Домакини 54/ Пролет вече чука, да се махат преспите от тука

• 89 349
  • 740
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Вио, бързо да оздравява Деичка!
На всички болни бързо оздравяване!

Ма ко, така ще продължава да го мери докато се води дете, тоест до 18 години . Всяка година за училище ще му прави картон.
Що се отнася до очния преглед, то аз бих те посъветвала да си го водиш на очен лекар за профилактични прегледи. един педиатър няма как да прегледа очите на детето добре, а е хубаво през определен период от време да се прави от специалист това. Мария например си вижда добре  / на едното око има минус едно, но това не и пречи да вижда добре/ и въпреки това е с очила.

# 376
  • при късмета
Вале, мислех, че профилактичните прегледи през 6 месеца са до 6 годишна възраст. Иначе прегледа за картона за у-ще е ясен. Тя нашата стриктно си ги спазва, чудех се на тези дето и като бебета бяха по-рядко на профилактичен. Т.е. не на тях, а на докторите им де
Тя и очните прегледи ги прави през известно време и преценява дали да прати детето на очен. Той вижда и с двете очи и най-долния ред и съответно тя не вижда причина да го праща на очен. Отделно имам близка оптичка, а и оптиката е наблизо и като се видим му прави и компютърна диагностика на шефа и на мен. Показателите му не мърдат от 2 години насам и компютъра показва идеално зрение. Едното око абсолютната нула, а другото минус 0.25. Този четвърт диоптер минус, ще се израсте с възрастта. Тя нали и на мен каза, че и моя минус, дето на дърти години се получи ще го израстна с възрастта  Joy
Вече наистина ставам, че окъснях  Hug

# 377
  • Бургас
Здравейте!

Аз не празнувах РД,язък ми за големите планове.Заболя ме главата,текнаха едни сополи,парят ми очите.Останах си сама с децата,че да не сея зарази.
Сега съм по-добре,но съм на АБ,че тръгна болката към ушите,а те са ми слабо място.
Сега готвя кисело зеле,че ММ утре се прибира.Свърши ми ваканцията! Sad
Криста е добре ,Иван и той,като се изключи как ме нервира самооо! #Cussing out
На РД ми се обади големия и заедно си честитихме.Каза ми много мили и силни думи,чак се разплаках от радост и за да има равновесие в природата,малкият син изобщо не ми честити. Simple Smile
Майка я изписаха от кардиологията,но затова пък утре татко влиза на операция за херния.
Чао за сега!
Изчетох ви,но нямам време да ви спомена.Отивам да се къпя,че мириша на кисело зеле.

# 378
И аз слагам вечерята, ама само да кажа за прегледа - по - добре сме, но антибиотикът и инхалациите продължават  Tired В неделя след обяд пак сме на контролен, и евентуално след него ще разредим инхалациите. Изобщо...уж сме по - добре, ама май не съвсем. Говорихме с лекарката и за тъпия вирус - освен че бил много упорит, търсел и поразявал именно белия дроб  Twisted Evil От къде ни дойде до главата, да му се не види  Confused

# 379
Славче   бързо да оздравяваш ,живи и здрави да сте с момчето ти  Hug Hug
Вио дано скоро се подобрят нещата с Дея. Като се влезе в такъв кръг..... не ми се мисли.Заплатите отиват за часове в аптеката.
Вале бъдещата ни министърка и тя май от скоро е с очила , на нас ни казаха след 6 м отново да отидем , на вас какво ви казаха ? Дано нямаме промяна в диоптъра.
Вчера изкарахме деня на тръстиката ,днес мъжа е сам, ама няма как да идва да ме взима на обяд , само да се разкарва.Първите зеленчуци са заложени да видим дали ще има какво да берем, имало си гризач измъкващ всичко.
mimmito  Hugще мине след време ще останат спомени, за какви неща сме се тревожили , а те са били толкова незначителни. Те не се сменят толкова бързо зъбките , то и там са едни трепети, поне с моите диванета , още големия има не сменени , при малкия изобщо нямат намерение да падат , а половината муу приятелчета са с беззъби усмивки.

# 380
Добро утро момичета,липсват ми картинките на Люси. Confused
Ето една от мен,нека е усмихнат и спокоен денят ви.

Вио  давай витамини на Дея,че с тия антибиотици и мед поне.
Мими наистина това са малки тревоги,след време ще си спомняш  за тях и  ще ги сравняваш с новите пакости и притеснения. Hug
Славе да оздравяваш,а РД като дойде големия може тогава да си направите един голям празник.
Смърфи чакам да видя пак албума.
Вале страхотни снимки видях аз,много ти отива. Wink
Ма ко и при моята щерка така бяха прегледите,та който си е съвестен си върши работата.

Аз вчера започнах ново одеяло,доста пъти се чудих и разплитах кой модел да е и какви цветове.После прах, почистих и долу на двора на топло.Така примамва това хубаво време,магнолията се е напукала и ще цъфти,минзухарите са отрупани буквално с цвят.На една луковичка има 9-10 цвята Laughing
И за капак снощи щерката се оплака ,че си навехнала или изкълчила крака. Confused В петък още е стъпила на криво и вчера  я боляло ,а глезена отекъл.Та рано ги изпратих с мм до личната,ако даде направление ще ходи на ортопед.А снощи намазах с един мехлем с билки и я карах да го държи на високо,зачервено е около глезена.Чакам съветите ви момичета специалисти. Thinking
Днес пак ще е топло и пущам пералните ,за да съхнат дрехите и пак вън на топло ще сме.

# 381
Добър ден!
Затъжила съм се вече за такива гледки

Днес е слънчево, без вятър, въпреки, че е около 0гр. - прекрасен ден! сливата на която си закачаме по традиция мартеничките вече е цъфнала  Joy кокичетата и минзухарите - също, а на нарцисите им трябва около седмица.
Пожелавам на всички здрави дечица и хубаво време за разходки  Heart Eyes

# 382
  • гр.Варна
Отчет и от мен.Вчера и аз търчах по лекари с щерката.От неделя е с болки в областа на бъбреците и вчера сутринта изобщо неможа да стане от леглото.Хукнахме при личната и хайде кръв и урина,чакане 2 часа за резултати като през това време личната не спря да мрънка ,че това дете /няма 18 още/ е като бабичка. #Crazy все нещо я боляло,все нещо и имало.Което не е така изобщо.Детето ми е активен спортист както знаете ,но личната е против тоя конен спорт и то от години мрънка за това.Като станела колкото мен нямало да може да се движи от болки  newsm78 #Cussing outЯдосва ме личната много отдавна,още миналата година когато се мъчех с болните сливици.Колко пъти ме преглежда,вижда че съм с температура и болки в костите и вика- ми няма болничен защото то при теб вече е хронично състояние докато не ги извадим тея сливици.Два пъти ходих на работа с абокат в ръката и то за по цяла седмица.Болката е гадна,защото се налага да вдигам тежко и абоката се разместваше иииии #Cussing out Исках да я сменя още декември месец,но ММ вика - а не тя ни познава от 17 години и ни знае и кучешките зъби.Да така е ,но преди да ни стане ЛЛ нещата не стояха така.Плащахме си на частно при нея , и ни обръщаше внимание.Не сме от тия пациенти дето като кихнат и тичат при доктора , а когато съм отишла аз или някой от семейството е настина вече неотложно.Ето и този път буквално ме отряза.Няма проблем щерката с бъбреците/слава богу/ явно нещо е разтеглила мускулче на гърба / макар ,че я боли за първи път по този начин ,а травми е имала и друг път ,затова сега помислихме че са бъбреци/ Даже бележка не и даде ,че е отсъствала от училище ,защото нищо и нямало. #2gunfire
Оф извинете ,че ви надух главите ама много се вкиснах вече.Сега съм в процес на издирване на святна ЛЛ за смяната през юни месец.

# 383
  • при късмета
Привет!
Писе, закъсняла е щерката с реакцията за крака. Веднага се вземат мерки. Най-вероятно връзките е разтегнала. Хубаво държи крака на високо, слагайте нещо незагряващо, фастумгел например и да почива колкото може.
И моите минзухарчета цъфнаха, така им се радвам. Не знам дали ги пусках тук
Скрит текст:
И другите луковици са излезли, но само лалето различавам на листа, зюмбюл и нарцис ще ги различа като цъфнат.
Кокичетата ми не цъфнаха тази година, само листа изкараха.
Люляка и той е направил цветове и тази година ще цъфти рано. И 2-3 пъпки на карамфилите имам
Калинче, страхотна картинка.
Много се радвам като идва пролетта.
Плами, добре, че не е сериозно при дъщеря ти.
Имам наблюдения, че личните лекари стават много услужливи декември и май, преди да мине срока за смяна. После си карат както си знаят
Хубав ден  Hug

# 384
Привет и от мен.Мен ме боли кръста,ама аз съм си виновна,като съм си навила,че искам райграс в целият двор,а той един декар двор ooooh!.Сама си го подготвям за сеитба,че ММ един мързелив,като чуе за работа по двора,ако пък се излъже да ми помогне цяло село ме слуша как викам като луда по него,та сама ме е по-добре да си работя.Дано да стане както искам,че много ми харесват дворчета с райграс,шатричка и фигурки.Харесах си една шатра,ама много скъпа.Сега отивам да панирам един телешки салам и един таратор да направя за вечеря,че няма нищо за ядене.

# 385
  • Великобритания
Лейди - и аз много съм се затъжила за такива красотички , всеки път като излизам си взимам по едно букетче я нарциси , я лалета .. ама много бързо разцъфват и увяхват .. у нас е топло може би затова
ама специално за тебе едно букетче

мойто диване е по добре ..само дето посреднощ ни стресна с такъв жалък рев , че чак и аз се разплаках с нея .. днес успях да погледна за секунда венеца .. надут , побелял , ама се вижда една малка резка отгоре - дано да излезне скоро това зъбче
отиваме на шопинг ..ще търся този път цяла патка , че миналата седмица правих патешки бутчета и ММ сега иска цяла патка(една в къщи не му стига - още иска човека хххахахах)
хубав ден дами ..

# 386
Мими навсякъде по магазините има обезболяващи мехлемчета за зъбки. Защо не я мажеш? Благодаря за букета  Heart Eyes
Плами сменяй лл - изобщо не го търси да е добър лекар, а търси такъв, дето не прави проблеми с даването на направления! Тея глупости за спорта и за болежките в последствие съм ги слушала..../била съм професионален състезател/. Вече наближавам 50-така и смея да твърдя, че съм в доста добро здраве дори в сръвнение с много по-младите от мен! Бъбречната криза не е само болки в кръста. Детенцето ти е здраво, но пък на лл му хлопа дъската!
Светли доста е амбициозно 1дк с райграс, особено при вашите температури! Голямо поливане те чака! Дано опазиш семенцата от мравките!
Ма ко страхотни са ти минзухарите! Май е време да заредя апарата и да почна и аз със снимките - скоро не съм снимала.
Сега трябва да се правя на майстор - портичката към градината падна  hahaha Тя е на 3 панти и едната се беше скъсала преди време, ама аз си свирках  Joy Обаче днес и втората се скъса  #Cussing out Та сега ще хуквам към строителния хипермаркет да си търся панти, че кучето няма как да си бяга из двора....

# 387
Добър вечер от мен.Днес първо щерката закарахме до влака,да не ходи.После  булсата платих ,минахме през лидл,после минахме да разгледаме мартениците и да си харесам моделчета.Дойдеха ми гости  и малко по двора на топло и слънчице.После горе   да покажа плетките и в този момент дойдеха и поръчка с маратонки за мм-аз доволна уцелила съм номера. hahaha  Щерката се върна и пак е зачервено около глезена,само намаза и това е . Сега погледнах снимката ми то е снимано само от пред,странично няма снимка. newsm78  Как ще се види  от страни дали има нещо.Навяхното било,ама тя не каза та за това и закъсняхме с лекаря.Но пък като не я боли защото не се движи много,а вчера доста ходи и бърза за влака.
Сега сядам  да гледам тв и ви казвам приятна вечер.

# 388
  • при късмета
Писе, снимали са я отпред защото, ако има травма/пукнато на някоя от костиците така се вижда. Меките тъкани, които засягат навяхване/разтегнати или скъсани връзки с мануален преглед се установяват и като се гледат външните белези така или иначе. На снимка не се виждат.
Калинче, при вас е много хубава пролетта, зареждай апарата.
Светли и аз знам, че райграс трудно се завъжда. Тръгне ли една година, птосле бъроз се сгъстява и почти не дава на плевели да излизат, зора е да тръгне и да презимува една година.
Мими, нищо ли не помага за тези зъбки?

Напрегнато ми е и съм крива. Шефа и той така, сигурно заради мен.

Ко да напрайм, че липсите да се появят  newsm78
Айде да опитаме

# 389
  • Великобритания
лейди - имаме 2 вида гелчета и мажа и с двете , но не виждам никаква полза честно казано
Ма ко - каква е таз софра ..нареждам се веднага аз ..и една чаша от тез високите си взимам ..
ама айде и другите - идвайййтеееее ..не ме карайте да ви викам една по една
 Laughing Laughing Laughing

Общи условия

Активация на акаунт