Домакини 54/ Пролет вече чука, да се махат преспите от тука

• 89 332
  • 740
  •   1
Отговори
# 255
  • в сърцата на децата <3
Вале, скоро го купихме - преди няма 4 години. Ноооо... не беше предвидено толкова скоро да станем толкова много  Mr. Green Дори Ели не беше в плана, камо ли второ дете Simple Smile Ще ходим на едно прекрасно място - голяма къща, огромен двор, съседите са далече, дори пътя от няколко месеца вече е тих (преди беше международен път, но нали отвориха нов лот на магистралата...) Изобщо - прекрасно си го представям аз  Heart Eyes

# 256
  • София
Говори ми, говори ми...това е моята мечта! Успех!

# 257
  • при късмета
Ангелче, много добре звучи. На мен даже голямата къща не ми трябва, виж големия двор е супер. Нали не е чак толкова отдалечено, достъп градските условия има ли бърз и наблизо?
За памперса, не тормози детето, ще стане постепенно, но търпение и постоянство трябва.
Вале, защо не питаш стоматолога (т.е. този който е изработвал протезите, май не е стоматолог, но не знам какъв е) дали е нормално

Сварих спагетите, нарязах всичко и чакам шефа да ме строи да правя спагетите. Междувременно изпържих филийки и хапнахме за следобедна закуска.

# 258
  • в сърцата на децата <3
Ми на 35 км е от "цивилизацията"  Mr. Green Ох, да ме чуят бъдещите комшии...  Joy То се води град, даже по соц време е бил чудесно място за живеене - няколко завода, развита инфраструктура. Сега е град от селски тип с основно застаряващо (но не само) население. Ние живяхме там за няколко месеца след като се роди Ели. Има си минуси, някои са доста сериозни - тока е ужасно слаб, редовно няма вода... Ама то не може пък всичкото да му е все хубаво  Mr. Green

# 259
  • при късмета
На мен други минуси ми идват на ум. Всеки ден ли ще минавате това разстояние за работа и Ели за градина? То не е чак такъв проблем де, не е далеч. По-важното с 2 малки деца е, ако ти потрябва недай Боже бързо лекар, може ли да се реагира наистина бързо. С другото се свиква.
И мъжа ми иска да се изнесем в някое направо село близо до София, то като тамошните жители се пренесоха тук  Laughing Колкото и да му се иска обаче, тук докато шефа не мине поне 7ми клас, че да си ходи съвсем самостоятелно на всякъде. А селата в радиус до двайсетина километра около София се заселват непрекъснато, разрастват се и е пълно с нови строежи. Ще кажеш, че хората буквално бягат от тук, но пък няма да е много далеч от истината

# 260
  • в сърцата на децата <3
Като за начало ММ ще пътува. Аз още 2 години ще съм си вкъщи. Градина и начално училище има на 200 метра, бърза помощ/болница има в центъра на едновремешния град - 3-4 км от нашата къща. Има на 20 метра магазин, който работи от 6 до 23 часа, супермаркет си е, не типичния селски магазин. Докато дойде време аз да се връщам на работа... я камилата, я камиларя. Все пак - винаги може да ударим една шестица от тотото и да не работим повече  Mr. Green Абе имаме планове, но нека станат поне малко реалност и ще се похваля Simple Smile

# 261
Ейнджъл, градчето да не е Септември? Иначе звучи много добре - къща, двор, спокойствие...Идилия. Ние с мм затова останахме тук, "на село", именно заради спокойствието. Градината ми е на две минути, яслата на 10, работата - на 15. Липсва ми големият град, даже много ми липсва, но докато са малки децата сме тук. После ще видим, зависи от много неща.
И да ви кажа какви сме прасета с мм - приспахме малките, и в момента набиваме филийки с хайвер  Embarassed Animal Pig Срам, сраааам, отидоха ми няколкото свалени килца, язък!   Crossing Arms

# 262
  • при късмета
Ангелче, всичките ми минуси отпаднаха. Дано ви се осъществят плановете, много добре звучи
Вио, и аз всяка вечер пред компютъра нещо дъвча. Ама всяка. Сладко, солено различно, но ям нещо. На семки съм днес
Много ми се спи днес, едва си държа очите отворени. След малко се запътвам към леглото рано-рано

# 263
  • Бургас
Здравейте! Hug

Тези дни съм го ударила на мързел.ММ е за риба и даже ме мързи да готвя за децата.Добре,че наблизо има дюнери и пици.Голям срам,другарки,но и Хасан сме хора! Embarassed Grinning

Вчера напазарувах основно в ЛИДЛ и започвам пак готвенето.
Не знам как са вашите мъже,но моят е много лаком,изяжда несметни количества храна и все иска готвенно,все различно при всяко ядене.Като замине някъде,лягам да си почивам.

Свърших си и работата по Общини и НАП.Служителката в Общината беше голяма харпия,там явно с конкурс по злоба ги избират. #Cussing out
Ма-ко има здрави нерви това дете,щом ги яде на закуска такива! hahaha

Моят Иван нали болен и цяла седмица дреме из къщи,достойна татина отмяна,така ме ядосва! #Cussing out
Вчера го бих с една хавлия! #2gunfire

Ангелче,радвам се за вас! Grinning

Днес ще се опитам да стигна до козметичката.Този път мисля да оставя Криста на Ванко,че порасна детето и задава въпроси около процедурите,особено се интересува от кола маската на триъгълник.  hahaha

Отивам да пускам пералня-До после!

# 264
Славе, как кола маска на триъгълник бе, направо изтръпвам само като си помисля. Другата седмица и аз съм на кола, ама само крачетата, мила моя майно льо, друго не давам  Naughty
На мен една приятелка ми звънна - видяла племенника да пуши цигара  Confused Даже и снимка ми изпрати. Сега се чудя какво да правя, да кажа ли на систъра, или първо аз да говоря с него, и изобщоооооооо.................... мнооо ми е тъпо. И е само на 12, баси!!!!!!!

# 265
Добро утро! Днес не знам защо, но рано-рано се събудихме. ММ заминава утре пак в една командировка на другия край на света, с хиляди полета, сърцето ми се е свило. Ей, не свикнах с тези самолети... Албумът ще го завърша днес, но на круиза загубихме една джаджа на фотоапарата и май ще го снимам с телефона.

Вио - не й казвай, а заедно с ТМ му поговорете. Всеки минава по този път, може просто да опитва, а не да пуши с навик. А пък после на сестра ти.
И аз съм от лудите с кола маска навсякъде.  Simple Smile

Славче - като каза кола маска и аз натам съм се запътила другата седмица. А дюнерите до вас са уникални, ама и десертите не са за изхвърляне, де. Wink

Ангелче - много добре звучи това с къщата! Peace

Отивам да пия кафе.  Heart Eyes

# 266
  • гр.Варна
Привет девойки.
Вио първо към теб- като майка на 12годишно диване моят съвет е първо да говориш с него на 4 очи.На тази възраст всичко е въпрос на - "и аз като другите ,че да не съм отхвърлен" #2gunfire Опитай се да разбереш от него защо точно го прави и ако  прецениш ,че няма да се справиш тогава говори със сестра си.Мое мнение естествено. PeaceТи познаваш и детето и майката и по добре ще прецениш.
При мен нищо ново.Напързаляхме се и тази седмица яко бач. bowuuНаправо тиквен медал имам вече за бойни заслуги.Децата на училище и така едно и също.Днес ще решават за грипната ваканция във Варна,че доста деца изпокапаха вече.Моите ги тъпча с витамини и се моля да ни пропусне този път вируса.
Болничките как сте????
Оглеждам се за оферти някъде към Русе за почивните дни около 3 март.Дайте някоя идея или препоръчайте семейно хотелче с възможност за изхранване на база закуска и вечеря за трима.
Поздрави на всички Hug и доскоро.

# 267
Добър денннн  bouquet
При мен продължава хубавото време - сиреч няма дъжд  Joy
От както съм тук се научих майсторски да работя с лентите и си спестявам неудобството от козметика.
Ангелче увеличаваме се селяните  bouquet Супер сте го решили!
Славка и у дома се яде различно на всяко ядене...., но готвено не ядат...Месото е на скара, или печено, а зеленчука на салати  Joy Компромис има само за дробсърма, мусака и супа топчета  Joy
Вио говори първо с момчето - те са във възраст, когато експериментират и много искат да са като големите. Един добър разговор в приятелски дух мисля, че повече ще помогне, отколкото да стресираш сестра си и да се почнат кавги и забрани - обикновенно правят напук. Обмисли си добре разговора - един вид той избира какво да прави, но лошите страни са тези и тези, а пък хубавото от цигарите е 0 и това не го прави мъж, а вече е достатъчно голям, за да взема сам решения...Със забрани не се получава - от собствен опит го знам.
 Joy голяма навалица по обяд стана - докато публикувам и Плами и Смърфи се появиха  bouquet
Метнала съм се да мия баня и прозорци - все любими занимания  Joy
Усмихнат ден ви желая  Heart Eyes

# 268
Ох, имам нужда от още едно кафе. Калинка написала мия баните, а аз няколко пъти прочитам бия баните... ooooh! И всеки път се връщам отначало, защото си викам, че не е възможно и пак го прочитам грешно.

Плами - за срамотата, но в Русе съм ходила само два пъти - един път служебно преди 12 години, а вторият път с приятели на път за Букурещ. Та в тази връзка, ако не сте ходили в Букурещ, защо не отидете до там? Или от Русе да си направите еднодневна екскурзия? Много хубав град е. А и цяла Румъния е много хубава страна, но не знам дали ще имате време за нещо повече. Дай някоя друга снимка на сняг, че не съм виждала отдавна. Тези дни тук стана ужасен студ, не мога да повярвам, че от супер горещо за един ден стана супер студено... Мда, типично боготянско време - лудо, колкото тях.  hahaha

# 269
  • гр.Варна
Смърфче в Букурещ сме ходили вече два пъти ,а и сега искаме някъде към Русе ,защото и аз като теб съм ходила там само веднъж и то като дете.А в околностите на града има много красиви места за разглеждане.Ще съм или сама с малкия или тримата /аз,мм и детето/ ,че каката имала други планове Wink
Качването на снимкииииииииии  Embarassed /така и не ми се получи това нещо / Сори Hug

Общи условия

Активация на акаунт