Еркан Петеккая-филми,изяви,колеги,"Paramparça-Твоят мой живот "~Тема 108

• 85 705
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
Севги гони "тлъсти" кандидати , а Озкан много "тънък" ......на вересия ли ще черпи newsm78

# 661
Неееее...за смъртта на майката на Дениз...последен при нея беше Бурхан и след като той си тръгна тя припадна и умря...

Сигурно Джито е на вратата на Айше...да не получи някой тукат изневиделица...  box tooth   #Crazy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Отивам да ударя една  smile3546

# 662
Севги гони "тлъсти" кандидати , а Озкан много "тънък" ......на вересия ли ще черпи newsm78

Не....помоли сервитьора да му вика Господин Йозкан и все едно е редовен посетител... bowuu Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 663
М/у другото много ми е интересно Дилара и Джансу как ще обяснят на Джи отсъствието си от къщи...Джансу каза на баща си ,че саизлезнали с майка си и Демир да подишат чист въздух...ега си дишането...цял ден и цяла нощ... #Crazy ooooh! Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 664
Айдаааааааа...то почнало...Джито  #Cussing out

ты думаешь, я тебе соврал? - ДА! я видела фотографии

нет! - Да! я злюсь на себя, что была так глупа, что поверила тебе

поверила, что на собственного ребенка сказал, что он чужой

ты что сказала? сама хоть поняла? разве я такой человек, чтобы такое сказать?

# 665
Каква е разпрата между Озан  и Джандан!?!?!? newsm78 newsm78

Не съм гледала превода и съм
в недоумение ......

Бурхан взема мярката на Рахми....яко дране ще пада ,тоз пандизчия ще си покаже"класата "....ооооооо, и Рахми споделя за Джансу и Дениз ли!?!?!?

# 666
Рахмито се хвали с внуците си...стигнаха и до Джансу...и нейния момък...бил син на певица...а пъс на Дениз му се привижда Джансу.... Shocked

Хазалчето прибира ли се въобще в къщии... newsm78...хептен през просото я удари... Whistling

# 667
Цитат
Каква е разпрата между Озан  и Джандан!?!?!? newsm78 newsm78

Не съм гледала превода и съм
в недоумение ......

И аз не можах да схвана... newsm78...ходи да я търси в кафенето и разбра ,че е напуснала...като отиде у тях,тя му каза ,че Дилара и е откраднала живота...после май и показа документа с който напуска адвокатската колегияя...но защо newsm78...трябвало да го накара да се влюби в нея...това май е желанието на Маидето newsm78

# 668
Дито си спомняяяяяя...как си я представя Харун ...недоумявам...децата и да отидат при тяхххххх...да оставят Джихан...абе луд човеккккк...не го понасям вече... Naughty Naughty Naughty

# 669
Дирка нейната работа "хем сърби,хем боли,драго ми е"  обществото ,семейството ,децата ...накрая любовник ,дете извънбрачно,узаконено от немай къде ,щото е майка на децата на Джихан и постоянно лъже ,едно говори друго прави ...

,,,айде Озкан и той потъна , ако Севинч и Керка разберат за кого/ какво  иде реч ..........оооллееее smile3511 smile3511

# 670
Еееейййййй,посред бял ден палеж и то на паркинг......

# 671
Еййййййййй....остави гиииииииии.... smile3505 smile3505 smile3505 smile3505 newsm09 newsm09 newsm09 newsm09 newsm09

# 672
Какво стана сега...камионите да не са на Харуннннн newsm78
Мислех си ,че са на Суат...нали Бурхан разпитваше за него ,приятеля на Рахми...и нещо за кредити говориха newsm78

Маиде говорит Харуну "Демир не твой сын Харун" Shocked Shocked Shocked

Тва пък откъде го измислиха мамашитее newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 673
Какво става ?!?!?!

Лелята какво казва на Харун ,че той почти замръзна !?!??!

А как беше нахилен ,че Дирка тръгва с тях ooooh!

# 674
и во фраге Джихан признается Ди, что у него "кто-то есть", Озан "мстит" матери с Джандан, а ХарДи снова несчастны и не улетели... здравствуй, третий сезон!

РЕБЕНОК ХАРУНА!!! Маиде стащила не ту соску и не вовремя сделала ДНК!

Има трей сигурно...сега ще видя Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт