Домакини 54/ Пролет вече чука, да се махат преспите от тука

• 89 356
  • 740
  •   1
Отговори
# 405
  • гр.Варна
Момичета спешно тръгвам към хематолог заради моите проблеми,че нещо се влошиха рязко нещата.Моляяяяяяяяя за палчета на ръцете и на краката даже. Sad Притеснено ми ,но наистина вече се чувствам много зле.

# 406
  • Germany
Плами  Praynig

# 407
  • Бургас
Плами,пиши после,че те мислим!
Естествено сме с палците! Hug Praynig

ММ се върна и довечера дежурните гости.Добре,че поне са мои любими приятели,че от пълно спокойствие много рязка ми идва промяната.

Големият си идва другата седмица за 10 дни и не се сърдете,ако позачезна малко.

Чао за сега.Нищо интересно иначе при мен.

Плами,пиши после! Heart Eyes

# 408
Плами ,пиши когато можеш fingerscrossed
Славче простено ти е да зачезваш когато е тук младежа  Hug
Аз съм кълбо от нерви днес.Добре че другата седмица е кратка.
Ladybird_ аз тази година цветя нама и да помириша ( освен ако мъжете не се смилят и оставят поне едно зюмбюлче да цъфне.Пътеката е така направена ( от мъжа ) ще се минава през цветната градинка .Та познайте колко пъти повтарям внимавайте къде стъпвате и кой ме чу , бягат през цветята....

# 409
  • гр.Варна
Тука съм.Доктора даде бележка за изследвания и в понеделник сутринта ще ги пусна.
Ако помните преди сливиците имах соста проблеми с кръвните показатели.Сле операцията и до сега нищо не предприех нататък за изясняване на статуса ми./нисък хемоглобин,ниско желязо и тромбоцити/ Бяха ми казала ,че месец след като се възстановя от ваденето на сливици трябва да посетя непременно хематолог за да се види какво се случва и защо. И аз ..............не отидох никъде вече година.Но........... имам оплаквания и притеснителни симптоми които се обясвянат точно с проблемните показатели на кръвта.Момичета даже като си мия зъбите се уморявам.Ръката ми започва да трепери от усилието #CrazyКъпя се седнала на един леген ,защото нямам сили да стоя права.На три крачки спирам за да дишам бе хора щото не мога да си поема въздух.Това било от ниските нива на хемоглобина.
Днешния лекар .... newsm78  абе ще го видя.Според него от това което видя като събрани изследвания от преди счита ,че състоянието ми е вече хронично и ......незнам какво следва сега. Rolling Eyes
Отделно имам Хашимото и съм на лекарста ,а те допълнително понижавали показателите .Абе пак влязох в затворения кръг аз Shocked
В понеделник ще дам кръв и ще го мисля тогава.Дотогава пийте ,пейте и си носете новите дрехи Hug

# 410
Първо ще почна с Плами-за бой си момиче. Naughty
Защо чакаш толкова време,само от една ПКК и една консултация с хематолог се разбира всички и нямаше да имаш тези проблеми.Миналата година минах през това с мм,е до като стигнем до хематолога минаха 6 месеца,а той доста отслабна.Но при точната диагноза и лечение всичко се оправи.Аз вярно чак сега се успокоих,но важното че той е добре.А уморяването може да е от хемоглобина + щитовидната.Та като правиш изследванията пусни и хормоните да се видят ,а ако е доказано заболяването-недей.
Аз  днес уж нищо нямаше да правя,а се захванах мартенички за познати  и приятели ,та отиде целия ден,сготвих грах и това беше.Облачно цял ден.Другата седмица ми идват поръчани пак луковици и дано се стопли времето,има вече цъфнал зюмбюл,а горските теменужки така са нацъфтели по целия двор.
Славе стягай силите за синчето да угаждаш.А за това че изчезваш има си причина,после ще те чакаме заредена с емоции. Wink
Ма ко свърши ли задачите. newsm78
Калинка с тоя дъжд при вас...Цветя сявай ,все нещо ще оцелее.
Джейми почивай повече,а за китките догодина като наредите ще те радват.
Изчезвам да вечеряме и да почина малко,че се схванах. Hug

# 411
  • при късмета
Плами, стискам палци всичко да е наред и състоянието ти да е временно.

Днес след 5 чАса влачене на шефа по институции, пак съм до никъде  #Cussing out Е как един не си свърши работата на време беее

Гушки на всички, отивам да чета на шефа, че го изтормозих днес

# 412
Добро утро!

Плами  Hug Flowers Four Leaf Clover Щом ти е увряла главата да потърсиш помощ всичко ще се оправи!
Славка ще си щастлива мама с пълно сърчице  Heart Eyes
Джеими при мен шанса е нулев с молбите за внимаване  Joy в градината има и футболни врати  hahaha
Писе сея цветя, не се отказвам!
Ма ко не се ядосвай - с институциите знаеш, че е така, но ти си упорита и ще го доведеш до край!
Кокичетата масово са нацъфтели, дори и в моята градина  Joy Една снимка от сутрешната ни разходка в парка, в центъра на която е 8 месечното ни бебе  hahaha
Скрит текст:
Усмихнат ден ви желая  bouquet

# 413
  • при късмета
Добро утро!
Калинче, много бързо порасна бебето. Много е хубав
Понаспах се днес. След малко ще звъня на едно приятелче на шефа, да ни дойде на гости. Заслужава компенсация за вчерашното препускане и висене. Мислех до зоологическата да го заведа, но се скапа времето.
Хубав уикенд на всички    Hug

# 414
  • Великобритания
здравейте и от мен ..аз сложих детето да спи ..направих си кафе и дигнах краци да почивам Simple Smile
ММ е на работа , днес и утре - ихууу няма да готвя ..аз съм на салатки , детето си има манджички
завиждайте
тръгнахме да излизаме , то пък почна да вали и айде обратно ..и затва малко по рано в леглото с бутилка мляко и заспа за 2 минути
така че сега се наслаждавам на тишината поне за още половин час ..

# 415
Лейдибърд, много е готин куч!
Мими, завид за НЕготвенето  Heart Eyes (Въпреки че, в интерес на истината, аз обичам да готвя.)
Плами, стискам палци  Peace
Ние сме малко по - добре, стягаме се утре за прегледа. Да не забравите да стиснете по едни палци за Дейка Heart Eyes
За празниците пък се оказа, че ще имаме гости - братовчедка на мм с мъжа си и двете деца. Май ще останат и четирите дни, и аз от сега се чудя какво ще ги гощавам  Crazy Добре поне, че са готини и много се разбираме, ама ми дойде някак си изведнъж и още не мога да свикна с идеята....

# 416
Вио,имаш палци от мен за Дейка,и дано да не боледува повече,че се измъчи детето и Вие покрай нея.Лейди,много готино куче.Хайде сладки сънища и много Hugна всички.

# 417
  • при късмета
Защо така няма никого неделно?
Да дойдете да разкажете как минаха почивните дни
Вио, дойдох да видя дали има новини за Дея. Мина ли прегледа?

Аз се справих със принтирането на снимките и съм повече от доволна.
Някой преди ми беше казал, тавичката да сложа на този размер, май Ангелчето беше. Та това се оказа проблема. Днес и девера хванах да види какво не правя както трябва и се справихме. Иначе в настройките правилно съм се ориентирала.

# 418
Привет и от мен.
Вио как е Дея,пиши че се притеснявам добре ли сте вече. Thinking
Ма ко браво на теб за снимките.А станаха ли поне хубави.
Аз пък днес разпечатвах на щерката теми от нета свалени,че уж нямало учебници пък щели да излезнат в края на тая година... newsm78 Та нали все ровя и открих,свали ги и днес пущам да ги разпечатам ама разделих на две ,за да ги направя двустранно.Е да ама не стана защото трябва листовете да се обръщат,не е автоматично или поне аз не знам.Имах 17 стр да разпечатам и после още 15 но нещо стана и почна да повтаря като свърши тези 17, пак първата и свършиха листовете. Crossing Arms Обаче както е файла аз го пуснах на бързо принтиране и не ми даде да избирам, а започна сам да си принтира.Та къде ми е грешката.После др страници ги оправих.
Днес облачно,студено,падна и мъгла по едно време.Та вчера излизахме и се разходихме ,а днес вътре -плетене,готвене и чистене.Починах уж малко и готови за следващата седмица.
Сега ви пожелавам една успешна седмица с повече слънце . Hug

# 419
  • при късмета
Писе, като искаш да е двустранно, трябва да задаваш страницата една по една и да обръщаш и подаваш всеки лист на принтера. Защото няма как да му зададеш да пусне 1, 3, 5 и т.н. и после да сложиш хартията на обратно и да зададеш 2, 4, 6 например.
А е започнало отначало, сигурно защото на "брой копия" си дала 2.
Бързо принтиране нищо не ми говори да ти кажа. Задаваш или от първа до еди коя си страница и брой копия (тогава започва да изкарва всички страници, но едностранно). Или задаваш първа страница, 1 брой, принтира, обръщаш листа и задаваш втора страница, брой 1 и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт