Синдром - стара мома

• 63 906
  • 1 292
  •   1
Отговори
# 945
  • Куциндрел
Tаис, понякога и твоята картинка за живота ми се струва тясна, банална и консервативна. Ако не си куул и леко счупен, значи си консерва, скука и някак не си толкова ценен.
Явно все още не можеш да се отърсиш от тормоза в ученическите ти години...
Не всяко куул е куул-а на тийнейджърите.
На мен пък животът на Таис ми е супер интересен. Няма да тръгна да живея като нея, но пък но пък не мога да си кривя душата като кажа, че не е. Crossing Arms

# 946
Какаво всички и се връзвате на Сирената. Цял форум се мъчи да убеди, че е еквивалент на супер успяла и Хинтелигентна и готина ама не успя, още се напъва, вие и угаждате. Сирената не е куул с нищо, само със себе си. Самохвалка с комплекси за една друга тема. Стига сте и отдавали значение и сте и хранили Егото, което е доста лабилно бай дъ уей.

Тайс е готина и искренна. Аз съм на ТИ с ромите, с гейовете, с женени и неженени. С поети и дипломати, стига и те да са ОК с мен. Просто хората не ме интересуват до толкова. Ама костите им са много важни.  Mr. Green Hug

# 947
  • Куциндрел
 newsm78
На мен ми е забавно да се дърля със Сирената.... стига да се засечем в някоя тема.

# 948
Мамасита не е виновна, че след всяка нейно мнение следват тридесет опониращи, а други минават покрай ушите на опониращите й.

Сеса, тя не се дърли с никого, там е работата. Само си намира поводи за още, и още, и още. А всяко възмутено мнение, само храни самочувствието й на мислеща различно от масата.

# 949
  • Куциндрел
Сеса, тя не се дърли с никого, там е работата. Само си намира поводи за още, и още, и още. А всяко възмутено мнение, само храни самочувствието й на мислеща различно от масата.
Ей това й е най-забавното. Mr. Green

# 950
Аделинда, говорим си, не може ли.  Laughing Ако на хората не им се разговаряше, нямаше да го правят.

# 951
Е, подобен разговор Мамасита води в една тема за късното майчинство. Тогава беше с две деца и побутваше темата в по-интересни посоки. Сигурно и сега току споменава нещо по-различно и интересно, но вече не се опитвам да ѝ следя постовете.

# 952
Tя Мамасита не мисли. Живее по книги, които са така модерни в днешно време, имам един дол такива познати във Варна, говори ми. Цитира ги да се прави на интересна, и се мъчи и тя да  се вкара в калъпи и другите, които не са като нея в калъпа ги съди. Опитва се да рационализира всчко и там се проваля, защото не мисли, а се мъчи да е вкарва в рамки, които не е ковала тя. От там и извъртането и на 180 градуса, като я хванеш на тясно. Толкова труд е положила самата тя, да се вкара в образ, по тези книги, че ум не и го побира, как някой друг, изобщо не иска същото от живота и си чувства ОК, тук сега и в момента без нейните калъпи.

Щаститето е процес, който е отвътре на вън, не от вън навътре. Ако слуша повече сърцето си, а не калъпите, може и да го намери. Иначе и нас да ни убеди, че е права, себе си не може да излъже.

# 953
Аз пък ще го рекнем тука малко в стил Фройд.
Зад всяка манящина стои нещо от деството.
А залитането на Мамаст по овреме майчинството мяса баш на вманиачаване. Не го разбирам това - щом ти самият си се възпроизвел три пъти и си доволен от мъж, тяло и секс... какво пък толкова ти бият в окото тези дето не са? Wink

Да няма тука някоя опашка с крушката? Мамасит, вашите на колко са те родили? Брак на колко години са сключили?

# 954
Имайки предвид, че повечето жени следват модела на майките си: на почти същата възраст, каквато и аз. 27 и 32.

Аделинда, нито мисля, нито живея по книги. Аз просто живея и разказвам какво съм научила. Мога да кажа, че животът ми се очертава една идейка по-различен от стандартния. Оттам нататък вече- битието определя съзнанието.

Парадокс на форума: ако влезеш в тема, в която някой има проблем и ти кажеш, че нямаш проблем, ще ти се карат как може да нямаш проблем, виж- ние имаме, ти не разбираш. Ако споделиш, че имаш проблем и че някак живееш с него и надграждаш, ще ти кажат- ама как така смееш да имаш проблем! виж- ние нямаме, ти не разбираш.

# 955
.

Последна редакция: пн, 01 фев 2016, 15:15 от Tsugumi

# 956
Мамасита, няма проблем да влезнеш и да кажеш, че нямаш проблем. Никой не го и интересува и да имаш и да нямаш. Въпроса е, че се опиваш да внушиш на всички други, че явно са се чалдисали щото не са с по 3 деца и втори брак на 32 примерно като теб. Е другите нямат проблеми, и не са като теб, вземи си го набий в главата. И по костите си личи.  Naughty Mr. Green

# 957
О, преди 30-35 години жена да роди на 27 не е било като преди 5 години да роди на тази възраст. Баща над 30-те в онези години, дето всичко е било предопределено, със сигурност са ги смятали за възрастни и нищо чудно да са се оженили заради ергенския данък. Майка ми е родила на 25 навършени, не са я считали за много млада родилка.

# 958
Парадокс на форума: ако влезеш в тема, в която някой има проблем и ти кажеш, че нямаш проблем, ще ти се карат как може да нямаш проблем, виж- ние имаме, ти не разбираш. Ако споделиш, че имаш проблем и че някак живееш с него и надграждаш, ще ти кажат- ама как така смееш да имаш проблем! виж- ние нямаме, ти не разбираш.

Не, нищо такова не ти се случва.
Обичаш тази тема повече от всяка друга. Всеки си има по нещо любимо, за което говори с охота.
Не те виня btw. Аз пък обичам да глабам гурбетчиите. Всеки с номера си.

Редактирам. Мислях да го кажа, но се въздържах. Обаче гледам Кукумицинката не е.

# 959
О, преди 30-35 години жена да роди на 27 не е било като преди 5 години да роди на тази възраст. Баща над 30-те в онези години, дето всичко е било предопределено, със сигурност са ги смятали за възрастни и нищо чудно да са се оженили заради ергенския данък. Майка ми е родила на 25 навършени, не са я считали за много млада родилка.

Че то баща ми даже една година май е плащал ергенски данък:)

Не знам дали е било предопределено или просто на хората им е идвало отвътре, защото са имали такива условия. Едва ли някой ги е карал с автомат до гражданското.

Виж вече за родили над 35- от поколението на майка ми такива жени обикновено са много образовани, по-често е при лекарките.

Та не знам по каква формула Кукумицинка реши, че раждане на 27 през 80-те = психическа травма, проявяваща се през 2016, защото цял живот подсъзнателно съм знаела, че 27 през 80-те е голяма възраст...но явно има някаква тайна логика и формула, която позволява тълкуване по Фройд.

Общи условия

Активация на акаунт