Домакини 54/ Пролет вече чука, да се махат преспите от тука

• 89 321
  • 740
  •   1
Отговори
# 660
  • при късмета
Добро утро!

Честит празник!
Ако има именници, да са живи и здрави!

Смърфи, добре, че поне дойде този багаж. Сега ще се забавляваш това тук, това там
Ангелче, решението ще дойде точно когато ти трябва, както вече някой каза. Добрата страна е, че нямате разправии, скандали и тормоз.

Трябва да измисля какво да сготвя и да го направя преди да взема шефа, че после пак ще тичам насам натам.

Да се настроим за уикенд  Hug

# 661
Добро утро! Останах без кръст, а съм до кривата круша...

Ангелче - не го мисли много сега, наслаждавай се на бремеността! Знаеш си го какъв е, съвсем скоро ще имаш три деца - две твои и едно на свекърва ти. Както казва Ма ко, решението само ще дойде, когато трябва! Гуш!

Пия едно кафе и продължавам с пустия му багаж.

# 662
Оф само седя и се чудя какво да изям Twisted Evil
Добро утро и честит празник  Hug
При мен простотиите продължават, ама няма смисъл да ви занимавам. Иначе си ви чета чинно, но...абе не ставам за компания напоследък и това е, шЪ извиняватИ  Peace

# 663
  • Бургас
Здрасти! Hug

Смърфи,тежка работа те чака,прави почивки и си пусни музика.Как мразя да оправям багаж! #Cussing out

Обаче ММ ще ходи за риба в Гърция.Той по принцип сам си подрежда багажа,ама то само по принцип. hahaha
Започва се едно  а,къде ми е?
След неговото изпращане съм като труп!

Вио,какво става с теб?Децата добре ли са?

Ангелче,аз пък съм оптимист за вас.Отношенията между мъж и жена са сложно нещо,но щом си с него,значи има за какво да се хване човек. Laughing
Както е казал Слабаков "Покрай добрата жена даже мъжът става човек"Сега не се нервирай,че бебето да е спокойно! Hug

Чао за сега!

Контеска,ти защо така разреди? Heart Eyes

# 664
Добър ден! Оставили са ме да спя....нали сме във ваканция  Joy
Смърфи събира се покъщина.... Аз все внимавам с покупките, че като се местим...ама си се трупа.
Ангелче аз не знам твоята история, но знам моята... Хич да не ти пука - наслаждавай се на бременноста, гледай си децата. Когато спреш да вярваш във връзката ви  - режи! Няма никакво значение дали децата са две, или едно - и не е задължително да е трудно. В интерес на истината и баща ми и мм не си изразяват чувствата като по филмите. От страни изглежда, че са темерути, понякога това е дразнило, но имат си качества които ги правят моите мъже. Бащата на детето ми е мъж мечта от страни - галантен, любвеобилен, внимателен, но..... Дето се вика - то кусури винаги има - важното е ти да си в хармония със себе си.
Вио  Hug
Усмихнат ден ви пожелавам  Heart Eyes
На тази дата: Роден е Чудомир
"Не обичам, как’Сийке, и не съм от тия, дето се бъркат в хорските работи, ама има едни жени, като Тана Папучкина, като разчекнат едни уста - като ханджийска порта!"

10 любими мисли и цитати от Чудомир
“Каква приятна тишина би настъпила, ако хората говореха само това, което са добре премислили.”
“Даже и най-скъпият часовник има само 60 минути в час”
“Дяволът бил баща на лъжата, но забравил да я патентова и затова сега предприятието му страда от свръхконкуренция.”
“Дето думат старите хора: то чушка ако не люти, краставица ако не горчи, жена ако не гълчи и мъж ако не мълчи, де ще му излезе краят, а?”
“Където има брак без любов — там има и любов без брак.”
“Писателят-хуморист често улеснява задачата на философа. Той спомага да разберем човешката природа по един приятен начин.”
“Ако искаш да узнаеш цената на парите, опитай се да вземеш на заем.”
„Щом пълзиш като червей, не се сърди, че са те настъпили.“
„Някои мислят, че единственото нещо, което им е нужно, за да водят дискусия, е устата.“
"Чистата ми съвест ще ми бъде добра възглавница."

Днес е и Благовещение!
Честит празник и имен ден на празнуващите  bouquet

Последна редакция: пт, 25 мар 2016, 13:18 от Ladybird_

# 665
  • гр.Варна
Честито Благовещение .
Ангелче и аз помня историята от преди.Вчера четох, но нямах време да се включа,а днес гледам постовете на Тити и Контеса и те са казали всичко което мисля и аз.Отдавна трябваше да го пратиш на майната си,а пък да се вържеш и с второ дете от такъв.................. newsm78 Малко повече самоуважение ти трябва. Казвам го с най-добри чувства към теб, но наистина се чудя какво изобщо правиш с такъв човек ,на който явно си му безинтересна и безлична./мое мнение/ и ти самата на какво се надяваш.На чудо може би. newsm78
Момичета нали съм си оправна оправих положението с тортата на щерката. bowuu време за самореклама.Поръчах и две различни торти които са и любими.Всяка по 25 парчета и ей ви ги 50 Joy
Вио,какво става с теб?Добре ли сте в къщи?
Луси вече ме притеснява.Какво става с нея,знае ли някой?

Последна редакция: пт, 25 мар 2016, 14:53 от плами76

# 666
  • Бургас
Луси,драсни два реда,бе жена! Heart Eyes
Какво става с теб? Hug

Дамчо и тя съвсем изчезна. newsm78

Домоуправителката повлачи крак.Тя е виновна! Grinning
Марче,кажи поне дзак! Laughing

# 667
  • при късмета
Аз най-после си взех документите  ooooh!
4 месеца и половина не мога да сваля възбрана на имоти, сложена от нас. Разбира се, като ме ядосат стигам до най-горното ниво с официални жалби. Като разбраха, че имам час за среща с председателя на съда се раздействаха бързо, бързо. Скъсаха ми нервите. И това е с архивирано дело  ooooh! Навсякъде в съда чувах "Ами този състав по-бавно работи"  ooooh! и това само за този състав изключение. И законови срокове нямали за изпълнение на такива молби, само препоръчителни. Да си сменят служителите в този състав или да работи, като другите.
Успях де, ама бая зор видях
Сега да видя в агенцията колко време ще свалят възбраната. И те работят спрямо натовареност, нямат фиксиран срок

# 668
Здрасти от нас ! Времето беше прекрасно. Парка е зад къщата и поиграхме 2.30 . Пълно беше с деца. После минахме да си купим риба и плодове. Мм ще пали барбекюто. От мен само салата тази вечер .

# 669

Добро утро с новото време!
Вчера такъв дъжд се изля за 3 мин.... днес се показва слънчице - да видим дали ще ме изкара навън да си пия кафето.
За закуска днес сме на тукашния еквивалент на козунакa.

Честит Великден на католиците в темата!

# 670
  • Бургас
Грабвам кафето и кафечерпеца ПЪРВА! hahaha

Валя,чу ли?Първа съм!

Сутринта ММ замина към 4ч.Направо съм парцал!
До последно "къде ми е гражданската,къде ми е техническия на колесара,къде са ми рибарските гащи,къде ми е старата чанта,Къде ми е спасителната жилетка?....."
Имам чувството,че два дена ще спя!

# 671
Славче тм замина, ти грабна кафечерпеца и отиде да спиш два дни  newsm78 Тъй ли се прави вече, че едно време друго беше...... hahaha
 Heart Eyes

# 672
  • при късмета
Привет!
Ужасно мразя да сменят времето. Ей сега погледнах колко е часа и лошо ми стана.
2 дни насам натам и съвсем не ми стигна времето.

Честит Великден на празнуващите!

# 673
  • в сърцата на децата <3
Привет  Hug
Честит празник на празнуващите  bouquet

Момичета, много благодаря за мненията и подкрепата  Hug Hug Hug Наистина за мен е много важно да погледна отстрани на ситуацията, опитвам се да съм обективна и да се дистанцирам от чувствата си. Да си тръгна мога винаги. И хич няма значение дали имаме 1, 2 или 5 деца. Калинче, моят бивш е точно както си го описала - отстрани е перфектен - галантен, джентълмен, богат... И въпреки това е бивш. Всеки си има кусури, както майка ми винаги е казвала - трябва човек да намери половинка, с чиито кусури може да живее. С бившият ми имахме много динамична връзка, буквално беше олицетворение на определението любов-пожар. Сега е друго. Още от началото е друго. Все се надявам, че този огън ще е огнище... Може би понякога твърде много ми липсва интензитета на онзи пожар... и въпреки това не бих си го причинила отново. Може пък и хормоните да си казват думата  Mr. Green

Ма Ко, ти ли имаше проблеми с кръста?
На ортопед ли ходи за този проблем? До колкото си спомням беше писала, че са ти казали, че спиналната упойка е противопоказна?

# 674
  • при късмета
Ангелче, при мен спиналната е противопоказна. Но това е заради спецификата на моя кръст и моите проблеми. Аз ходя при ортопед-хирург, защото вече от 10 години е наясно със състоянието ми. По принцип и през невролог трябва да минеш.
Ще довърша след малко, че шефа е мокър от банята и зъзне вече

Общи условия

Активация на акаунт