Домакини 54/ Пролет вече чука, да се махат преспите от тука

• 89 334
  • 740
  •   1
Отговори
# 270
  • при късмета
Привет!
Вио, теб май най-те слуша детето, поговори първо сама с него.
Плами, само веднъж съм ходила в Русе, преди десетина години. Приятелка беше уредила преспиването, за една вечер беше, но не беше с храна и убий ме не знам къде сме били. Знам, че е на брега на Дунав, а аз така и не го видях  ooooh! Беше нещо като хижа, на края на града. Обикаляхме тогава Ивановските манастири, пещерата Орлова чука и крепостта Червен.
Калинче, пратила си дъжда насам, та при вас да спре, нали?  Crossing Arms
Славче, аз ги ям за закуска, точно защото никак не са ми здрави нервите  hahaha Направо като ластици се опъват, аха да се скъсат, като попадна на някоя кокошка. То и животинките не заслужават да ги обиждаш заради някои.
Смърфи  Hug
Аз на краката нямам проблем с кола маска, но на други места се обривам. Не ми е вариант на мен.

Днес не се спряхме с шефа, цял ден напред назад. Скапана съм, а и ме чака да си чуе приказката преди лягане.
После ще дойда  Hug

# 271
Сигурно първо ще говоря с него, да. Още даже на мм не съм казала, седя тука и се чудя какво да правя  Rolling Eyes
Поне си записах час за козметик - Славе, ти повлече крак  hahaha Другата седмица във вторник съм, и вече нямам търпение. Че съм си Мата Космата отвсякъде, да вземат да ме пооскубят малко, да придобия човешки вид  Whistling

# 272
  • при късмета

Поне си записах час за козметик - Славе, ти повлече крак  hahaha Другата седмица във вторник съм, и вече нямам търпение. Че съм си Мата Космата отвсякъде, да вземат да ме пооскубят малко, да придобия човешки вид  Whistling
Знаеш ли колко е модерно да си ги сплетеш на плитки  hahaha

# 273
Оу, чак толкоЗ модерна нИ Щъ, мерси  Whistling Joy

# 274
Ха добра вечер,ама не ги сплитайте че.....  Wink Mr. Green
Прочетох ви много сте писали,обаче в това хубаво време не се спирам в къщи.Днес при мама,занесохме малко неща,и да не се развали баланса на колата обратно пак малко работи взехме. Laughing
Щерката мина първия семестър и взе изпитите,от понеделник почва втория.Платихме таксата,извади карта за влака да пътува и е готова.Обаче петък няма да учи та само 4 дни,другите мързел. Mr. Green
После по двора,топло беше всичко цъфти вече ,котетата с нас търсят игра и стана късно.Горе пооправих багажа,сготвих и така .Сега ви нагледах и след малко към леглото.

# 275
Писе, браво на щерка ти! Все така да й върви, с лекота да взема всички изпити занапред!

# 276
Готова съм с албума, че и 3 Валентинки направих. Но утре ще снимам на хубава светлина.

Ще се обадя утре и аз да си запиша час за козметик, че и за фризьор съм.  ooooh!

Писе - все така да й върви на щерката - с взети изпити!  Peace

# 277
  • Бургас
Ето ме оскубана и сеХси! Laughing
Остават фризьора и педито т.е. педикюристката,но всичко с времето си.

Ванко пак кашля,беше спрял и сега отново!В понеделник пак ще го пратя на ЛЛ да е аправи пневмоия това дете,уж пие АБ newsm78

Писе,браво на детето ти! bouquet
Моят и той бори науките,взема изпити.Да ви се похваля,че успя и ново общежитие да си намери.Със старото му изтече договора,а следването по медицина  е по-дълго.Сега има договор с общежитие,само за студенти по медицина,което е още по-добре от старото,защото ще са все с еднакви интереси.

Цял ден се смея на един клип.Приятелките ми от фейса го знаят,но и тук ще го пусна,дано стане.
https://www.facebook.com/1671572596414600/videos/1679137302324796/?pnref=story

# 278
  • при късмета
Привет!
Скъсах си нервите, от снощи до днес нямах интернет. Проблема беше в нашия вход, добре, че бързо дойдоха момчетата.
Писе, браво на момичето, все да си взима изпитите от първия път
Моите минзухари оцеляха, но още не цъфтят. Но всеки момент и това ще стане, на пъпки са, че и зюмбюлите и те. Само кокичетата не знам да ли ще имат цвят, пак са само на листа.

Отивам да мисля нещо за вечеря, че ме строиха пак да излизам после и не знам дали ще успея

Хубав уикенди на всички  Hug

# 279
Аз едни сарми направих, че много ги обичаме. И крем карамел за десерт, да не заслабнем случайно  Whistling
Днес не можахме да излезем - цяла нощ валя дъжд и е кално навсякъде. Иначе е топло, но не става за разходки с малки деца. Другата седмица го дават пак 20 градуса, откачена работа  Crazy
Сега отивам да пия едно кафе и ще се навъртам наоколо. Хубав ден!

# 280
Приет Hug.И аз като Вио,направих едни сарми,но десерта ми е негърче.Славче,дано да се оправи бързо Ванко Praynig.Сега отивам да си изчистя фурната,че ме хваща срам от мене си като гледам колко е мръсна ooooh!.

# 281
  • Великобритания
здравейте и от мен , ние днес цял ден сме навън
вали не вали .. с колата обикаляме по улиците и магазините
ММ ми взе една нова орхидея .. избрах си я сама ххах и вече си имам 2 Simple Smile
за утре ще правим суши .. ама ако не стане нищо ще сме на пицааа ..та тайно се надявам , да не се получи сушито  Laughing
нещо ми е едно такова скучно и хамаво .. нищо не ми се прави .. някъв ПМС май ме подгонва , ще ставам зла ми се струва  #2gunfire

# 282

Добро утро!
Нямам лоза, че да я зарежа, но пък си взех вино и грозде  Joy
Писе с лекота да взема изпитите и занапред!
Тук вчера такъв сняг ни валя  hahaha добре, че е 5-6гр и не натрупа...Днес е изгряло едно слънце от сутринта, но пък е по-студено... Като видя слънце и ми идва настроение! Иначе при мен нищо ново - събота и неделя съм по стадионите  hahaha
Вчера моите искаха да направя линзери и съм ги направила във формата на сърца - та съм се отчела на мм и с валентинка, нищо че не е наш празник  Joy
Хуквам към стадиона и ви пожелавам да зарежете лозята и да се запасите с вино за довечера  Heart Eyes

# 283
Момичета,честит Свети Валентин.

# 284
  • Великобритания
Честит праазник момичета ..който и да празнувате
ние и двата уважаваме, така че ще се почерпим добре
ММ донесе някво спешъл вино , ама не казва колко струва да не му пиля после ххахахха
обичайте .. и бъдете обичани

Общи условия

Активация на акаунт