... и най-после Джихан да кайе на Айше кой му е душманина, да видим тогава Майдето ...Айше дали ще застане на негова страна или на Харун ? Све, благодаря за трея и коментарите
... и най-после Джихан да кайе на Айше кой му е душманина, да видим тогава Майдето ...Айше дали ще застане на негова страна или на Харун ?
Но така пък ще се преразпределят двойките - Ди и Харун, Джи и Айше и айде кой от къде е.

...и аз ти благодаря ,че си правихме компания...само ти ми остана
...и Софито не се появи... 

...Тине
...ще погледнете ли интервюто
...и с няколко изречения да напишете какво казва Ерко...пуснах го на Гуглю
и долу горе схванах някои неща ,но все пак може да съм пропуснала нещо... 

смях се като ви четох онлайн гледането . Майдето коя е не разбрах ?
хубава Айча Върлаер си ни донесла на награждаване ли е била награда ли е получила ?
...привет...дааааа...хубавица ни е Айчата
...и роклята е супер ,а и друго забелязах ,още снощи ,като видях снимчиците у фейса...напълнила е деколтето,Айчата
...ха ха х а...ще гледаме
Маидето е лелята на Харун...същинска вещица и толкова гнусотия забърква ,че незнам Харун как ще я спре,а пък за Дито не ми се мисли...

...привет и на теб...Мерсаж за предизвиканите хубави спомени
...доста време не съм се връщала при Галип и Сабиха...но ,от другата седмица съм пак малко безработна и ще се върна при тях...М/у другото от Галип започна любовта и обожанието ми към Ерко...и Айча...жалко само за Айча ,че нямаше сполучливи и толкова чувствени роли ,като тази на Сабиха...докато Ерко...беше един прекрасен капитан Али/независимо от отрицателната роля/,после Ръза/който аз така и не харесах
/и Джихан...сега,който харесвам...
изписахме темата
Парчетата кога свършва сезона ?
Толкова сериали повториха а Любов на заем не искат

...остана само 50 страничка и ще пусна новата тема...а Парчетата ,тоест 2 сезон свършва юни месец...но кога точно...незная
, а за Любов назаем...и аз се нервя...някои сериали ги повтарят вече сто пъти...а Бахара йок...ще взема да им напиша едно писъмце на Нова...да ги оправя набързо...

Препоръчани теми