Домакини 54/ Пролет вече чука, да се махат преспите от тука

• 89 353
  • 740
  •   1
Отговори
# 390

Добро утро!
Ма ко аз ще почна да се черпя от сутринта  Joy
Вчера оправих портичката, че и едната топка/дръжка на скрина и днес ме боли ръката  Joy та ще я карам айляк!
Тази година много се забавих с правенето на маймуната за китайската нова година, но пък ще стане супер красива! Само да я довърша и ще ви я покажа. Аз, сина ми, брат ми и покойния ми баща сме родени в годината на маймуната  hahaha Жив маймунарник  hahaha
Усмихнат ден ви желая  Heart Eyes

# 391
  • при късмета
 smile3515 smile3511 smile3514
Ей така съм от сутринта.

Обаче пък маймунарника на Калинка ме развесели.

Не мога за сега да кажа защо, но стиснете едни превантивни палци да стане, че вече или ще бия някого или ще врътна

# 392
  • гр.Варна
Ма ко стискам докато кажеш.Пращам позитивна енергия като овен на овен Hug Hug
Лейди и аз неискам чак добра лекарка.Искам човек насреща.В интерес на истината преди две години ЛЛ ни стана официално ЛЛ.Преди това друга изпълняваше тази функция-даваше направления , а днешната на частно ни лекуваше при спешна нужда.Като започнаха сериозните ми проблеми със сливиците решихме да престанем с това разкатаване и хайде хоп и четиримата при нея.Е сега си бия тъпата овенска глава защо го направихме това.Ама пак ще цитирам ММ-" ми тя жената ни познава от 17 години и си ни знае." И какво като ме знае newsm78
Взех и от кафенцето и от височките чашки, нищо че е обяд още.
Вио как е Дея?
Лус и Марчето съвсем забегнаха.Дано да не е по лош повод.

# 393
Привет, момичета! Завърших второто албумче, сега друга работа ми се отвори, но понататък ще споделя. Няколко дни ще влизам по-рядко, но ще съм на линия. Peace

# 394
Здравейте  Hug
Ма ко, стискам палци всякакви  Hug Praynig
Плами, сменяйте я вашата лична лекарка  Peace И ние сме всичките при една - първо беше само на Ванко (тя е и педиатър), после и Дея записахме при нея, и после и ние с мм се записахме там. Много ни е удобно така, защото с едно ходене свършваме всичко - консултация за децата, преглед за нас с мм, направления и т.н.
Дея видимо е по - добре, но не смея да се зарадвам още.  В неделя след контролния преглед ще се радвам (а дано де, да видим  Praynig )

# 395
  • при късмета
Вио, дано най-после имаш повод да се зарадваш  Hug
Смърфи, успешно справяне със задачата
Плами, някои като решат, че са си осигурили достатън брой пациенти, през просото го подкарват
Калинче, ти толкова работа си свършила, че не си оставила за друг път. Не се прави така  Laughing

Люска, драсни някой ред, че вече сериозно се притеснявам

Аз ще се похваля като има защо, но за сега само нервите си късам  ooooh!

И главата сериозно ме боли, а шефа на тренировка трябва да водя. Искам постоянно слънце вече

# 396
Привет от мен.
Ма ко май не само ти се ядосваш.Аз от снощи съм ядосана,та днес главата че боли.
Обаче ходихме да се подстрижем най накрая.Щерката вече е с доста къса коса. Тук вали и ми е гадно,но пуснах едно тесто за памук кифлички.После ако съм в ред ще почерпя.
Плами сменяй и не мисли хич,важното е на вас да ви е изгодно. Naughty
Калинка браво на теб,майстор си. Какво е времето при вас.
Вио ще чакам да пишеш как е Дея в неделя.
Смърфи как сте вие,времето стопли ли се.
Чао за сега,че да не тръгне да ме търси тестото от хлебопекарната. Mr. Green

# 397
  • в сърцата на децата <3
Добро утро  Hug
Как сте милички  bouquet Още малко и ще си пратя детето пак на ясла... а така си свикнах да е покрай мен  Sad Даже май ѝ мина бебешкия пубертет, та е станала кротка, разбрана, помага... Обаче е станала и много ревнива. Миналия ден на детската площадка си хареса една кака и не даваше на други деца да си играят с нея, че да не ѝ дели вниманието  Mr. Green Абе ще има шоу като се роди бебето  Joy

Гушкам ви всички  Hug Hug Hug Hug Да знаете, че ви чета, нищо че не пиша  Grinning

# 398
Добро утро и от мен.Ма ко,стискам палци и дано да сетане каквото ти искаш.При нас от рано напича едно слънчице,даже сега си пия кафето на терасата.Приключих с двора,остана само да насея райграса,ама ще е към средата на Март.След малко отивам на пазар,че в хладилника има само едно шише с вода и един пастет.Аз да Ви се похваля,за десет дни дъм свалила 4кг,ама на фона на мойте 80кг си е нищо,та продължавам с не здравословната ми диета,кисело мляко и варени яйца,искам да сваля поне 10 килца,и ще ги сваля,но как ще ги задържа не знам.Хайде лек ден Ви пожелавам.

# 399
  • Fort Worth, TX
зДРАВЕйте !Не съм писала много време.Обаче като не ми остава време е така.Тоя месец от 29 дни аз имам 22 работни.Направо едно легло да ми бяха монтирали там щеше да е най-добре.При нас нещата са ок.Излезна ни дата за интервюто.Средата на април е.Преди това ще направим медицинските и манту на Сашо.Аз със документите съм готова.Останаха ни само снимките за виза и медицинските, но тях ще ги приготвим другата седмица като се навапцам , за да не ги изплаша и да имам търговски вид . Mr. Green
Поздрави на всички и бъдете здрави.Като остане време и почивен ден пак ще пиша.Днес и утре ще се мяркам и досаждам тук.

# 400
  • при късмета
Добър ден!
Креми, успех на интервюто, скоро си мислех до къде сте стигнали

Аз си продължавам обиколки по един и същ маршрут и все нещо някой е пропуснал  ooooh! Омръзна ми
След вчерашното измръзване и днешното слънце не може да ме стопли.
Тръгвам към педиатърката да отчете пробата от мантуто, стиснете по едни палци да не се налага ваксина, че шефа никак не обича инжекции

Хубав ден и гушки не всички  Hug

# 401
  • Великобритания
здравейте дами .. ние се връщаме от спешния , че Ния от два дена е с такава хрема и така кашля , че е все едно някой стар пушач .. прегледаха я и изписаха едни прахчета , против обезводняване ..само дето тя не ще да ги пие ххаха..давам ѝ чиста водичка - пие като смок ..ама лекарството - неее ..що да го пие ..
пуу ..измъчи ме това дете ..а още колко има ..сега седи и гледа тв , като кихне сополите няма да ви казвам докъде стигат ххаха .. весела и забавна къща сме ние ..кой като нас Simple Smile Simple Smile

# 402
Много пусто тук  newsm78
Ама и аз не съм се разписвала скоро.То сили не остват вече, тази седмица почти нямам ден без допълнителни ангажименти - съвет, родителска среща на моя синковец, в градината разни задачи, предстои и рожден ден ( а там дребчо няма как да пусна сам ) И като прибавя домашните задължения и 3 - 4 домашни на баткото вечер си лягам като пребита. А преди два дни се събудих в 4 и няма заспиване .
Днешната ми глупост минавам една задача в тетрадката на младежа с коректор и както съм ядосана и мърморя да чете условието внимателно виждам как заличавам и последното ъгълче на номера на страницата. Толкова съм изперкала че не мога да се позная на моменти.

# 403
  • при късмета
Добро утро!

# 404
Добро утро!
Ма ко палците са стиснати! Вървят ли нещата?
Вио как сте вече с принцесата?
Смърфи спорна работа!
Креми  Hug вчера си мислех за интервюто...
Писе при нас е студено - около нулата е, но не вали и няма вятър - супер е! От първи март го дават да се затопля с дъжд  Joy И на мен ми се иска смяна на прическата, но изобщо нямам идея каква да е  newsm78
Ангелче  wavey
Плами то хубаво че се познавате от години с лл, ама като негатива е повече от позитива....
Светли успех с диетата! Иска ми се и аз да имам воля, че имам килограми  hahaha
Мими давай на детето много вода да пие и ако няма Т хич да не ти пука за сополите - кашлицата е заради тях. Като бях дете редовно всички си бяхме сополиви и като че ли не ни обръщаха такова внимание...то верно, че света много се измени от тогава...събота също беше работен ден, нямаше еднократни инжекции и имаше аналгин-хинин  hahaha
Джейми стискай зъби до следващата ваканция  Hug
Тъпо и упорито отново купих семена за цветя и ги посях за разсад. Станах голям майстор в приготвянето на разсади, но след това терминаторите унищожават всичко...Може пък тази година да ми се размине и да имам красива градина  Praynig ама нада ли  hahaha
Усмихнат ден ви желая  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт