НВ-ВМХ и палео, част 99 - за здравословното хранене

• 48 327
  • 736
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Момичета, трябва да знаете, че тахани, сметани, брашна и т.н екстри забавят отслабването, ако целите по-бързо такова.

Аз преди тренирах на гладно, вече тренирам на кокосово масло (това го прилагам като закуска). Определено резултата е в полза на второто.

Кожи и трътки  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Умирам! Пека ги в тава, само със сол. Уникално вкусни стават  Heart Eyes

# 361
  • Велико Търново
Вив, ще пробвам да пия мазното си кафе и тогава да отивам да тренирам Simple Smile
Снощи кюфтетата станаха много хубави-тихо и елегантно ще наложа режима у нас. Нито разбраха, че нямат хляб/галета, нито, че не са пържени/това за пред децата/, но пък и те след тренировки и камъни ще ядат както са уморени Mr. Green

# 362
Момичета, трябва да знаете, че тахани, сметани, брашна и т.н екстри забавят отслабването, ако целите по-бързо такова.

Да, така е. Затова си позволявам съвсем малки количества (същото и с ядките). И ако сте в началото на режима, наистина е по-добре да се придържате към месо, яйца, риба, зеленчуци.

Аз нещо не мога да тренирам на гладно, става ми лошо. Тренирам вечер след работа, не е оптимално, но друго време нямам. Сега си накисвам малко ядки в кисело мляко за преди тренировката; треньорката ми беше препоръчала плод, но не ми е достатъчен...

# 363
  • София
Суха Мащерка, аз заместих с него брашното в нещо .... ама не си спомням в какво точно  Embarassed
Изненадаха ме две неща - първо, ми сладнеше по-силно от очакваното и второ, вкусът му не ми беше точно бадемов ... явно съм имала други очаквания. Защото си спомням, че като го видях в Лидл, го купих с голям мерак, но резултатът не ми хареса на вкус.

# 364
  • Велико Търново
Мози/стана ми нещо с клавиатурата/, аз по рано тренирах с един от шампионите по културизъм, а след това с един от каратистите и като съм била уморена след работа, а е трябвало да тренирам съм пила пак по доза протеин и доза Л-карнитин и е ставала тренировката, но те са брутални Blush Така, че, ако желаеш може да пробваш с протеин Peace

# 365
Ще се поинтересувам от протеина, благодаря. Моите тренировки са кондиционни, обаче аз тренирам едва от месец, преди това бях много обездвижена и виждам голям зор.  Confused

# 366
  • Велико Търново
Ще се поинтересувам от протеина, благодаря. Моите тренировки са кондиционни, обаче аз тренирам едва от месец, преди това бях много обездвижена и виждам голям зор.  Confused

Винаги има начало, аз два пъти по 86 кг......и мъка голяма ми беше, но сега просто се изнервям, ако не отида на зала. Научила съм всички, че тренировки не отменям почти по никакъв повод Peace

# 367
И аз да се изкажа за тренировките - гледам поне 2-3 часа да не съм яла нищо, че понякога е гадно, особено, ако трябва да правя упражнения по корем. Когато човек няма и правилна техника на дишане по време на силови тренировки, стават гафове. Има много клипчета как хора с щанги връщат поръчката  Rolling Eyes

След тренировка също ми трябва време, за да поема нещо друго освен вода. Протеин след тренировка вече не пия, пия BCAA преди това или по време на тренировка.

Иначе лешников тахан все ми се ще някой ден да пробвам, но в един био магазин видях цена от почти 30 лв. за буркан и ми се отяде  Laughing

# 368
Има и по-евтини, например на Тръндеви: http://shop.bb-team.org/trandevi-eood-leshnikov-tahan - това е голям буркан, 700 гр.
Или този, който взимам аз (около 14 лв е малкото бурканче) - http://belun.eu/leshnikov_tahan/

Иначе и аз гледах съвсем някакви фантастични цени, но те и лешниците са много скъпи.

blackisback, какво е BCAA?  Embarassed

# 369
Здравейте,момичета! Hug
Чета Аткинс и той има глава ,посветена на кандидата и лечението й чрез режима.Има ли такива,които са опитали и са се отървали от тази досада?
И нещо още от него:
"Кетозата е един от чудесните дарове на живота. Тя е прелестна като секса и слънчевата светлина, при това крие по-малко опасности от тях."
Слънчев ден ви желая!

# 370
Неустоимо изкушение се оказа така маринован чернокоп. http://didi-mybook.blogspot.bg/2012/11/blog-post_21.html?m=1
Закусих  с една рибка Crazy Ползвах ябълков оцет, олиото не посмях да заменя. Така или иначе марината не се консумира.

# 371

Аминокиселини с разклонена верига. Общо взето л-валин, л-изолевцин, л-левцин и л-глутамин. Пия ги срещу мускулна треска. И по-бързо възстановяване на мускулите.

Иначе вкъщи, а и в офиса си имам протеинова матрица. Става, когато не мога да си поема нужните протеини за деня да допълня с тях. А и са безумно вкусни  Crazy

# 372
Скривам, да не спамя с глупости Sad

Скрит текст:
Една нова статия от днес за диабетно болните. Нямам представа колко се отнася към нашия тип хранене, но определено е свързано с такова, провокирайки производството на IGF ( "инсулин-подобен растежен фактор" ) от нашия черен дроб.
http://channel07news.com/w/gl/diabetes_research_group/?bb=1& … bHduN245OTMifQ==#

Последна редакция: чт, 28 яну 2016, 15:27 от Bee_Yourself

# 373
По евтин лешников тахан няма ли да излезе като си купите лешници и ги смелите в блендер?

# 374
  • SA
Тази статия за диабета и инсулиноподобните растежни фактори ми звучи доста подозрително по ред причини. Основната роля на тези фактори е да подпомагат ( така да се каже) действието на растежния хормон, а не на инсулина. Има редки вродени форми на дефицит на IGF, описани са групи от хора с този дефект в Израел, Еквадор, Африка, за всички е характерен основно нисък ръст:
Скрит текст:

И най-интересното за тях е, че практически не страдат от рак и диабет.  Simple Smile
Отделно не става ясно тази жена какъв диабет е имала, какво е яла, че да се излекува, дали действително е доказано, че тези инсулиноподобни растежни фактори са се повишили от хранителните продукти ( или тя само предполага).

Последна редакция: чт, 28 яну 2016, 12:35 от Kameloth

Общи условия

Активация на акаунт