Еркан Петеккая-филми,изяви,колеги,"Paramparça-Твоят мой живот "~Тема 108

• 85 690
  • 741
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Светленце Hug Ко стана занулиха  ли Гюлсерен или в другия епизод ша е  ?   До там ли стигнаха разправийте  с Еркан да им праят монтажи  на снимки от епизодите  ooooh! #2gunfire

Тинче  Hug следиш ли  Дерлибал филма с Ча даваат ли го в Лондон в кинага ?
Даваха го в три дни в едно кино, което е в трета зона - около 2 часа път с автобуси и метро ми е до там. Rolling Eyes Просто няма смисъл.

А иначе само гръмна пистолетът - в следващият епизод ще се разбере, че Гюлсерен е била убитата. Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

# 136
Привет ...и тук... wavey Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Тази вечер съм пак на кино... bowuu Rolling Eyes...дано поне там видя малко лИбоФ... bowuu Praynig Joy Joy Joy Joy Joy

Феми...Тинето ти е отговорила...другия понеделник ще е краят ...на Гюл...а за разправиите...мммм...незнам...станалото станало...връщане назад няма...който и да е виновен,ние никога няма да разберем...жалко за сериала...НО...има надежда...нищо не е изгубено...ще гледаме какво ще измислят сценаристите bowuu

Барыш и Сердар за кадром съемок, а так же новый герой сериала- собачка Joy Joy Joy

Скрит текст:

Хотелось немного ответить на постоянные, нескончаемые вопросы. И кое о чем поговорить, попросить.

1. Умрет ли Гюльсерен? - Да, умрет. Думаю, что фотография со съемок прямое подтверждение.
2. Почему Нургюль ушла из сериала?- Потому что у нее был контракт на 52 серии. Либо она не захотела продлевать, либо с ней не захотели.
3. Почему поссорились Нургюль и Эркан?- НЕИЗВЕСТНО. Это осталось между ними.
4. Когда будет финал сериала?- Так же неизвестно. Об этом нет никакой информации. О финале речь не идет. Сериал продолжается. Если поступят такие новости, вы увидите это в группе. А так, предположительно, финал сезона/ сериала сделают как обычно, в середине июня.

Я понимаю, что сейчас многие участники группы эмоциональны, из- за сложившейся ситуации в сериале. Каждому хочется высказаться и т.д. Но давайте не будем смерть Гюльсерен и уход Нургюль из сериала тянуть под каждые посты. Обсуждаем пост по теме.
Так же, у меня есть огромная просьба, которая возможно кому то не понравится. Но, я скажу. Все люди которые категорично настроены к сериалу. Которые не собираются его смотреть после ухода Нургюль из сериала. Не надо об этом "кричать" под постами. Я не думаю, что 16т. интересно, будет ли тот или иной человек продолжать смотреть сериал. Отчета по этому поводу мы не требуем. То есть, если вы не довольны и не собираетесь продолжать просмотр, то наверное самое правильное будет покинуть группу, к сожалению.

Надеюсь на понимание каждого. Надеюсь, что все прочитают ответы на постоянные вопросы и их в таком количестве не будет поступать. Все отреагируют на просьбу обсуждать посты по теме. И жаль, если с кем то нам придется попрощаться..

Всем спасибо за внимание!

Последна редакция: вт, 02 фев 2016, 20:40 от Svet_sz

# 137
Гледах част от края на филма .Всички реват ,когато загубиха Гюлсерен , А НЯКОЙ ДАЖЕ И ПРАВЕХА НОМЕРА КАТО БЕШЕ ЖИВА.МОЖЕ ДА Е НА ФИЛМ ,НО И В ЖИВОТА ХОРАТА СА ТАКИВА ГОЛЕМИ ЛИЦЕМЕРИ!

# 138
  • София
Е, то беше ясно, че ще е я убият. Обаче, 80-ти набор ли е Гюлсерен?  Shocked  Не е истина.  Joy 

# 139
Е, то беше ясно, че ще е я убият. Обаче, 80-ти набор ли е Гюлсерен?  Shocked  Не е истина.  Joy 

Малко младичка я дават ,май... newsm78 Whistling Joy Joy Joy

# 140
Гледах част от края на филма .Всички реват ,когато загубиха Гюлсерен , А НЯКОЙ ДАЖЕ И ПРАВЕХА НОМЕРА КАТО БЕШЕ ЖИВА.МОЖЕ ДА Е НА ФИЛМ ,НО И В ЖИВОТА ХОРАТА СА ТАКИВА ГОЛЕМИ ЛИЦЕМЕРИ!

Юлеееее...гледала си трея...на серията не ги дадоха  Naughty...

# 141
  • София

Малко младичка я дават ,май... newsm78 Whistling Joy Joy Joy
Излиза, че е родила Джансу на 19?? Rolling Eyes Не е невъзможно, де - нали били голямата любов с Йозкан. Grinning

# 142
  • София
Но какви хубави циклами има на гроба на Гюлсерен.
Скрит текст:
И аз имах, но като я гледат двама души и.... загина. Не се разбрахме кой кога я е поливал. А толкова красива беше, и така красиво цъфтеше.  Sad

Излиза, че е родила Джансу на 19?? Rolling Eyes Не е невъзможно, де - нали били голямата любов с Йозкан. Grinning
Да, не е невъзможно.  Peace  Просто Нургюл вече не минава за толкова млада. Но явно не са се съобразили с промяната на актрисата, нали в началото ролята щеше да се играе от Сонгюл йоден, която е ''79 набор.

# 143

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

- Я действительно всем сердцем чувствую, что мама Гюльсерен- моя родная мама. Но порой мне кажется, что моя настоящая мама- мама Диляра. Это очень странно, я не могу объяснить.

Последна редакция: ср, 03 фев 2016, 10:12 от Svet_sz

# 144
Ехооооооооо...къде сте ,бре... newsm78...девойкииии Hug Joy Joy Joy Joy Joy

Малко снимчици... Rolling Eyes

Он вчера в Дубаи улетел😍 с семьёй на трехдневный отпуск

# 145
  Сонгюл Йоден ли е щала да  играе  първоначално с Ерко ? newsm78 Много я харесвам още от Перла с Киво  големи сладурчета са с Киво като играят  Heart Eyes

Светле  Hug Тине  Hug хайде че ни чака рИкламата на Чачко февруари месец   и изглежда ще я снима в Америка     и е почти сигурно че е подписал за световната марка Долче и Габана Crazy  охххххххххххх smile3508

# 146
Здравей ,Фемиии...дааааа...първоначално писаха ,че Сонгюл ще играе Гюл...но ,тя отказала...и аз я харесвах в Перла ,но после, много повече се зарадвах на Нуриш ...а ,тя каква стана  ooooh! #Crazy

Чачко какво ще рекламира... newsm78

# 147
 Здравейте  Hug

Светле  Hug   Не се знае какво ще рекламира , но имаше инфо че ще е на Долче и Габана   но може и да не е   но в момента  тече подготовката за рекламата

# 148
# 149
wavey Hug Heart Eyes

КРАТКОЕ СОДЕРЖАНИЕ 52- СЕРИИ

ОРУЖИЕ ВЫСТРЕЛИТ, В КОГО- ТО ПОПАДУТ

С одной стороны киллер нанятый Харуном, с другой стороны бывший муж Зейнеп собираются умыть кровью место свадьбы Гюльсерен и Джихана. Одно ружье направлено на Озана, другое на Джихана. Все будут шокированы тем в кого попадет пуля..

ЭТО БЫЛ СОН...

Для Джихана и Озана теперь ничто не будет как прежде. Гюрпынар'ы в трауре... Как и говорила Гюльсерен, все бы очень хотели что бы пережитое оказалось одним сном, но к сожалению....

Общи условия

Активация на акаунт