Еркан Петеккая-филми,изяви,колеги,"Paramparça-Твоят мой живот "~Тема 108

• 85 667
  • 741
  •   2
Отговори
# 15
  Joy Joy Joy Joy Joy

Йок    объркано съм го написала Бурак е по  големия набор от Ча

Партньорки не му трябват  кат мислим  Mr. Green Чачко си е самодостатъчен Joy  можи сам си води монолози и диалози  и да играе и  да думка на барабанити  Joy Simple Smile

В новия сериал на Чаатай , чиито снимки започват лятото а септември на екран ще го видим в ролята на полицай

за лека нощ  гифчето  Flutter Mr. Green smile3524

Последна редакция: нд, 24 яну 2016, 02:47 от femmi2

# 16
Добро утро,момичета Hug Heart Eyes

Кафенце... food010 food010 food010 food010 food010 food010 food010...на ранина Laughing Joy

Мислех си...как ще уморят Гюл newsm78 Sad...или при катастрофа или ще застане пред Джи и ще го предпази...после ще арестуват Джито ...ще го обвинят ,че е платил да убият Гюл...мотивът не ми се връзва,но...нали убиецът пратен от Харун е с пистолета на Джи...та...може би...следва затвор...и там ще се появи психоложката Шюкрян... bowuu Joy Joy JoyНадявам се Диларка и детко Рахми да помогнат bowuu Много ми е интересно и какво ще си говорят Дито и Гюл...нали Дилара отива у Гюл newsm78...и как ли ще реагира Дито...като разбере койй е поръчителя  на убийството newsm78

Това измислих сабах...саббах...луда работа... ooooh! smile3537 Joy Joy Joy

Изчезвам  running...Приятен ден! Peace Peace Peace

# 17

Светле  Hug Можи Гюлсерен да се опита да предпази Джихан , когато стрелят и да улучат нея  и така ще я затрият от сериала  Thinking или катастрофа инсценирана

нов Чачко от Америка снима с професионален апарат 

оххххххххххххх ща го изям бе Flutter   Heart Eyes txtloves

# 18
Свет  Hug за темата, чета ви, да си знаете  bouquet

# 19
Здравейте,пускам кратко инфо за епизодите тази седмица (25-29.01) :
Делото за Джансу напредва, стават люти спорове покрай него. Дилара и Джандан се скарват. Алпер продава къщата а по-късно се стигага и до мебелите. По новините се дават грешни информации и клюки по въпрос, че Джинах живее с метресата си Гюлсерен. Гюлсерен се изнася моментално от къщата, но по-късно в епизодите си намира нов апартамент и там заедно с Джансу отново заживяват заедно. Ойкю се сдърпва с Джансу поради вина на майката на Ойкю(за тези които не знаят Ойкю е най-добрата приятелка на Джансу). Хазал се кара ма Сема поради грешката на Хазал. Сема иска да напусне, но тогава Дилара се прибира и подрежда всичко на място. НАЙ-ИНТЕРЕСНОТО ПРЕЗ СЕДМИЦАТА. Озан се добира до лаптопа на Рахми а там без да иска намира видеото с баща му и Фелиз. Показва видеото на баща си.
Хазал е хваната да преписва и е пратена при директорката, която решава да я прати на дисциплинарно. Оттам Хазал си тръгва преди да са свършили училище. През това време Рахми разправя на снаха си всички гадости които е причинила Хазал там влиза и конюшната. Гюлсерен е решена да се види с Хазал и затова я чака пред училище. Качват се в едно такси, таксиджията си има негови проблеми, които се опитва да реши по телефона затова катастрофират в една яма. Там около 10 часа не мога да измъкнат Гюлсерен и Хазал. Хазал едва не се погубва. Накрая й няма нищо и дават месец по-късно, когато всичко е наред!

# 20
  Дилара , Мерси за инфото  bouquet добре дошла в темата  Hug

Тинчеееееееееееее за теб и мене и за всички които искат  да видат Истанбул  ти си била чок пъти там  но аз не съм  ooooh!

# 21
  • София

Тинчеееееееееееее за теб и мене и за всички които искат  да видат Истанбул  ти си била чок пъти там  но аз не съм  ooooh!

То не е красота, не е великолепие... Толкова съм влюбена в този град... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 22

То не е красота, не е великолепие... Толкова съм влюбена в този град... Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Тини,че е величествен град нема спор  ама в последно време не можеш спокойно се разхождаш заради терора  ooooh!  На скоро пак имаше взрив в историческата част на Истанбул и имаше жертви туристи  Sad  та не знам ще ида ли  на екскурзия  много  от агенцийте си отмениха екскурзийте   страх ги е хората  .

# 23
  • София

Тини,че е величествен град нема спор  ама в последно време не можеш спокойно се разхождаш заради терора  ooooh!  На скоро пак имаше взрив в историческата част на Истанбул и имаше жертви туристи  Sad  та не знам ще ида ли  на екскурзия  много  от агенцийте си отмениха екскурзийте   страх ги е хората  .
Феми, навсякъде има терор, за съжаление. А терористите точно това и искат - да ни сплашат. Животът продължава, в крайна сметка. Wink
Аз планирам като завърша - живот и здраве, септември - да отида за пореден път. Този път с най-добрата си приятелка. Sunglasses Heart Eyes

# 24
# 25
Добро утроо...момичета Hug Hug Hug Hug Hug

food010 food010 food010 food010 food010 food010 food010 food010 food010 food010

Днес е понеделник... sohappy yesyes Joy Joy Joy

...хареса ли ти мурат или еркан повече като романтична двойка с нургюл йешилчай?/от фейса/ newsm78 newsm78 newsm78

Последна редакция: пн, 25 яну 2016, 09:28 от Svet_sz

# 26
 Hug Hug Hug
 Кафе с бисквитки за обяд  Mr. Green

http://turkiyegenclikodulleri.com/index.php

тук  може се гласува и видех че и Мурат Боз  е в категорийте      за Тинчето  Mr. Green Hug

Тини Hug твоя мъж ша влизал в Кара севдата http://blog.milliyet.com.tr/kara-sevda-ya-murat-boz-surprizi-/Blog/?BlogNo=520298

Последна редакция: пн, 25 яну 2016, 14:32 от femmi2

# 27
# 28
  Светле  Hug и в Туркиш е зимно и студено  кат гледам от снимките

# 29
  Светле  Hug и в Туркиш е зимно и студено  кат гледам от снимките

Даа,Феми...и нашите любимци как се кефят  Party...а пък ние тук работим... Whistling ooooh! #Crazy Joy Joy Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт