ПЛОДчето хапни, ЧАЙче с мед пийни и мечтана фигура постигни! Тема 51

• 120 118
  • 927
  •   1
Отговори
# 375
Благодаря за разясненията  Flutter Дано успея да издържа  Praynig Praynig Praynig на мен ми е 4-ти ден, което значи, че имам още доста. Впрочем Вие тези първите дни много ли сваляте, защото аз за тези дни съм свалила 1кг. Rolling Eyes, а четох, че едва ли не се сваля по килограм на ден в самото начало

# 376
  • Sofia
При всеки е различно.
Сваляла съм по кило на млади години,сега и на грамчета се радвам Sad
Първите дни се сваля само от задържани течности,мазнините след 10-ия ден може да започнат да падат

# 377
Задравейте, надявам се, че линка, който качвам не е някаква реклама или няма да бъде възприет така, това е  таблица с калорииното, мазнинното и прочие судържание на сушените плодове и ядки- http://bonduelle.bg/feasting/tbd-new-how-many-calories-nutritiou … ii-ima-v-jadkite/. Надявам се да е полезна и за Вас Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 378
Здравейте,
Днес е 13 ден за мен. Останаха само още 7. Simple Smile
Пия чай когато, какъвто и колкото поискам като гледам да има интервал между плодовете и течностите.
Килограмите ми са най-ниските, на които съм била откакто се помня и предполагам, че не е добре да свалям повече /163 см, 45 кг/. Искам да завърша целия курс от 20 дни заради лечебния ефект за всички органи и системи, най-вече заради очите. За тях пише 16ти, 17ти ден. Позволих си да ям и банани, за да не отлабна прекомерно, надявам се да не пречи по един-два на ден в моя случай.
Успех, сладурки.  bouquet

# 379
Поздравление Barbabelle Simple Smile Н амен ми е едва 6-ти ден, а днес съм изправена пред великия си ужас  Twisted Evil ще ходя на рожден ден Sad За момента съм се мотивирала и съм се стегнала и се надявам да не се издъня  Praynig Praynig Praynig Впрочем до колкото видях в книката, никъде не пишеше да не се хапват банани  newsm78 Аз обаче има друго питане, има ли трениращи, защото аз мисля от понеделник да си почна редовните тренировки, като дадох време на организма да свикне с малкото, бих казала нищожно количество на храната, но ме притеснява да не ми стане лош. Имате ли отзиви по тази тема и съвети!?

# 380
Поздравление Barbabelle Simple Smile Н амен ми е едва 6-ти ден, а днес съм изправена пред великия си ужас  Twisted Evil ще ходя на рожден ден Sad За момента съм се мотивирала и съм се стегнала и се надявам да не се издъня  Praynig Praynig Praynig Впрочем до колкото видях в книката, никъде не пишеше да не се хапват банани  newsm78 Аз обаче има друго питане, има ли трениращи, защото аз мисля от понеделник да си почна редовните тренировки, като дадох време на организма да свикне с малкото, бих казала нищожно количество на храната, но ме притеснява да не ми стане лош. Имате ли отзиви по тази тема и съвети!?

По- скоро не трябва да се хаби енергия за тренировки, поне не силови. Пробвай, но лекичко. Организма в момента е зает с изхвърлянето на токсините и силови тренировки ще му дойдат в повече.

# 381
  • Sofia
Хапвай банани преди тренировка.
Най-добре при режима е ходене и плуване,но ако се чувстваш с енергия може и по-силови движения Peace

# 382
Аз си правех в началото тренировките, но винаги с едно наум - да не се претоваря и да не ми причернее. После спрях, защото не намирах време. Обаче пешеходствам много ежедневно /към 9-10 км на ден/ и качвам стълби при всяка възможност.

Днес е 14-ти ден за мен. Поомръзнаха ми сладките плодове и ми се яде солено, но няма солени плодове.  Laughing
Сега си обяснвам защо дъъъълго време след режима не ми се поглежда нищо сладко, нито дори шоколад, което ми е от голяма полза за запазване на резултатите.  Peace

# 383
Много благодаря за отговорите  Heart Eyes Аз като цяло се движа само пеша и качвам и свалям по 7-8 етажа няколопъти дневно, но преди режима тренирах "фет бърнинг", "Канго джъмпс",ей такива неща и сега ми се тренира, ама щепробвам  Wink Надявамсе да не ми стане лошои ще е още по- добър ефектът,ако успея, надявам се  Praynig Praynig Praynig Впрочем издържа се това да не ядеш и да не пиеш, азмислех,че н.ще ме дразни, когато някой хапв нещо около мен и да, не е приятно,но не е болка за умиране  Grinning

# 384
  • София
Поомръзнаха ми сладките плодове и ми се яде солено, но няма солени плодове.  Laughing
Хапвай си домати.
Аз нещо пак не тръгнах като хората. Хич не го броя като плодуване последните 6 дни, защото ни донесоха от последните страхотни краставици и чушки от вилата, а аз с тях имам тайни любовни отношения  Laughing. Пробвах ги на сок, но не ми харесват. Та сега си повтарям, че провеждам подготовка за плодуването със зеленчуци. По мои сметки понеделник-вторник вече ще превключа!
Да се отчета все пак с -2,5 кг. де.

# 385
Абе и аз много им се чудя на доматите, защото те са си плод  Laughing Laughing Laughing, ама някак си хич не ми идва да си хапна домат без сол.

# 386
Здравейте, от дълго време следя публикациите в сайта, а от няколко месеца си направих и регистрация, но чак сега пиша, защото смятам да направя 20 дневно гладолечение от 05.10.2016г. и се надявам да не съм сама в това приключение. Подлагала съм се на доста от популярните диети и съм имала при всички от тях резултат, като е имало периоди в който съм тежала и 50кг. , но после отново съм ги качвала. Била съм най-доволна именно от  лечебен глад , но скоро се замислих, защо отново си връщам кг. и отговорът при мен е доста простичък и той е, че винаги съм отслабвала за някой или за нещо/ било то, че съм чула грозен коментар по свой адрес , за да се втъкна в определен размер дреха, която в повечето случай се купува с перспектива за отслабване или , за да докажа, че всъщност аз мога да отслабна на някой, което всъщност всеки може /.  Сега съм решила да отслабна заради мен самата. Тежа 97кг. и си поставям 10кг. като цел за тези 20 дни. Надявам се да се подкрепяме взаймно и да се мотивираме да продължим , ако някоя от нас иска в определен момент да се откаже и да не довърши започнатото.  Hug Hug Hug

# 387
Здравейте.
17-ден започвам днес, 44,7 кг.
Има трудни моменти, но отказване няма.  Grinning
Аз наливам и фрешове вместо някой изяден плод.
Доматите много им се чудя, защото много ги обичам, но дали да не изчакам до захранването за тях.
Иначе основното е ябълки, банан, круши, малини в началото като имаше, парченца кокос гризах /което не знам доколко е ок, но децата ядоха и реших, че може мъничко и аз/.
Успех на всички!  Peace

# 388
Здравейте  Flutter На мен ми е вече 10-ти ден и се чувствам много по- гладна, от колкото в началото, но предполагам, че това е защото ми дойде вчера и сега искам само и единствено да ям Cry  Какво да се прави, ще се опитам и ще се старая, защото се чувствам добре, даже вчера тренирах и се чувствах великолепно, а не както си мислех, че ще ми прилошее. Утре пак съм на тренировка и вече ми е много ентусиазирано. Свалям бавно и постепенно, не е драстично, което за разлика от всички останали диети и режими се надявам и да е дълготрайно. Когато започнах бях 71,1кг., а съм 158см, сега съм 68кг.    Laughing Laughing Laughing Надявам се да стана 60кг. за 20 дни и после дано да успея да сваля още  Praynig  до като захранвам, защото миналото лято бях 59кг. и се чувствах много добре, сега за съжаление ми тежи. Успех на всички  Simple Smile

# 389
Привет.
19-ти ден днес за мен.  Grinning
Вчера за първи път си позволих да включа един малък розов домат и едно авокадо.
Около 45-те кг си стоя и добре, че не отслабвам повече, явно тялото си знае работата, но и аз гледам да хапвам банани, които са хранителни.
Довечера ще си напиша някаква ориентировъчна схема за 10-дневно захранване, което ще започна в събота.
А дали може да е 7-дневно?  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт