Домакини 54/ Пролет вече чука, да се махат преспите от тука

• 89 345
  • 740
  •   1
Отговори
# 345
  • при късмета
А добър ден!
Голямо ходене насам натам изходихме днес с шефа. Най-после се добрахме до вкъщи и сега почивка, че и на тренировки е довечера.
`що няма никой?

# 346
Добър деннн  bouquet
Голямо моткане се моткам...
Ма ко страхотни таралежчета  bowuu И у дома се харчат много - слагам ги в/у зелена салата и от страни задушени в масло гъби мммммм....
Вале тъй ще е тя с тоз пубертет... Тази ваканция на мен ми писна малкия да си сменя прическите - по цял ден се стои на огледалото, включен сешоар и вече един буркан гел за коса е дал фира...Съответно се къпе през 1час, че с този гел косата не става за нищо... Та очаквам с нетърпение да свърши ваканцията, че поне веднъж на ден само да прави прическа! Моя не плаче, но за нищо избухва - започва да повишава тон и да се изнервя, когато нещо не става както той е решил.
още не съм правила план за вечеря...

# 347
  • при късмета
Аз тръгнах палачинки да правя, но всичко отиде в мивката. Не знам какво стана, тестото едно такова на пяна и лепнат, ужас. Направо побеснях и ги метнах. Добре, че поне една криво ляво стана, че много му се ядяха на шефа.
Никога да сега не ми се е случвало, изобщо не разбрах защо така стана

# 348
Ма ко аз по нова година имах такова изпълнение - не ставаха тез палачинки и тва е - тиган сменях, брашно добавях, котлона рестартирвах... Накрая изсипах сместа и направих нова - станаха  Joy Така и не разрах защо се получи - уж всичко еднакво....

# 349
Да сложа кафето преди да се метна в дебрите на съня:

ММ се върна, сега ще го видя с тази часова разлика колко време ще брои звездите. Аз уж щях да правя едно албумче, ама последните два дни все с нещо друго се занимавам. Е, ще го свърша де, ама да видим кога.  Wink

Три дни от утре щяло да има някакъв ремонт на нещо, свързано с водата и се очаква да е много ниско налягането. Досега наливах вода в каквито по-големи съдове имам поне за тоалетната, за пиене ще си купим минерална. Добре, че поне ни предупреждават и като се връщахме от летището, на паркинка на блока нямаше грам кола, народът се е изнесъл за уикенда. Ама ние няма къде да отидем, освен на хотел, та ще се мъчим вкъщи.  Wink

# 350
  • при късмета
Добро утро!
Славче, честит рожден ден! Да си много щастлива, обичана и ценена!

Смърфи, добре, че ви предупреждават, наистина. При нас водата ей тъй, си спира
Калинче, за този вариант не се сетих за палачинките, пък и време нямах. Днес втори опит

Хубав уикенд на всички  Hug

# 351
Ооооо разкошно кафе  bouquet
Смърфи благодаря! Бързо възстановяване от часовата разлика и дано скоро и бързо ремонтират!
Тук духа като за световно..явно хамериканците пак са ни пратили някоя буря  Joy Пия сънливо кафе и чакам да ми изпратят смс, че тренировката се отменя....ама надали  hahaha
Добре, че се "сблъсках" с Ма ко на входа!
Славка да си много здрава и щастлива!

# 352
  • при късмета
Сетих се нещо. Ако правилно съм запомнила Славчето има рожден ден, заедно с големия си син  newsm78 Славче, внеси яснота.
Да ти е жив и здрав

# 353
  • Бургас
Тук съм,дами!
Докато се дотътря....старост-нерадост! Laughing

Днес ми е особено мил ден.На 23 години преди 23 години родих моето първо дете.Днес той е на възраст,когато аз му станах майка.Разбрахте ме предполагам. Heart Eyes

Да ми е жив и здрав и много щастлив,моят бъдещ лекар.Той е наистина много добър човек и заслужава цялото щастие на земята!
Знаете,че не знам как се пускат почерпки,затова пийте по едно за мое и негово здраве! Hug

Аз съм сама,чудя се дали да не поканя някоя дружка да пием довечера.Ще реша после!
Благодаря за пожеланията!Много сте мили,както винаги!

Аз още вчера си купих подаръка-палто! Grinning
Чао за сега!После пак ще дойда!

# 354
Славе -Честит двоен празник,здраве и късмет на двамата желая!!!  bouquet
Най-прекрасния подарък си получила на този рожден ден преди 23 г. Нека твоето момче стане най-добрия лекар,да продължава смело напред и превзема върховете с лекота.

Смърфи дано не спират на цяло водата.
Калинка дано отложат  тренировката,та да стоите на топло.
Тук е гадно време -вали,мъгливо и студено. Confused Поне ще полее китките,та други ден като напече ще ма цъфнали зюмбюли.Аз довърших мартеничките и снощи като рових в  нета ви попадна клипче на пеперудка,та сега ще плета това.Снощи пробвах и са много лесни,та пак си намерих работа. Laughing
Щерката си дойде и ще видя какво да готвя за вечеря.Хайде приятни почивни дни момичета. Hug

# 355
Славче,да сте живи и здрави,и само хубави неща да Ви се случват.

# 356
Славка  Heart Eyes да ти е здраво и щастливо момчето! Обаждай се веднага на другарка и заформяй празненство! добре, че Ма ко помни  bouquet
Писе няма отлагане на тренировката щом е под 100км/ч. вятъра  Joy
Иначе нали се правя и аз на фльорца с прическа... с вятър и дъжд прическата стана неузнаваема  hahaha
Сега малкия е на басейн с дружката ми, а аз направих една баница и пия кафе.

# 357
  • при късмета
Калинче, тия хора не са у ред  ooooh! Как само над 100км.ч ако е вятъра отменят тренировки  Shocked Това си е ураганен, а не силен вятър. Изобщо топка лети ли в насочената посока при такъв вятър?
А за прическата ти, е ясно  Laughing
Аз се справих с палачинките и днес поне хапнахме. Леле как се бях ядосала вчера.
При нас вали. Никъде няма да ходим на това време и се опъвам с книгата, само да си дойде мъжа ми.
Славче, не го мисли, а си заформи празнуване. Приятно изкарване

# 358
Славе, честит ти двоен празник! Да сте живи и здрави и много щастливи с твоето пораснало момче!  bouquet
Ние пак сме болни, снощи замръкнахме в спешното  Tired Дея започна да прави бронхоспазъм и ходихме да й ударят един Урбазон. Съответно ни изписаха нов антибиотик и лекарства за инхалиране, и в понеделник сме на контролен преглед  Tired Диагнозата е, цитирам "или недоизлекувана пневмония, или нов вирус". Не знам вече какво да правя - тия антибиотици са нож с две остриета, но пък без тях съвсем няма овладяване положението  Confused Уф да му се не види, аман от болести  Twisted Evil

# 359
Вио,дано да се оправи бързо малката,че се измъчихте.

Общи условия

Активация на акаунт