Домакини 54/ Пролет вече чука, да се махат преспите от тука

• 89 346
  • 740
  •   1
Отговори
# 360
  • при късмета
Вио, много й се събра на горката Дея, дано този път бързо подействат

# 361
  • в сърцата на децата <3
Славче, честит празник и на теб, и на порастналият бъдещ лекар! На теб пожелавам много щастие, а на него - професионални успехи и призвание  bouquet

Вио,  нагушкай малката Дея от мен... милата малка душица, дано бързо се оправи  Praynig

# 362
# 363
  • Germany
Славе, честит двоен празник, макар и с малко закъснение! Бъди здрава, щастлива и обичана! На момчето ти желая много късмет, успехи и сбъднати мечти!
Вио, много съжалявам, да прочета, че малката е пак болна. Мисля, че трябва да намерите добър пулмулог, с който да се консултирате как да процедирате за напред за да не влезете в омагьосаният кръг, в който бяхме и все още сме по някога ние с малкия. Ако малката е само със спазъм, няма нужда да пие пак антибиотик. Тези състояния се повлияват най добре от Вентолин инхалаторно + кортикостероид /Пулмикорд/. Много е важно да елиминирате мухъла вкъщи, ако все още го има, да проветряваш често, да излизате навън всеки ден, ако не вали и няма силен вятър и ако може да я заведете някъде на високо /над 1000м/ за няколко дни. Искай всеки път кръвни изследвания и ако няма индикации за бактериална инфекция не се съгласявай на антибиотик, защото той само сваля имунитета, а както писах, не помага за овладяване на спазъма. Извини ме, ако съм досадна с моите писания, но много ми се иска, ако мога по някакъв начин да помогна да овладеете бързо нещата, защото знам какво е....

# 364
Мони, не се притеснявай, не си досадна никак даже  Peace Изписаха ни инхалации точно с Вентолин и Пулмикорт, както и сиропче за влажна кашлица, и отделно Аугментин  Tired Милото, направо цялата Менделеева таблица изпи, не знам вече какво да правя. А читав пулмолог по нашите земи май няма, пак ще трябва до Варна да се ходи. Само да мине този спазъм, пък дано да е последния и да не се налага преглед при пулмолог ....ще видим Tired
П.П. Ние вече не сме на старото място и тук няма мухъл  Peace

# 365
  • Germany
Вио, стискам палци бързо да се оправи Дея и повече никога да не ви се случва!

# 366
Привет милички ooooh!.Вио,как е Дея?Защо тъка няма никой newsm78.Аз вече направих резервация за морето,отпуската на ММ е уредена,само датата не ме устройва,ама за там където искаме няма други свободни,дадоха ни от 27.06 до 03.07,този народ от нова година прави резервации за лятото.Да се извиня,ако имам грешки,но пиша с не пълна клавиатура,днес Светослав е изкарал 5 копчета,но с малко усилия си работят.Хайде лека нощ от мен и много Hug Hug Hug на всички Ви.

# 367
  • при късмета
Ние се опитахме да изведем децата днес, но заради времето отидохме на гости. Децата се заиграха мъжете се заговориха и ние с приятелката така, та откарахме до следобяд.
Светли, ако ползваш лаптоп, дребните ги разбиват за норматив.
Аз съм с настолен компютър и най-много клавиатура да сменям
Вио, напати се това дете, бързо да се оправя  Hug Ванко как е?

После ще допиша, че шефа излезе от банята  Hug

# 368
Здравейте и от нас!
Имахме приятелче на гости . Мм им прави палачинки. Аз метнах една питка и винен кебап. Мотахме се цял ден . После дойде приятелката ми да си го вземе .
Изкъпахме ги и са всички по - леглата . Мисля да се насладя на тишината .

# 369

Вчера хукнахме към стадиона в 8ч. сутринта  hahaha след мача ходихме да се разходим до Йорк,че беше последния ден от ваканцията, хапнахме, и като се прибрахме му легнахме за дрямка по никое време  Joy
Малкия днес е отново на училище и аз ще имам време да си опрая къщата най-накрая.
Вио дано Дея днес е добре и всичко да е зад гърба ви  Hug
Усмихнат ден ви желая  Heart Eyes

# 370
  • при късмета
Привет!
Нямах интернет до сега, сменяха някакви кабели.
И шефа водих сутринта на проба за манту.
Калинка, много подходящо кафе е сложила, с тефтера със задачите, точно като за мен.
Отивам поръчката за вечеря да направя, че е на тренировки довечера.
Много липси, драснете по някой ред, да знаем, че сте добре  Hug
Хубава седмица на всички  Hug

# 371
  • Великобритания
Здравейте дами .. и ние в графата "болнички"
тва моето ще ме умори без време .. от 3 дни поддържа температуа , давам сиропче , сваля , после пак дига .. пустите зъби я мъчат , то докато излязат ще дойде време да ги сменя ..пууу
не спи по цели нощи ..дремне за час два и толкоз.. днес откарахме до 4 сутринта , голямо парти си направихме ..ама сега съм ек така  Shocked не знам къде съм ххахха
сега мерих темп. и е 37.1 ..и не дава да погледна в устата дали е избило зъбчето ..хапе диването и не пуска ххаха като питбул
имам изпрани дрехи , чакат ме да ги изкарам от пералнята , правя си оглушки ама нъцки ..
Хубава седмица на всички

# 372
Привет  Hug
След малко отиваме на контролен преглед с Деичка, дано всичко да е наред. Стиснете по един палец, плииийййзззз  Praynig
Мими, дано скоро избият зъбките и да спре да вдига температура.
Славе, вие как сте? Ванко оздравя ли? Криста как е?
Ма ко, всеки ден се каня да ти звънна, и все не остава време. Утре ако нямаш (много) задачи, може да се чуем. Пиши кога ти е удобно  Hug
ЛейдибърдHug

# 373
Привет, красиви! Прекарахме уикенда в лежане и спане. Поне мм успя да си почине и нагласи, че от днес отново на работа. Времето тук е едно никакво, не вали, ама е мрачно последните 2-3 дни.

Вио - стискам всички възможни палци, че се измъчи това дете и вие покрай него. Praynig

Мими - да се оправяте и вие бързо!  Praynig

Ма ко - защо е бил шефът на манту?

Вчера готвих ребърца с барбекю сос на фурна и пълнени чушки в крок-пота. Днес съм освободена от домашни задължения - има за ядене, а сеньората чисти, така че смятам да гледам някой филм или сериал на Нетфликс-а. Иначе имам и албум да правя, ама нали не е спешен, нещо се помотавам.  Blush

# 374
  • при късмета
Вио, стискам палци всичко да е наред. Когато можеш, не е спешно, гледам да не те тормозя, че и без друго ядовете с детето са ти в повече. Утре е добре
Мими, дано по-скоро избият зъбите.
Смърфи, беше на проба, в четвъртък ще се отчете резултата. Тук е по график, на определена възраст. Ако отрицателен резултата, реваксинация, ако е положителен следващата проба на 11 години.
Шефа вече 7 години направи а нашата педиатърка и днес го прегледа като малко бебе. Ръст, тегло, обиколки на главата и гръдна. Даже и очен преглед му направи. Септември пак. Около нас има деца, дето като бебета ги викаха през няколко месеца, ако няма ваксина.

Хуквам пак и чак довечера ще дойда. Да сте писали, че да има какво да чета  Hug

Общи условия

Активация на акаунт