Домакини 54/ Пролет вече чука, да се махат преспите от тука

• 89 335
  • 740
  •   1
Отговори
# 285
  • при късмета
Честит празник на всички!
Ние се почерпихме навън за обяд
Хубаво изкарване, каквото и да празнувате

# 286
Аз съм сама... ММ замина за г**за на географията.

Честит празник на всички, кой кавото си е избрал да празнува! bouquet

# 287
Честит празник и от мен!
Ние не празнуваме. Вчера мм "заряза" лозето с приятелите си, днес съответно реанимира  Drunk Че то не е лесна работа, никак даже  Crazy
Аз сложих една червена леща и това ще е "празничната" вечеря. Пак сме вкъщи цял ден - времето е хубаво, но мен нещо ме е страх и не ги изведох  Rolling Eyes
Говорих и с племенника...какво да ви кажа. Пубертетска история, дано поне съм успяла малко акъл да налея в красивата му главица  Crazy

# 288
  • Бургас
Честито на всички!

Смърфи,ММ и той отиде там. hahaha
Сама съм и днес реших,че е световен ден на чистите тераси по....григорианския календар и измих всички тераси.
Всъщност ме хвана яко нервата,защото Криста и тя тръгна с Т и сополи.Взе и да покашля.Абе ще се побъркам от кашлящи,кихащи и смъркащи около мен. #Cussing out
Майка ми и тя от Бургас право в болницата във Варна.Сърцето и нещо не е добре,събира и много вода.Тя също кашля.

Дано не съм ви развалила празника.

Обичайте се,търпете се и пийте,че както казват "Всички болести идват от нередовно пиене."

# 289
Привет Simple Smile
slavka70  дано да и се размине. Ванко оправи ли се ?
vio ние задочно зарязахме с комшията през оградата .
Всички мъже са по леглата и аз вече привърших  с гладенето и готвенето. Вече сме режимни, но за да ни е по забавно започнахме с плодов ден вчера и утре боб, вече го сготвих, ама утре ще меся питка за вторник и така 90 дни всеки ден ще готвя.Важното е да има ефект , а то има още повече като добавим  волския труд , днес сме пренесли 18560 камъка имаме още толкова  Crazy разваляме едни постройки и ще ползваме камъка за къщата , а в тази кал ( нищо че термометъра показваше 22 градуса) няма какво да се върши освен да пренасяме камъни .
Отидохме за 2 часа колкото да изразходим малко калории и се прибрахме.Сега приключих с домашните задачи и мисля да почета книга , ама да видим.

# 290
  • при късмета
Славче, дано се оправят всички около теб бързо.
Джейми, колкото и работа да има, така ще ви радва като стане готово и хубаво
Вио, дано те е чул тийна
СмърфиHug
Калинче, биха ли децата на мача?
Мими, Светли, Писе, Ангелче Hug
Сигурно сте научили за Трифан Иванов, аз съм му голяма фенка, един от най-най любимците ми беше.

Лози нямаше къде да зарязваме днес. Не сме го и отбелязвали кой знае как, излязохме с приятели през деня и водихме децата на пицария.
Аз тичам по разни строителни вериги, че осветлението във входа сдаде багажа и ще го преправяме кардинално. Явиха ме си изненадващи задачи, ама поне е решено как ще се прави, само трябва да го свършим.
Моите спят, аз рупам шоколад

# 291
Добър ден  bouquet
Ние се събудихме покрити със сняг  Joy Куче и дете - голяма радост, но на мен ми замръзна носа  hahaha  Тази седмица сме във ваканция и съм го ударила на почивка и разходка. Вчера победихме в мача и дружно отпразнувахме победата и празниците в кръчмата на клуба  bowuu
Трифон Иванов и аз го харесвах  Flowers Rose Flowers Rose

# 292
  • при късмета
Привет!
Защо няма никой понеделнишки?
Аз тичах по задачи, утре сутрин пак ще залипсвам, други ве си явиха.
Добре, че поне сложих да сготвя поне за два дни.
Калинче, честита победа!

# 293
  • гр.Варна
Отчет- тук съм.
С тежък ПМС и нетърпимост към целия свят. #2gunfire
Направих резервация от 03.03. за три нощувки в едно семейно хотелче в село край Русе.
Скрит текст:
с.Божичен.Семеен хотел Валдес/
Отзиви от колежка-отлични.Наблизо до всички забележителности които искаме да обиколим.Аз-доволна. baby_neutral

# 294
  • Бургас
За кратко отчет и от мен.
Ванко няма хрипове,просто му е раздразнено гърлото и ЛЛ му казала да си проветря стаята,а не знае,че Иван непрекъснато проветря,чак се караме за това.

Криста снощи и през нощта беше зле,но днес е по-добре.Браво на мама боеца тя! Hug

Мен тотално ме изпра сачмата и мия прозорци наред. Laughing

Както научих от този форум,явно влизам в Сатурнова дупка. Grinning

Отивам да чистя стъкла,нищо че е тъмно.Луда жена,лудааа! hahaha

# 295
Славееееее, ако не ти стигнат твоите прозорци, ела у дома, че моите не са мити не помня от кога  Whistling Луда жена си, верно си е  hahaha Браво на Криста!
Плами, да си изкарате много хубаво в Русе и околностите  Peace
Ма ко, свърши ли всички задачки за днес?  Hug
Мими, кажи за сушито де  Whistling Видяхме снимки във Фейса, ама похвали се и тук, недей скромничи  Wink Hug

# 296
  • София
Здравейте, дружина!
Славе, аз си мислех, че си луда, ама ти ме биеш, да знаеш! hahaha
Добре, че Криста се оправя, че да нямаш тревоги и с нея.
Как е господин тийн, ядосва ли те?

Вио, ти докога си болнични, скоро ли ще пускаш малката на ясла? Тя вече е съвсем добре, нали?

Лейди, при вас сняг, при нас- пролет. Такава жега, духа много силен вятър вчера, но пак топъл. И в неделя духа. Ние обаче си се качихме на Витоша и се поразходихме на една по-скрита пътека на завет. Прекрасно беше.

Аз си правих изследвания за диабет с тая пресъхнала уста, наред съм си. Явно е от стреса, който преживях- разбрах за много тежко заболяване на наша близка роднина, млада жена, и буквално на секундата ми пресъхна устата...и така вече седмица. Сега май взе да се пооправя.

Люсии, къде си? Сетила съм се- твоето момиче сега ли завършва?

Хубав ден на всички от сърце! bouquet

# 297
  • при късмета
Привет!
Славе, сега като докараш дъжда с това миене на прозорци, ще видиш. Радвам се, че са по-добре децата
Вале, много интересно сгъване на едно като тутманик видях във фейса, много ми хареса.
Плами, радвам се, че си намерихте място. Ние май също ще пътуваме за тези почивни дни, ще видим
Калинче, поне ще се нарадват на сняг дете и куче
Джейми, събирате ли стикерите на Била?
Смърфи, къде си
Вио, със задачите съм до средата. Утре пак ще се връщам, този път по моя вина  ooooh! За първи път да не са ми виновни чиновниците, ама затова и не мрънкам.
Снощи докато си снимах документите дето ми трябват съм взела оригинал и копие на едно и също нещо, вместо оригинала на другото. И това защото за второто ми свърши тонера и не можах да го снимам. Реших, че съм взела неговия оригинал, а съм взела на вече сниманото  ooooh!
Кой нЕма глава, има крака  hahaha
Отивам да слагам шефа да обядва, че днес играха много след у-ще и чак сега се прибираме
Хубав ден на всички

# 298
  • Великобритания
здравейте момичета ..ММ е на работа и 2 дни няма да се прибира , че много далече го пратиха този път ..та сме си самички и днес се успахме ..станахме в 10 хахаххаах ..за последно станах в 10 преди да родя и като не можех да спя по цяла нощ .. големи поспаланки сме ..ама и детето се сгушило в мен и едно такова хубаво топличко ..ммм
при нас пече супер слънце , въпреки че доста щипе - ще поизлезем след малко да се разходим , че иначе в къщи ще издивеем ..пък и да похарчим малко парички де  Sunglasses
взехме за готвене прясна токачка .. ай сега да ви видя - като пиле ли се готви , като кокошка ли ..смисъл - колко време .. newsm78 с картофи я иска ММ така че май ще трябва да я подваря малко ..
Вио - за сушито ..амиии мняяями ..нищо не остана ..притеснявах се , че ориза няма да стане , ама той пък взе че стана доста добре ..попи си маринатата , почна да лепне и си ги направих ..Един приятел , има се за голям майстор ..(къде са ми кавичките де) каза , че било много еднообразно ..ама на мен така ми харесва , така го направих - слагало се ролца от раци , скариди и още много неща - ем слага се , ама аз не сложих - другия път ..важното е , че се изяде

# 299
Привет милички.Мими,токачка съм готвила,колкото и да я вариш все си е жилаво месото,просто такова си е токачето месо,но ако имаш тенджера под налягане в нея за около 2-3 часа,поне аз така съм я правила.Иначе на вкус е сухо месото,не е като кокошката да се получи хубаво булйонче за супичка(ммм,как ми се дояде супа от домашна кокошка Laughing).Днес ходих да плащам водата 76лв за един месец #Crazyпитам аз защо толкова много,отдговор"ами имате голям двор и поливате ooooh!:какво поливам зимата не знам.

Общи условия

Активация на акаунт