Отговори
# 630
Привет на всички! Grinning

Мнооого хубава снимка. Grinning  Grinning

На най-красивия младоженец  newsm53-щастлив и хармоничен семеен живот,изпълнен с любов,доверие и взаимно уважение!

Shocked  newsm78 Онзи ден стягахте сватбени тУалети...,очаквах наздравици и танци,а попаднах на разгорещен дебат.
Нуртен сигурно си има своите основания да не харесва избора на сина си,само че е недопустимо да го показва така демонстративно.Такова публичното отхвърляне трудно се забравя...
 Confused А пък Къванч винаги се е грижил за семейството си ,заслужаваше да бъде уважено решението му и да получи тяхната подкрепа.
Но с времето ще се уталожат нещата ,дори и да не се заобичат снаха и свекърва,ще се научат да живеят една с друга.
Маргиии Hug,виж къде те засичам! Grinning

Вики,   love001 newsm51

Криси, привет и за теб! Hug

С пожелания за леки и приятни дни за всички! Heart Eyes

# 631
Мацкии!  Hug

Скрит текст:
Благодаря и за подкрепата, много ми е необходима, още рева като магаре  Sad

Аз не вярвам нито дума на това, което пише за Нуртен. Първо, профилът във ФБ 100 процента е фалшив. Тя не  е от Сома, Маниса, нито е работила или учила това, което пише. Доколкото си спомням, е от Одрин, а мъжът й (свекърва ми каза, че е втори) е от Босна, така че не вярвам тя да е говорила публично всички тези глупости. Ако е против снахата обаче, е обяснимо да скъсат отношения. Познавам доста такива случаи в Тр, когато семейството не приема избора и прекъсват връзка. В България също съм чувала за такива случаи сред турскоезичното население. Дано няма такова нещо. Ще ме е жал за Киво, не за тях.

Цитат
Какво да кажа! Едва ли админите дебнат, защото не биха намогнали. Просто има хола, които се хранят с антиматерия!!!!
Орси, и аз съм на същото мнение. Има си бдителни, както едно време по комунистическо.  Laughing

# 632
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Роминка,
Скрит текст:
не плачи, мило! Гледай напред! Не можеш с плач да си помогнеш, можеш да си навредиш. Ще се оправиш. На дъщерята на моя приятелка два пъти подред й се случи и след това роди две сладурчета.  Hug

Според мен на Орси поста го изтриха, защото бяха два един след друг, не защото е бил агресивен.

И аз не вярвам много на нещата, които пишат за Нуртен ханъм. Не вярвам да е чак толкова глупава, да тръгне срещу сина си в такъв момент.

Според вас защо ни "отпуснаха" само две снимки? Сигурно са обещали правата на някоя медия.

# 633
Роминче  Heart Eyes wavey
Скрит текст:
толкова ми е мъчно ... какво да кажа  ooooh! С теб сме , не забравяй  Heart Eyes
Светле  Heart Eyes интересно защо в някои теми, като тази на колежките например не трият два, че и три последователни поста  newsm78 Нали правилата са уж за всички  newsm78
Не зная защо ни отпуснаха само две снимки ... дано да ги видим все пак някъде  Peace
И аз заради Киво се надявам това за майка му да не е вярно. Но, като и гледам снимките ... сурова дама ми се види, та не знам ...
Скрит текст:
Както и да е, надявам се, че ще се оправят, все пак са семейство Peace
Лека, дружки! Hug

# 634
# 635

Думите, които Башак е написала под тази снимка

В теб има някакво особено ухание
Присъщо само на горещите летни вечери
Може би се крие в ръцете ти
Или в косите ти
А може би в очите ти
Не знам...

M.Tayyip Uslu

С обич и пожелание някой ден да откриете, че сте герои в собственото си любовно стихотворение.

19 февруари, Париж

# 636
  • Плевен / София

Думите, които Башак е написала под тази снимка

Може би се крие в ръцете ти
Или в косите ти
А може би в очите ти
Не знам...

M.Tayyip Uslu

С обич и пожелание някой ден да откриете, че сте герои в собственото си любовно стихотворение.

19 февруари, Париж

дай боже всекиму.....
Роминче,
Скрит текст:
знам, че е трудно...преживях го 2 пъти един след друг....първия път беше точно преди коледа....скъсах се от рев....за втория път да не говорим.....но живота продължава....успокой се....не плачи и следващия път всичко ще е наред....стискам палци.... Heart Eyes

# 637
Добро утро!  Hug Hug Hug
Скрит текст:
Бу  Hug Варна  Hug благодаря ви!  bouquet
Ох, че хубава снимка ... нека пак някой каже, че не изглежда щастлив тук Киво  Laughing Колко хубаво го е казала Башак ... умница ни е тя. Heart Eyes
Гости  Hug много добре казано - дай,боже всекиму ...

Последна редакция: пн, 22 фев 2016, 09:15 от queen_fenka

# 638
Привет дружки Hug
БУ Hug, Варна Hug, благодаря ви за хубавата изненада!! Party
все повече я харесвам тая жена!! Heart Eyes
Гости Hug, Фенче Heart Eyes
Къванч е толкова неподправено щастлив на снимката !!  Heart Eyes

кафе Simple Smile

Седефче на колело в Париж Wink

Роминче Hug
Скрит текст:
пак те прегръщам!!
определено ме хвърли в размисъл с това, че ФБ на Нуртен е фалшив newsm78

Последна редакция: пн, 22 фев 2016, 09:44 от Airra

# 639
Айре  Heart Eyes страхотно кафенце, благодаря! bouquet
Сладурчета  Heart Eyes

Дано да ги снимат на летището ... мисля, че днес се връщат  newsm78
по другите теми го ожалват за кариерата му  Mr. Green И какво общо има женитбата му с кариерата  newsm78 Няма да го гледат ли хората, след като се е оженил за Башак  Joy Joy Joy И трябвало в следващия си проект да играе с актриса, която да не го засенчва  newsm78 Че коя го е засенчила до сега, щото аз не си спомням  Laughing За Елчин ли намекват, не разбрах ...
малко снимки от любими проекти
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 22 фев 2016, 10:38 от queen_fenka

# 640

Честит РД на Буура, да е щастлив и все толкова талантлив!!

Фенче Heart Eyes, а дано....ама надали? Mr. Green
ама може пък и да ни изненадат Wink

толкова хубаво приятелство м/у тези двамата Heart Eyes

Скрит текст:
аууу вчера като си гледах поредната серия на КВФ, направих уникални снимки на международника hahaha hahaha

# 641
Айре  Heart Eyes рожденик ли е днес Буура ? Да е жив и здрав и много успешен, той го заслужава, много е добър!  Peace

Честно казано, не ми провокираш любопитството  hahaha
Винаги съм се чудила как изигра толкова влюбен мъж с жената на най-добрия си приятел , евалла!  Heart Eyes

# 642
ами да , така пише ВК, че днес има РД, даже има снимки от купона, ама не са интересни Peace
щом не ти провокирам любопитството щи я спестя тая красута hahaha hahaha hahaha

а Седеф дали е била омъжена по време на сериала, не знам newsm78

# 643
Айре  Heart Eyes да, спести ми тази красута  Joy Joy Joy
Да,естествено, че бяха женени Седеф и Къванч К. по време на сериала. За това казвам жена му, а не гаджето  Peace Сключват брак още 2005 г.

# 644
    Здравейте, момичата!

Страхотна нова снимка. Благодаря на БУ! Както и на Варна за постването и превода на текста, който Башак е сложила под снимката! Докосна ме този текст. А в оригинал, вероятно звучи още по-добре. Има си качества жената и това е! Кой каквото ще да казва. Чудесно, че много момичета ни навестиха темата тези дни! Нека ни гостуват по-често. И ние ще им гостуваме!

Хареса ми и снимката на Седефчето на колело. Хубави сгради се отразяват отзад в стъклената витрина. Айрич, благодаря ти за това, както и да хубавото кафе, и напомнянето за рождения ден на Бурра. Да е жив и здрав. И да прави нови, хубави роли. Той е много добър актьор. И е също патрон на темата ни. Както и другите участници в сериала.

Светле, да заради втори последователен пост ме изтриха. Аз го предположих, затова си го копирах и после пуснах пак. Въпросът не е в това, че е изтрит. Правилото си е правило. А в това, че някой ме е докладвал пред админите. Те са доста заети, за да могат да реагират толкова бързо.

Роминче,  Hug За мен сълзите са бушонът, който изгаря. Поплачи си, но гледай да се вземеш в ръце. Животът продължава и ще имаш нова радост. Колкото по-бързо се възстановиш! 

За профила на Нуртен, още във вчерашния ми пост, който беше изтрит, се съмнявах дали е неин. Някак си не ми се ще такава излагация да представи семейството на една толкова популярна, харесвана и обичана личност, каквато е Къванч! Чета, че и вие имате такива съмнения. Дано сме прави! Не заради нас, а заради тях си, самите!

Последна редакция: пн, 22 фев 2016, 11:34 от ORS/KRISI

Общи условия

Активация на акаунт