Синдром - стара мома

• 63 920
  • 1 292
  •   1
Отговори
# 825
Въобще не става въпрос бащата да си тръгне- аз такива примери нямам около себе си, понеже мъжете са друга порода.

Става въпрос да загубите уважение, защото не се срещате чак с такива трудности.

Парадоксът на живота е, че лекият живот хич не е лек.

Я, не се излагай, нямала била такива примери. Само да се огледаш малко по-далеч от носа си и ще видиш примери за всякакви случаи. Щото пък много хубаво да си тръгнеш с 2 чанти багаж, децата и да се чудиш къде да идеш, вместо да те зарежат в семейното жилище.

# 826
За какво да гледам, там не ми е средата. Знам, че го има, но това са друг вид хора, с други ценности и произход. Около мен нямам примери за избягали мъже, търсещи свободата.

# 827
За какво да гледам, там не ми е средата. Знам, че го има, но това са друг вид хора, с други ценности и произход. Около мен нямам примери за избягали мъже, търсещи свободата.

Къде около теб? Роднини, приятелки, комшийки, майки на детската площадка, колеги - на мъжа ти или твои предишни - ни един, дето си е зарязал жената ли няма?

# 828
Ми няма, това е. Има разведени, но няма deadbeat dads.

А това вече е Crazy Cat Couple:

Скрит текст:

Последна редакция: пт, 29 яну 2016, 18:21 от The Siren of Titan

# 829
Около мен се случва жените да ги зарязват заради други и то са точно типът мъже, имащи и можещи. Жените зарязват и без да е намесен друг мъж, ако не носи пари, пие, бие и пр., обаче при мъжете масово е заради друга жена. Та не мога да повярвам, че съществува подобна порода чак и толкова обкръжение, където не се случват подобни неща. Не говорим за женския срам да признаеш, че си зарязана, а за фактите.

# 830
Има и такава среда. Нали се сещаш, че с теб сме от различни светове. Може би твоят поглед е по-"реален", но за моята среда моят поглед е реален. Просто живея сред хора с по-добър контрол над импулсите. От сигурно 4 поколения жените в рода ми си взимат все мъже над нивото, и физически, и/или интелектуално и няма избягали.

Или ако има изневеряващи, то не са толкова тъпи, че да бягат директно, просто са дискретни. Лекарите особено- няма да си развалят семейството за нещо, дето си върви в комплект с професията.

# 831
Не, няма "два свята"; и най-елитарният свят, и най-възвишено-потискащият импулсите си, може да стане жертва на битови неразбирателства, изневери, напускания на съпрузи/съпруги. Просто в този "свят" проблемите ще бъдат изказани по-абстрактно, мъжът няма да набие жена си, но раздялата пак ще се случи, ако е писано.

П.П. Дори съм абсолютно сигурна, че тъкмо в този "елитарен свят" са най-големите психопатии.

# 832
В БГ със сигурност си има среди, в които се случват едни типични селски или махленски драми.

# 833
Сирен, 'гаранция нулева' е всичко в този живот.

Може да се надяваш ,да вярваш и да работиш към имането на такова семейство и пак да ти се случи точно на теб.

Аз съм Тома неверни и на нищо/ никого  не вярвам ...напълно.

# 834
В БГ със сигурност си има среди, в които се случват едни типични селски или махленски драми.

Не, точно за по-елитарните среди говоря. Там достатъчно изкушения им се предоставят. Жената зарязва, когато установи, че с мъжа се чувства по-зле, отколкото без него. Мъжете и да не се чувстват съвсем добре с жената, си стоят с нея, докато намерят друга.

# 835
Сирен, 'гаранция нулева' е всичко в този живот.

Дам, на късмет е всичко. Няма мъж, който да не може да се изпедерасти в някой незнаен момент.  Mr. Green

# 836
Естествено, че няма среди, в които да липсва изоставяне от страна на мъжа заради друга жена. И в елитарните, и в интелектуалните, и в каквито там други си измислите.
То и в сред моите твърде многобройни роднини разводи няма, но това е повод за гордост само за 82-годишната ми леля.

# 837

Не, точно за по-елитарните среди говоря. Там достатъчно изкушения им се предоставят. Жената зарязва, когато установи, че с мъжа се чувства по-зле, отколкото без него. Мъжете и да не се чувстват съвсем добре с жената, си стоят с нея, докато намерят друга.
Изкушения има, но и много финансови обвързаности , които също се взимат под внимание и поради тази причина не се действа първосигнално

# 838
Пък и дори да напусне, едва ли ще се цигани да има връзка с децата и да ги издържа.

# 839
Трети случай - млада, красива, забавна и привлекателна жена, след която мъжете вият врат по улицата започва връзка със свободен за момента мъж, който на шестия месец от връзката започва да се лута между нея и нейна приятелка, сдобива се с дете от втората, но продължава да обича първата и след като шест години им е мътил главите, накрая се залюбва със сервитьорка  в някакво кафене на виенското летище и започва да живее с нея. Междувременно, обаче продължава да твърди на нашата героиня, че тя е неговата голяма любов, а сервитьорката го е привлякла с това, че е нейно пълно копие от по-младите и безметежни години, в които тя е била блестяща и все още несъсипана от него. Понастоящем жената е на 39 години, без желание за съжителство, с дистанционна връзка със значително по възрастен мъж.

Чудесна история, която красноречиво показва как се загробваш заради собствената си глупост.

Общи условия

Активация на акаунт