Домакини 54/ Пролет вече чука, да се махат преспите от тука

• 89 337
  • 740
  •   1
Отговори
# 300
Привет Simple Smile
Отдавна не съм слагала кафе

Следя ви , ама време от задачи не остава.Тази седмица уж ч имах за по - лека ,а и тя се оказа натоварена.
ма ко събирам аз основно , дечко още нищо не е разменил в училище , ама аз мисля да прослушам моите хлапета ,преполовихме ги вчера имах уговорка с една дама и сменихме няколко, напредваме бавно и славно.
slavka70  vio е далече , ей къде е М.Рудник отскочи ако не ти е минала музата Simple Smile
Трябва да измисля вечеря и да купя плодове за утре за мъжо, много стриктно спаза режима да го похваля, а аз и децата ще дояждаме всеки ден остава по нещо Simple Smile
Сега съм си донесла 20 тетрадки и сядам да проверявам, не им се учи на тези деца и това е , не знам какво да ги правя.

# 301
Джей, грабвам веднага кафето, мерси  Hug
Светли, не ми говори за сметки, че се изприщвам направо  Crazy
Мими, аз не мога да помогна за токачката - нито съм готвила, нито съм яла таквоз нЯщу  Blush Браво за сушито!
Вале, Дея е съвсем добре вече, да. В петък мисля да я заведа контролно при личната да я види, и ако всичко е ок, в понеделник да тръгва на ясла. Иначе аз съм вкъщи до май месец  Peace И принципно не ми е проблем да се гледаме, но искам да свикне и ако може този период с боледуването да го минем, докато аз съм в отпуск. Да видим де, дано не си правя сметката без кръчмаря  Crazy
Аз днес бях на козметик и съм прясно оскубана и красива и секси и не съм Мата Космата Heart Eyes И май се навих да си направя лазерна или фото епилация на триъгълника. Сега ще събирам мнения от близо и далеч и ще го обсъждам с половинката, и като нищо скоро да ви се поФаля  Heart Eyes
П.П. Марче, Люска, АБЕПОЯВЕТЕСЕБЕ!!! Липсвате миииииииииииииииииии  Hug Hug Hug

# 302
Привет момичета. Hug
Вио дано  вече е здрава Дея,а Ванко как е с очите?
Вале това е от стреса,диабет  трудно се хваща и само да горчи ... А ти с тия снимки във фейса,особенно вечер като ги видя и пригладнявам. Laughing
Ма ко пиши на листче и отмятай,че аз все забравям и уж от вечерта приготвям документи .
Калинка ми радват се на снега,а ние тук на пролетта.Обаче днес се заоблачи и захладня. Confused
Джей браво на тмм,а ти сядай да проверяваш и повече почивка.
Светли да нямате басейн с минерална вода та толкова много  пари? newsm78 Зимно време не знам да се ползва толкова вода.
Плами да си прекарате страхотно,ама поне снимки после да пуснеш.
Мими ще чакам да кажеш дали е станала тая токачка. Laughing
Люси  и Марчето никакви ги няма какво  ли става с тях. Cry
Аз пък днес цял ден се ровя и питам по телефони за  обувки.То не било лесно да ги вземеш,фирми много,качество  съмнително.Ама пък и аз нахална искам да ми са удобни тия обувки,вярно аз няма да ги плащам ,ама ще ги нося.Ако са по размери на стъпалото-не са качествени,ако са готови няма  възможност да ги пробваш  ,защото не са налични ,виждаш на картинки  ми аз от къде да знам дали ще ми станат и да ми са удобни? #2gunfire Спрях се на две фирми и утре пак ще ходя до Пловдив да реша и пущам   в социалните за заповед.Пък после ще видя дали щерката ще ги носи документите,за да не се разкарвам.
А сега ви пожелавам приятна вечер и после може да ви нагледам пак.Ще готвя печена скумрия със салата от варени картофки. Wink

# 303
  • при късмета
А добър ден!
За сега приключих с разкарването напред назад, само до петък.
Защо няма никой?
Калинче, да ти е живо и здраво момчето! Много да ви радва и да е много успешен
Сега прочетох, че днес е Тодоровден, честито, ако има и други празнуващи  bouquet

# 304
  • гр.Варна
Привет.Ма ко в грешка си.Тодоровден тази година е на 19.03.Знам го защото щерката е Теодора ,а и тогава започва състезателния сезон в конния спорт.Изкарала съм си датите на празника до 2020година вкл.
Ех и аз искам да ви пусна някоя и друга снимчица на моята видна персона ,ама на ...не става.Доколкото знам трябва да са качени снимките ми в Снимка.бг или друг такъв и от там да я копна и да я метна в темата.Нали???? И там е проблема-снимки в сайтове не качвам , и фейсбук нямам  Rolling Eyes Не го понасям тоя клюкарник и това е.ММ и децата са си пльоснали мутрите там ,ама аз не, та не JoyЗа желаещите давам фейса на щерката или на ММ на ЛС

# 305
Добър ден  Heart Eyes
Ядосвам се - имам работа през нета, но той е супер слаб и се губи...нещо разкопават по главния път...абе ядосвам се  Joy
Ма ко няма как днес да е Тодоров ден! Тодоров ден е съботата след Сирни загвезни! Тази година Месни загвезни е на 06.03., Сирни загвезни на 13.03., а Тодоров ден е на 19.03. Иначе приемам от сърце пожеланията  bouquet

# 306
  • при късмета
Ами явно ей от тук ме хлъзнаха
http://www.bgnow.eu/news.php?cat=2&cp=0&newsid=60199.
Те май не са ме хлъзнали, а аз съм прочела по диагонал.
Ама нищо де, имен ден все пак пише, че имат, та честито

# 307
Хм, моята попадия (нали съм ви казвала, че имам страхотна приятелка, омъжена за свещеник?) и тя каза, че било Тодоров ден. Ха сега де  Thinking

# 308
Не е Тодоров ден!  bouquet
Има двама светии:
Свети великомъченик Теодор Тирон. Чества се на 17 февруари заедно със св. Роман Търновски.
Свети великомъченик Теодор Стратилат. Чества се на 8 февруари заедно със Св. пророк Захария Сърповидец, а на 8 юни се възпоменава пренасянето на мощите му.
Тодоровден е църковен празник, празнуван в съботният ден от първата седмица на Великия пост. На този ден, както и на 17 февруари, Църквата възпоменава паметта на Св. Теодор Тирон.
На 8 юни се възпоменава Теодор Стратилат. Това е известно, като летния Тодоров ден.

# 309
Ок, не споря. Не е Тодоров ден!
 Heart Eyes

# 310
  • Бургас
Здрасти! Hug

Честит ви неТодоров ден на всички,които не са Тодор-а! Joy

Аз мисля,че на 19.03. е Дария.Празнуват Дарините.Най-добре да питаме в църквата,стига да случим на трезвен поп. hahaha

Плами,кажи на дъщеря си да ти направи ФБ.Ползването е лесно,както и качването на снимки там,на правенето му оставих на сина ми.
С удоволствие ще се запознаем и там! Heart Eyes

Писе,взе ли обувки?Не разбрах защо ги търсиш по телефона?

Днес вече ще се разходим с Криста.Тези дни все за малко,че още кашляше.Ванко е по-добре,но как ме ядосва това момче! #Cussing out

Нямам нищо какво да пиша,все едно и също при мен.
Луси защо избяга и тя? newsm78

Отивам да се обличам и ще се появя после пак.

# 311
Ходих до пощата да изпращам едни документи, хем и кучето да поразходя, ама тръгнах без ръкавици...Егати и студа! Сега ръцете ми тръпнат  Joy
Не се тревожете за Тодоров ден - като настъпи - по всички телевизии ще дават конските кушии  Joy
Пия кафе да се постопля и ставам да пълня чушки, че набарах едни с нормални размери, а за тук е направо откритие  hahaha

# 312
  • гр.Варна
Славе то не е проблем направата на фейса.Ползването също.Просто не е  моето място . Rolling Eyes

# 313
И тук застудя , аз по рокля и обувки тръгнах сутринта , е сега съм с чай след кафето.
Размразявам едни бутчета че утре е месо на дневен ред.Тази вечер ще вечеряме зелева салата.
Дребния още не е започнал с домашното по математика уж от най -  малките почна, ама като гледам 9 ч не му мърда.
ма ко  Български пощи ако са бързи като по Коледа нищо чудно утре да получиш писмото  Thinking препоръчано да не го загубят,че последните две китайски пратки с влизането в БГ се загубиха.

# 314
Ей,я да отваряте ето тук и да четете църковния календар,че с тоя нет всеки ден и по сто пъти има  имен . ден.  Laughing
http://www.bg-patriarshia.bg/calendar.php
Славе звъня,защото питах къде ги изработват по мярка и дали има модели налични да меря.Че много фирми ,а реално само една взема мярка . Уморих се уж рано тръгнахме и закарахме и щерката,то пък сутрин задръстване още по средата на пътя към Пловдив,после пък в града на 3 места  ужас. Обаче пък минахме да се видим  с леля и братовчед ми та малко поотпуснахме.Взехме и една поръчка парфюм на ейвън та стана два в едно,напазарихме и от Кауфланд и се прибрахме.Обаче нали ни върви се оказа,че щерката не е сложила печат  на протокола та утре ще иде,поне и е близо и тогава ще ги подам документите,а мм ще се наложи да ходи сам до  Пловдив пак. Mr. Green
Вечеря няма да правя има от снощи ,а утре ще се разходя  ако е хубаво времето и да си довърша накрая мартениците.
Плами във фейса снимките може да си ги заключваш и няма проблем,аз поне имам и такива че лаптопа е пълен.Вярно на  китки са, но нямам място а ми е жал да ги трия,така зимата като се затъжа си разглеждам.А пък и намерих доста познати ,които са пръснати по цял свят и нямаше как да ги намеря и видя.Та има и отрицателни страни,но и своите плюсове.
Хайде приятна вечер. Hug

Общи условия

Активация на акаунт