Синдром - стара мома

• 63 988
  • 1 292
  •   1
Отговори
# 720
Да кажем, че на 35 още "имаш какво да губиш", тоест може да продължиш да се бориш и да гониш Михаля.

Но шансът е минимален.

Сега пак ми кажете, че съм се объркала.
Минималния шанс е само в твоята глава. В моята има други мерни единици.

# 721
Обикновено забележителната хубост не се среща в две поредни поколения и често дъщерите на големите красавици не са хубави като майките си. Грознеят и ръбеят до тях.

# 722
Обикновено забележителната хубост не се среща в две поредни поколения и често дъщерите на големите красавици не са хубави като майките си. Грознеят и ръбеят до тях.

И съвсем грознички да са щерките е супер потресаваща гледка майка да се изперчи пред дъщеря си: "Виж каква хубава пола имам и колко добре ми стои. Ти с твоите дебели бутове никога няма да можеш да носиш такава."

# 723
Да кажем, че на 35 още "имаш какво да губиш", тоест може да продължиш да се бориш и да гониш Михаля.

Но шансът е минимален.

И какъв е шансът неомъжена на 35 да си намери връзка, задоволителна по всички параметри? Доста влакове са изпуснати вече.

Със сигурност вече не може да се цели в Леонардо ди Каприо, той с дърти Revenants не се занимава.

# 724

Но шансът е минимален.

И какъв е шансът неомъжена на 35 да си намери връзка, задоволителна по всички параметри? Доста влакове са изпуснати вече.

Със сигурност вече не може да се цели в Леонардо ди Каприо, той с дърти Revenants не се занимава.
Ти на 25 в него ли се цели. Типично провинциално-български са ти разсъжденията, не само по този въпрос.

# 725
Зависи как си говорят в семейството, куку. Има по-прости хора, за които е нормално да си разменят обиди в ежедневието, но аз лично се съмнявам, че истински красива жена може да говори така с дъщеря си. Хубостта на жената не е само сбор от черти, ами и възпитание, интелект, излъчване и одухотвореност. Иначе имаме една проста Златка.

# 726

Около мен имаше 35-годишни (в момента са на повече), които горе-долу на тази възраст започнаха сериозни връзки със задоволителни мъже.

Бай дъ уей, ти на 20 успя ли да свалиш Леонардо ди Каприо или се задоволи с 40-годишен чичко, неразполагащ нито с визията, нито с парите на Лео?

# 727
Добре де, да кажем, че на някакво стратосферно глобално ниво на културни полубогове, далеч от филибелийския провинциализъм, има шанс на 35 да си толкова мега-интересна, че все още да има над 80% шанс да завършиш живота си до атлетичен милиардер, който ще ти е верен при това.

"Задоволителни" е разтегливо понятие. Връзки също е разтегливо понятие: имат ли потенциал за трайност или ще е последно ура! и след 5 г. ще са зарязани...

Аз говоря за десятките, мен ме остави, аз съм си грозна направо. Тук говорим за нереализираните красавици. И дали на 35 все още имат голям шанс да се реализират.

# 728

"Задоволителни" е разтегливо понятие. Връзки също е разтегливо понятие: имат ли потенциал за трайност или ще е последно ура! и след 5 г. ще са зарязани...

Аз говоря за десятките, мен ме остави, аз съм си грозна направо. Тук говорим за нереализираните красавици. И дали на 35 все още имат голям шанс да се реализират.

"Задоволителни" в смисъл, че доста други им завиждат. Връзки - ами имат деца в момента с тия мъже, след 5 години вероятността да са зарязани е колко при теб, предполагам.

Съжалявам, че ще ти го кажа, но една грозна жена, ако иска да се сравнява с друга, която е била красавица, трябва да изчака красавицата да подмине с доста 35-те. И самата грозна жена трябва да много по-млада, та да има поне предимството на младостта.

# 729
Ми имат, ето ти една:
тук

# 730
Добре де, да кажем, че на някакво стратосферно глобално ниво на културни полубогове, далеч от филибелийския провинциализъм, има шанс на 35 да си толкова мега-интересна, че все още да има над 80% шанс да завършиш живота си до атлетичен милиардер, който ще ти е верен при това.

Ама наистина много си объркана. Значи за тебе е постижение да имаш съвсем обикновен и средностатистически мъж, обаче за 35 годишната не се брои нищо под верен атлетичен милионер...

Целия ти проблем е, че малко излизаш и размислите ти за живота са хипотетични  и неподплатени с реалност. Жена на 35 има много добри шансове да си намери мъж, в най-лошия случай съвсем подобен на твоя.

# 731
Публични и известни личности са малко по-различна ситуация.

Ми сори, ама ако на 35 си с егати самочувствието, то и целите трябва да са високи все пак. Говорим за десятка тука, нали? Такава, дето на 20 е можела да има почти всеки.

# 732
Ммасита млад и богат мъж, ако не са му наследство няма как да ги има МИЛИОНИТЕ. Как реши, че на 20 някоя красавиЦа ще си намери, богат и красив мъж, че и да и е верен. И да не е богат, ако е красив, вероятността е малка и това не зависи от жената до него по никакъв начин. Как реши мъжете как се държат с красивите жени, и защо реши че са неуспели и депресирани, които ревнуват от дъщерите си. Май влязохме в приказки някакви.  Hug Излиза че успешни бракове само грозданките имат, и само те могат да са обичани, и задоволени и спокойно остарели и погрознели, по простата причина че никога не са били красиви.

Как беше, вицовете за блондинки ги пишели брюнетките в дългите самотни нощи. Ако това те топли, че красивите са сдухани и крайно нещастни, така да бъде.  Peace То ако на красивите на 35 им е изпята песента, за грозните да не мислим. Аз мисля че е късмет и на 20 и на 30 и на 40.

# 733
Ха, късмет! Всичко е стратегия и да се усетиш какви са правилата на играта. И да я отиграеш навреме. Мъжете обичат младостта у жената, това е най-големият й актив. На 35 трябва да си наистина нещо уникално и може би да си селебрити, за да конкурираш десятка на 20г. възраст. Не на последно място - защото незаетите мъже на тая възраст вече почват все по-рязко да си снишават качеството.

Това с дъщерите не е моя реплика.

# 734
Публични и известни личности са малко по-различна ситуация.

Ми сори, ама ако на 35 си с егати самочувствието, то и целите трябва да са високи все пак. Говорим за десятка тука, нали? Такава, дето на 20 е можела да има почти всеки.

А, то пък едни известни и публични личности в България, където всеки познава всеки... Пишат 2 пъти в някой жълт вестник за теб и хоп - известна личност си.

Къде е казано, че говорим за десятка? Или само такива имат право на 35 да стоят моми.  Представи си колко са по-големи шансовете на една жена на 35 с добра визия и възможности, щом ти на 30+, съвсем семпла, без някакви кариерни постижения, с дете, си доволна от избора си.

Общи условия

Активация на акаунт