Ходих да гледам представление на малкия - представлението беше супер, но времето е просто ужасно - явно пак сме в опашката на някой ураган - +12гр е, но има много силен вятър+леден дъжд. Сега се топля с чай и ме унася на дрямка

Обаче понеже е доста здрав решихме утре още един да вземем и ще се ходи утре за него. Дано само имам време да сготвя.А и да се похваля щерката днес донесе още една оценка от изпитите,вече черно на бяло в книжката. 

Тя беше до калдъръмчетата и сигурно от тях, но защо им нямаше нищо лятото?
И тя е на ръба на живота вече с две жалки листенца, едното даже вече е сгърчено. Предното лято пък видях сметката на декоративни рози и бегонии. Всъщност бегониите издържаха мъжки до есента, но Ели много напираше да им къса листата и ме хвана страх да ги прибера на перваза, та заминаха... Мисля, че е наследствено. Майка също геройски убива цветя всякакви, въпреки цветарите, които твърдят, че "това цвете иска само източен прозорец и поливане веднъж седмично". Ми, в къща е, има източни прозорци (примерно), полива го, ама нъцки. Май само орхидеите ѝ се задържаха, едната е на повече от година 
Приятно "изследваноправене"!
След училище трябва да заведа малкия в едно друго училище, че се е записал за концерт с китара
та и там ще откарам 2 часа и накрая ще се приберем по тъмно...
Имах по двора една изровена луковица бяло лале,е пробвахме да го боднем пак,да ама друг път-замръзнала е почвата,улуците и те пълни с лед та още си е ледената епоха.
По принцип цъфтят веднъж на 8-9 месеца. И да се оплача дворното ни коте нали е женско е разгонена,е цяла нощ под спалнята мяучеше та ме събуди в 3,30ч
Сега е по двора и се гали само.
Ще споделиш ли какво точно демонстрирате? Глад? 
Ядене си носи от години, сменил е няколко работи вече. На предишните нямаше от къде да си купи, дори да иска. А и като караше нощни смени в един завод (в индустриална зона) представи си - лафка до лафка, а до тях - ресторант! Но не ще кафе в термо чаша и тва си е. Големее се нещо, сигурно чака колежките да му направят