Еркан Петеккая-филми,изяви,колеги,"Paramparça-Твоят мой живот "~Тема 108

• 85 675
  • 741
  •   1
Отговори
# 45
Йоскан и Керка вече започват да ме дразнят Sick #2gunfire
Тоз Йълдърм, брей как говореше против Джандан, а виж го сега #Crazy

# 46
Гледайки Джи и Гюл  loveuuuи...тази музика...направо се пръскам по шевовете от яд... #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

ОООО...Софиииии... Hug
При мен взе да засичааа smile3511

# 47

Тоз Йълдърм, брей как говореше против Джандан, а виж го сега #Crazy

Мъжееее... ooooh! #Crazy
Джи каза на Гюл ,че Дито е хамиле....сега Гюл да не пита кой е бащата... newsm78

Мамашата ,която превежда и се скапал компа и гледала на телефона...ще прави кратко описание в рекламите...ето ...

ди не сделала аборт приехала домой на след день и озан что то заподозрил. но она сказала что хотела побыть одна. джих рассказал гюль что ди беременна. а джандан спрасила иылдырыма типа почему он не говорит джиху о ней

Последна редакция: пн, 25 яну 2016, 21:40 от Svet_sz

# 48
Гледайки Джи и Гюл  loveuuuи...тази музика...направо се пръскам по шевовете от яд... #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

ОООО...Софиииии... Hug
При мен взе да засичааа smile3511

Еххххх Свет,
и мен страшно много ме е яд. Толкова добре стоят един до друг, а съсипаха всичко.
Уж влюбени, виждат се след няколко дни, в които дори по телефона не са се чували и нищщщщоооооо. Седни, чай или кафе бла, бла.....  #Cussing out #Cussing out #Cussing out #Cussing out

# 49
Офффффффф...тая кресла  вече не ми се слушааа smile3514

Много пълнеж...чок ooooh!

# 50
И Керка вече ми е излишна Twisted Evil
И дедко ти Рахми също Twisted Evil

# 51
Що така НЕ ме разчувства Харуннннн... newsm78 newsm78 newsm78

Какво се е захванал за Джихан...а не е обърнал внимание на болната си сестра newsm78

Тоя пък кой е newsm78...на Зейнеп не и е чиста работата...цъ цъ цъ...Озанката май пак не сполучи ooooh! Whistling

# 52
 Илдаръм адвоката  знай ли чи Джандан е преспала с Йозкан  Mr. Green hahaha

# 53
Тази Джандан ми е много подмолна. Какви ли ги крои пок newsm78

# 54
Илдаръм адвоката  знай ли чи Джандан е преспала с Йозкан  Mr. Green hahaha

Нееее...

# 55
Озан какви ги изяде  пак...разбрахте ли нещо...за майка си спомена ,ама... newsm78

# 56
Ха, ха,ха Хазалчето пак я хванаха Mr. Green

# 57
Как се молеше само на Джансууууу...ей,няма оправия това момиче...тъй ША си иде докрая bowuu ooooh!

# 58
Голяма мръсница е Джандан... #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 59
Телефонна любов...бла бла... #Cussing out #Cussing out #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт