Домакини 54/ Пролет вече чука, да се махат преспите от тука

• 89 344
  • 740
  •   1
Отговори
# 330
  • при късмета
В кварталния пазар се разхождам Калинче, а той хич не е малък. Сдобих се само със сЮтЮен, ама няма Тантела, че да не ме гъделичка  hahaha
Взех шефа от у-ще, утре няма да са защото трябва да сменят госпожата за един ден и който може си ги държи вкъщи. Аз и без това имам да свърша и друго, поне няма да бързам да го взимам, а ще си го водя с мен.
Имам за задача само руло Стефани да направя и сега малко се опъвам на дивана, че главата ужасно ме боли.
Джейми, писмото пристигна  Hug

# 331
  • Великобритания
Ангелче - честита радост, да е здраво и щастливо бебчето
аз само да кажа ,че супата от токачка стана мммммнями .. точно като супичките навремето на баба ми от домашна кокошка ..че и жълта отгоре ..а бе вкусотия голяма
а месцето го запекох с картофки и си облизахме пръстите с ММ , че и детето доста похапна , а обикновенно яде само картофките ..тоз път и месце прояде ..
другата седмица като ходим на шопинг пак ще взема , че имам 1 буркан кисело зеле ..малиии ще става мазало пак
при нас вали , духа , мрачно е и е студено
утре ще ходим до съседен град , ММ има бизнес среща (хахах ) и ако вали ще се пукна от яд , че няма да обиколим .. така че стискайте палчета плийййз

# 332
Ейнджъл, честито ви бебче, да е живо и здраво!
Мими, дано да уцелите хубаво време  Peace
Ние сутринта търчахме до личната - Дея взе да накашля вчера и аз се уплаших да не се усложнят нещата. Оказа се "опашка" от пневмонията, та ни изписа Бисептол и сиропчета и поне до края на февруари без ясла  Tired Милото, направо се разсипа от лекарства, аман! Ванко пък днес са им взимали гърлен секрет заради скарлатината - имат 2 случая на скарлатина в групата вече  Tired Лошото е, че той е бил контактен и сега и да го спра от градина, няма никакъв смисъл. Та ще чакаме резултат от изследванията, да видим какво ще покаже. Уф. Оплаках се, извинете.

# 333
Уникални са БГ пощи тук са  Hug и затритата пратка от Китай дойде , а определено я бяхме отписали , от декември... има няма 2 месеца закъснение.
За воля има моя човек и се стяга , а кантарчето е строено с нови батерии, заредено на видно място да напомня Simple Smile
Ама аз солидарна с него вчера само на салата и хляб бях, нищо че имах още 2-3 неща които мога да хапна.Но сега ме вижте ходихме с с баткото до Била и там сложили един стилаж с насипни  шоколадови бонбони ..... дотук три вида съм дегустирала и вече се чудя къде да ги скрия от мен.

# 334
  • при късмета
Джейми, китайците бяха заринали пощите още от ноември. Майка работи в разпределителния център за цяла София. На график са и в неделя с/у понеделник нощните смени никога не са се работили. Защото в неделя нищо не пристига, дневната смяна разпределя това, което е дошло от клоновете които и в събота работят и нощната смяна от събота не е довършила. Имаха нощни смени в неделя, като се обработваха само и единствено китайските пратки в тези смени, повече от месец и пак не успяваха. Те пристигат няколко огромни контейнера заедно, чисто физически е невъзможно да се обработи това количество.
Вио, оправяйте се вече. Остави си я вкъщи и дано Ванко се размине със скарлатината.
Мими, дано да ви е хубаво времето за разходката

Направих рулото Стефани на таралежчета. Къде ме боли главата, къде шефа ми дава нареждания.
Обаче ги допичам и вече лягам

# 335
Ма ко, благодаря  Hug А дано!
Резултатите от секрета ще са готови чак в понеделник, до тогава ще стискаме палци и ще се молим да му се размине  Praynig
Наред с всичко останало и мм не се чувства добре, и изобщо....ще се гръмна вече.
Ама си отворих една бира преди вечеря, че много ми се насъбра. Ай наздраве, дружина, за здравето на всички  Hug Hug Hug
П.П. До довечера ако започна да пелтеча, от бирата е, да знаете. Не ми обръщайте внимание  Peace Heart Eyes

# 336
  • при късмета
П.П. До довечера ако започна да пелтеча, от бирата е, да знаете. Не ми обръщайте внимание  Peace Heart Eyes
А, не се притеснявай! Така поне може да мине за грешка на клавиатурата  hahaha Тя моята хич не ме слуша понякога и все съседния клавиш натиска  hahaha

Ето ми таралежите в трева, руло Стефани, за тези без фейс
Скрит текст:
Пояснявам, че са таралежи, че на Валето на мишки й заприличаха. Те си приличат де, тя не е виновна  Joy
Като не са заровени в картофеното пюре е по-ясно какво е

# 337
Ма ко,супер са ти таралежите.Вио,дано да му се размине на Ванко,явно е масово това със скарлатината в детските градини,и при нас в градините има доста деца със скарлатина.Аз чакам мъжо да се прибере от работа,за да купи памперси,че свършиха и нямам за през ноща.Не мога да го отуча това дете от памперсите и това си е,иначе знае защо се използва гърнето,ама нИще да го ползва,слага си играчките да пишкат в него ooooh!.

# 338
  • в сърцата на децата <3
И в нашата ясла имаше скарлатина преди няколко месеца. Даже 2 деца от групичката на Ели бяха болни. Но на нас ни се размина де...
Светли, и Ели е до под кривата круша с "панпенса  Mr. Green Казва вече, ама като се е напикала в гащите. Иначе пък не иска памперс, държи да слагаме гащи "като мама"  Joy
Чудя се аз дали да я пускам другата седмица на ясла или да изчакам още малко? От една страна може да има все още болни деца, от друга - почти месец вече си е вкъщи, а следващата седмица е само с 3 работни дни и няма да има смисъл... Пък ако я пусна за 1 седмица ще ми вземат цяла такса за яслата (те ще са към 30 лева, не е някаква особена сума, но все пак е само за седмица) Та такива чуденки покрай мен Simple Smile Нямам търпение да видя племенничката, че само на снимка съм я виждала  Heart Eyes

# 339
  • София
Ма ко, извинявай, ама в първия момент на мишки ми заприличаха Embarassed, не се сърди. Hug После се загледах и видях бодлите. От снимките е това.

Вио, има такива моменти, става една върволица, все едно е лазарет в дома. Ще мине. А скарлатината нали знаеш, че е по-трудно заразна от варицелата, вероятно въобще не е хванал нищо. Секретът ще покаже.

Да ви кажа какви грижи имам с малката щерка.  Tired Пубертет ли е, какво е не знам. Плаче  без причина, след 10 мин е щастлива и доволна, после пак плаче. Много си говорим, смея да твърдя, че сме си много близки, споделя ми много, но самата тя казва, че не знае защо плаче... Направо съм се притеснила. Майките на по-големи момичета, имали ли сте такива проблеми?

# 340
Валенцето не се тревожи , чуствително ти е момичето , а пубертета си се обажда...
И при моя 10 годишен  #Cussing out тръшкане рев след 5 минути се хили като че нищо не е било.То пак при момчетата не е толкова зле, че като гледам девойките все някоя има свита с болки  Sad само ги пращам при медицинската сестра.
Сега се разписах за летните ваканции и се сетих за това което сподели за Зоопарка , как ми се ще да мога да телепортирам младежа за седмица в София , ама няма да стане.

# 341
  • София
Джей, тя не се кара, рядко избухва, плаче толкова жално, направо ми се къса сърцето. Иска да ме гушка постоянно. То сега като е втора смяна почти не ме вижда и това също е от значение. Оф, не знам, но тая смяна на настроенията е ужасна.
Иначе засега нито проблеми в училище имаме- единствена тя в класа завърши с пълно отличие първи срок, държи се според учителите чудесно. Обаче в класа има някои деца...хайде няма да ползвам епитети. Днес са били едно момче, до Пирогов се е стигнало, вероятно ще изключат агресора..ужас, момичета, ужас ви казвам. Детето разказва- то са едни чалги през междучасието, едно тръскане от страна на момичетата...ужас, постоянни псувни, едно към друго момичетата , приятелки, се обръщат с " ку..о". TiredЗа радост има и свестни деца, но са малцинство.

# 342
В такъв случай и това си оказва влияние , все пак едни 6 ч тя прекарва в тази среда.... При мен поне в 5-6 клас няма чалги и такива истории, нагоре по се изпускат да си разменят "любезности" , но малките не. Моя вече две години не дава да го гушкам, почва едни физиономии, мъжка му работа, на дърпам се  за трето що ли  newsm78

# 343
  • при късмета
Вале, изобщо не се сърдя за мишките, смешно ми е  Hug
Много е трудно сега с предпубертета и пубертета на децата. Детето ти е чудесно и щом й се гушка, гушкай я, щом й се плаче, да плаче. Предполагам, че се зараждат емоции с които просто не е свикнала, не разпознава или просто не знае как да контролира. Трябва да им помагаме да се справят с този период, нямаме избор.
Мен лично ме плаши, гледам да не се настройвам пренавиващо предварително. Шефа е много емоционален и изобщо даже не си прави труда да прикрива настроенията и емоциите си. Аз го смятам аз предимство, поне винаги знам какво изживява детето ми, но гледам, че в по-горните класове, това май не е добра практика. А не го виждам скоро да се промени, не е научен на това целенасочено, просто си е такъв, а аз никога не съм го спирала да изразява емоциите си
Човек не знае на къде да хване.
Като се сетя за себе си на 10 години, да знаеш, че имаш страхотен късмет, че не си моя майка  Laughing

# 344
Ма ко ми мишки са дребни,но муцунките са на морско свинче.Повече бодли слагай ,та ние  да знаем че е ежко. Laughing Wink Много са си добре таралежчетата. bouquet
Вале свиквай и говори с Мими,такива са обръщенията в училище и става още по зле в горните класове.Не им пука,такъв е речника  на учениците,а учители и родители..... Crossing Arms Но вместо да хабиш нерви се примиряваш и гледаш твоето дете и това е .Спасение няма. Поне това е моето мнение.А за Мими трудно и е да реагира и нека си плаче така разтоварва напрежението.
Вио  гледайте се с Дея и това е,поне до като си отпуска или мине и март месец.Как е сестра ти и какво стана с племенника.
Тук днес гадно време,валя ,облачно, студено.Нищо общо с топлите и слънчеви дни.
Щерката замина да работи на село пак и ние с мм сами,та ще  мисля какво да готвя тия дни.В петък по програма нямат   лекции и само 4 дни учат,та ще има повече време да учи поне.
Хайде по едно коктейлче и лека ви нощ. Wink

Общи условия

Активация на акаунт