Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са основните теми в дискусията?
Какви са основните предизвикателства, пред които са изправени участниците във форумната дискусия?
Какви са резултатите, постигнати от участниците в програмата?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са основните теми в дискусията?
Основните теми в дискусията включват плодолечение, хранене, резултати от режима, въпроси относно консумацията на кафе, спортуване по време на режим, противопоказания и симптоми като гадене и повръщане, въпроси за консумацията на сушени и накиснати плодове, вода и други теми свързани със спазването на диета.
-
Какви са основните предизвикателства, пред които са изправени участниците във форумната дискусия?
-
Какви са резултатите, постигнати от участниците в програмата?
-
Какви са съветите и препоръките, които се споделят в дискусията на форума?
-
Колко килограма може да се свалят за 20 дни на плодова диета?
Дано успея да издържа

Аз обаче има друго питане, има ли трениращи, защото аз мисля от понеделник да си почна редовните тренировки, като дадох време на организма да свикне с малкото, бих казала нищожно количество на храната, но ме притеснява да не ми стане лош. Имате ли отзиви по тази тема и съвети!?
Аз като цяло се движа само пеша и качвам и свалям по 7-8 етажа няколопъти дневно, но преди режима тренирах "фет бърнинг", "Канго джъмпс",ей такива неща и сега ми се тренира, ама щепробвам
Надявамсе да не ми стане лошои ще е още по- добър ефектът,ако успея, надявам се
Какво да се прави, ще се опитам и ще се старая, защото се чувствам добре, даже вчера тренирах и се чувствах великолепно, а не както си мислех, че ще ми прилошее. Утре пак съм на тренировка и вече ми е много ентусиазирано. Свалям бавно и постепенно, не е драстично, което за разлика от всички останали диети и режими се надявам и да е дълготрайно. Когато започнах бях 71,1кг., а съм 158см, сега съм 68кг.