparça-Твоят мой живот "~Тема 108

• 85 694
  • 741
  •   1
Отговори
# 675
Какво стана сега...камионите да не са на Харуннннн newsm78
Мислех си ,че са на Суат...нали Бурхан разпитваше за него ,приятеля на Рахми...и нещо за кредити говориха newsm78

Маиде говорит Харуну "Демир не твой сын Харун" Shocked Shocked Shocked

Тва пък откъде го измислиха мамашитее newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

Ставам БАНАЛНА ,ама наистина стана ЛУД сериал .

Все си мисля ,че лелята има "едно наум " спрямо Харун ,амааааааааа.....знам ли  newsm78

# 676

https://youtu.be/w3jE2Aekulk

Озан не е добре ...и той... ooooh! #Crazy #Crazy #Crazy

# 677
Ако бяха заменила Нургюл с друга актриса и да продължат заложеното в началото ,мисля че сериала щеше да е по-качествен , а сега......всичката помия на комшиите на показ...пълен разврат....

Нищо не схванах от фрага smile3538

# 678
Джихан ще се развежда...Озан каза 4е обби4ал Джанданннннннн...голляма глуопст... но,Маидето какво казва..неееее  разбиррам newsm78

Ще видим превода на мамашитееее newsm78

... джих признался ди что у него кто то есть. и она сказала что давай развидемся. маиде говорит что если ди зная что это ребенок джиха играла тобой. то ее никто не спасет от моих рук. отец дениза говорит раз любишь, то люби до конца денизу. и в конце азми сказал что ди села в машину харуна.

# 679
Останаха само Рахми и Кериман неФлюбени , но и те са на път....покрай яденето/лакомията  Joy Joy Joy Joy

Свееее, лека ! Благодаря за поясненията и компанията ! Hug Hug Извади късмет ,че не ми "запецваше" Стар ТВ-то Joy Joy Joy

# 680
За Джихан и Озан разбрах ,ама МаЙдАнЕ-то кЪви  ги мъти не ми е ясно ,ама ще стане .....ЯСНООООООООО

# 681
Лека Софииии... wavey smile3524 и мерсаж за компанията... Peace Hug

# 682
Накрая на трея Азми казва на Джи 4е Дито се качва в колата на Харун...и пак да и вярва Джихан...толкова е наивен ooooh! Whistling...а тя го лъже...постоянно... ooooh!

https://youtu.be/u4-qg1Zr2k0

# 683

Цитат:
Маиде говорит Харуну "Демир не твой сын Харун" Shocked Shocked Shocked

Извинявам се за нахлуването, но ви следя сегиз-тогиз. Биберонът, който задигна Маиде при първото посещение в "особняка" твърдо беше на Джан Хашмет. Малко преди това Дилара направи забележка на Кериман за разхвърляното в хола. Тогава Алмаз беше на дни и почти не го извеждаха от стаята, камо ли да му разпиляват нещата из къщата. А Маиде ханъм нямаше представа, че там има и друго дете с биберон.... Peace

Хубав, макар и студен, ден!  Hug  bouquet

# 684
Добър вечерррр... wavey Hug Hug Hug Hug Hug Hug
Наработих се и ей ма, на...на манежааа... ooooh! Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Мамата Hug...мерсаж за приятното нахлуване...прави го по честичко Naughty bowuu Joy Joy Joy
Разбрах аз ,че бибата е на Джан ,а не на Демир...сега Дито трябва да доказва ,че Демир е син на Харун...ходене по мъките...има няма 10-15 епизода и хоп...в 3 сезон...още толкова и после като се разбере за връзката на Джи и Айшеее...и так далеее... Wink Joy Joy Joy Joy Joy

Гледах рейтинга Rolling Eyes...той взел да се качва... #Crazy ooooh! Joy Joy Joy Joy Joy

Рейтинг 63 серии.

Тotal-3 место- 5,75
АB- 2 место- 5,50
ABC1-второе место-6,35

Ето и превода на трея...на руски... bowuu Peace

Премьера! "Осколки" анонс 64 серии в переводе Вюсала Мамедова!

http://vk.com/paramparca?z=video-100436229_456239052%2F44288bce3 … t_-100436229_4493

И...малко снимчици...

# 685
 Здравейте девочки  Hug

Светле Hug Делибал го има с руски превод  , но аз без превод го гледах

Говори се, че дизито на Чачко ще е зимата не есента  но верно ли е не се знай  и сценарист на римейка ша е мъж  . Преди предположих , че ша е мъж да видим  Mr. Green

# 686
wavey wavey wavey

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Последна редакция: чт, 28 апр 2016, 09:30 от Svet_sz

# 687
 Светлееееееееее  Hug  Боядисали ячицата  ? Mr. Green

# 688
# 689
Приветттт...по нощите  wavey  Hug  #Silly Joy Joy Joy

Боядисах яйцата ,Феми...рано ,рано...и курабийки изпекох...НО...за съжаление събота и неделя съм работна... Sad ooooh! Joy Joy Joy
Благодарско за информацията за Делибал Heart Eyes...ще го изгледам... bowuu Rolling Eyes

Ахморето Hug...не се усмихвай  Naughty,ами напиши няколко реда  smile3523 Joy Joy Joy...гледаш ли сериала newsm78

Общи условия

Активация на акаунт