Отговори
# 645
Орси Hug не си го слагай толкова на сърце  изтриването.....няма нужда Peace
умничка си ни е Башачето, ако не я харесват, на Киво му е през..... Mr. Green

Фенче Heart Eyes, мерси не знаех Wink
жената на Берк #Crazy

Скрит текст:

хороскоп

Скрит текст:

хубав ден на всички, които минат през темата ни bouquet

Последна редакция: пн, 22 фев 2016, 11:44 от Airra

# 646

Айрич, благодарско за хороскопа. Бях го забравила покрай тези сватбени вълнения!  Grinning

Не се косЯ за поста. Дообяснявам на Светлето кой го е изтрил/докладвал, а не защо. Аз си знаех, че е последователен. Но понеже вчера пишех с емоция като едновременно четях вашите постове и държах да го има. Нали ме нямаше и не можех да участвам в заедно с вас в емоционалния ефир!

Аз бих те помолила, ако имаш снимки от рождения ден на Бурра да ми ги покажеш. Благодаря ти предварително!

Хубава седмица на всички!

# 647
Марги, Джоли, Гости, радвам се да ви видя в темата.  Hug

Аз пък не искам да повярвам, че това с майката на Киво е истина. Дори и да не харесва снаха си, според мен не би го показала толкова демонстративно.  Rolling Eyes

Благодаря за поздрава с Тойгар. Много хубава песен и клип.  Heart Eyes

Айра, колажите ти както винаги са страхотни.  Heart Eyes

Роминка ,

Скрит текст:
много съжалявам, мила. Изпращам ти много прегръдки. Hug Heart Eyes

Съжалявам, че пак я качвам тази снимка, но е много красива. А и това, което е написала Башак под нея, също.  Two Hearts

Днес съм много отнесена и забравих да си пусна повторението на епизода от петък.  ooooh!

# 648
Цитатът, който Башак е поместила до тази снимка, е от Музафер, от Сънят на пеперудата !!  Heart Eyes
Миме Hug, ако държиш да гледаш серията, ето Simple Smile
http://vk.com/videos254735307?section=album_6&z=video2547353 … 07_6%2Fpl_album_6
благодаря ти за захвалването! Wink
Орси Hug, по късно ще сложа снимки на Буура Peace

Ашк Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Последна редакция: пн, 22 фев 2016, 12:28 от Airra

# 649
Айре  Heart Eyes и аз чак сега видях в другата тема , че текста на стиха е от Музафер Тийп Услу  #Crazy И аз все повече започвам да харесвам тази жена ...
Орс  Hug още снощи попитах, защо в нашата тема се трият поредни постове, а колежката Дафне си ги праска един след друг и никой не и ги пипа ? Или щото си пише сама най-често newsm78 Имаше и тема за Серенай, там пък наистина си пишеше само една потребителка и така цяла тема и нищо  newsm78
Миме  Hug това е любимата ми песен от филма и клип, затова често си го пускам ... радвам се, че ти харесва.
Силно се надявам и аз, че това не е профила на Нуртен -не заради нея, заради Киво. Не заслужава така да го плюят заради майка му , само защото е послушал сърцето си  ooooh! Пък и никой не знае как стоят нещата всъщност.
Айре  Heart Eyes това е любимата на Берк Октай, да. Много време са заедно и той си я обича. А дали се харесва на фенките му, не е важно. Същото важи и за Башак.
Хубав ден! До довечера!  bouquet

# 650
Коментари на журналисти в "Хюриет"

MELİKE KARAKARTAL

КТ разпространи снимки от сватбата и животът на феномете му се преобърна. Сред феновете на Къванч има две групи. Него всички го обожават. Докато Башак- една част я нападат, а друга я обичат и защитават. Под снимките на Башак в ИГ има много грозни коментари. Явно някои хора забравят, че техните любимци и партньорите им в живота са хора и гледат на тях като на телевизионни образи. Май още си мислят, че става дума за любовта между Бихтер и Бехлюл. Башак е жена, която може да прави разлика между двете неща, много добре разбира каква е причината за всички тези нападки срещу нея и не им отговаря. Много си подхождат двамата, желая им щастие от сърце.

ONUR BAŞTÜRK

Всъщност съвсем нормално е да има такива грозни коментари в профила й. С която и жена да беше се оженил Къванч, нямаше да я харесат, пак щяха да я сринат със земята. А освен това Башак изглеждаше ослепително на сватбата и според мен това още повече вбеси феновете, не могат да го преглътнат. За да наранят Башак, започнаха да използват още по-жестоки думи.

CENGİZ SEMERCİOĞLU

Както каза Онур, за която и жена да беше се оженил Къванч, реакцията щеше да е същата. Това е синдромът на феновете: "Леле, Къванч си отиде, изтървахме Къванч." И това не е проблем само на Къванч. Всеки по-красив мъж сред известните актьори се сблъсква със същото. Ще мине. Феновете ще свикнат и с женения Къванч. Освен това съм сигурен, че той ще бъде много добър баща. Феновете да свикват с мисълта, че не само е женен, но и че ще стане баща.

ÖMÜR GEDİK

Не мога да повярвам на това, което неомъжените фенки на Къванч пишат. "Ожени се, повече няма да му бъда фен". Вие какво си въобразявате, да не би да мислите, че с Къванч щяхте да бъдете гаджета. И без друг след два дена ще се захласнете по някой нов красавец и ще хукнете него да гоните. По-добре си тръгвай още сега. Нека останат само интелигентните и разумни фенове на Къванч, тези които за почитатели на неговото актьорско майсторство, тези които се радват, когато виждат, че е щастлив с жената, която обича. Тези фенове са му предостатъчни на Къванч.

http://www.hurriyet.com.tr/bu-behlulle-bihterin-aski-degil-gercek-40058178

# 651
Варна Hug, страхотни коментари, напълниха ми душата bouquet
ние сме от интелигентните Mr. Green Mr. Green Mr. Green

снимчици са се появили в дугата тема Heart Eyes Heart Eyes

Орси Hug
Скрит текст:

Фенче Heart Eyes, знам за гаджето на Берк, ама не очаквах да изглежда така без грим Confused
Иначе, естествено нямам нищо против да си я обича Peace

Последна редакция: пн, 22 фев 2016, 18:30 от Airra

# 652
  • София
Невероятни Башак и Киво   Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Като гледам са позирали за професионална сесия, та може скоро да очакваме някоя корица и солидна доза снимки.  Heart Eyes

# 653

Много хубав текст на песента, която е пуснала Башак в туитър.

Изобщо не ме е излъгала интуицията за нея.

А тези, които се чудят какво толкова е видял Къванч в нея, да продължават да се чудят.

# 654

Много хубав текст на песента, която е пуснала Башак в туитър.

Изобщо не ме е излъгала интуицията за нея.

А тези, които се чудят какво толкова е видял Къванч в нея, да продължават да се чудят.

smile3521

малка част от текста:

Заедно сме по-силни
мисля, си колко сме различни
но когато сме заедно, даже и студа на Декември
изглежда като средата на Май
Ти си нощта, аз съм деня
Ти си звездата, която ми показва пътя
Ти си инструмента, на който свиря
Ти си думите, които искам да произнасям
Ти си земята, аз съм морето
Ти си отправна точка за мен
И сме съгласни да не сме съгласни
Няма нужда от лъжи
Единственото е , че когато сме заедно
Сме по-силни!!

БУ Hug, а дано!!

# 655
  • София
Айре почти всички правят така, снимки малко в началото, а след месец някъде оп - статия и корица в Елеле.  hahaha hahaha hahaha

Бомбардировките към Киво и Башак ми напомниха за Берен и Кенан, който също не е много харесван и беше същата истерия и много хора и досега не го харесват, та ето едно негово интервю - http://turkseriesnews.blogspot.bg/2016/02/kenan-dogulu.html което ми изяснява много защо хора като Берен и Киво избират, хора като Башак и Кенан за свои половинки. А не тези които искат публиката.

Снощи се смях много с бошнячките и рускините, но най-вече с бошнячките - едната от тях беше писала: Той си беше нас  hahaha а друга: че плаче вече втори ден, за тежката и грозна Кивова съдба  hahaha

# 656
Привет, дружки!  Hug
Варна  Hug много ти благодаря за всичко, което правиш за нас!  bouquet Тези, които се чудят какво е видял Киво в Башак, няма и да го разберат,защото не искат. Не я харесват и точка. Киво ще си го премести в другия крачол   Joy Joy Joy Joy
Бу  Hug невероятни са, нали ? Дано си права и видим още много снимки  Praynig А колкото до фенките, не само бошнячките и рускините са превъртели, много откачен народ има  ooooh! Много хубаво го е казал един от журналистите , че няма да станат гаджета на Киво, какво се тръшкат  hahaha И аз мисля, че която и да беше до него, все щяха да и намерят кусури, но за Башак са наистина грозни писанията  hahaha Едно време рускините така плюеха Азра - зъбла била, размъкната била и т.н вече не си спомням , но след като тръгна с Башак, започнаха да страдат по Азра  Joy Joy Joy Луди хора  Rolling Eyes
Айре  Heart Eyes благодаря за снимките!  bouquet
Която и да се снима без грим няма да изглежда перфектно. На мен ми харесва момичето на Берк, отиват си. Той да не би да е голям красавец ? Но е голям симпатяга. Нали се обичат вече 5 години, явно и при тях има защо.

# 657
Айре почти всички правят така, снимки малко в началото, а след месец някъде оп - статия и корица в Елеле.  hahaha hahaha hahaha

Бомбардировките към Киво и Башак ми напомниха за Берен и Кенан, който също не е много харесван и беше същата истерия и много хора и досега не го харесват, та ето едно негово интервю - http://turkseriesnews.blogspot.bg/2016/02/kenan-dogulu.html което ми изяснява много защо хора като Берен и Киво избират, хора като Башак и Кенан за свои половинки. А не тези които искат публиката.

Снощи се смях много с бошнячките и рускините, но най-вече с бошнячките - едната от тях беше писала: Той си беше нас  hahaha а друга: че плаче вече втори ден, за тежката и грозна Кивова съдба  hahaha

ОО страхотно интервю на Кенан!!
според мен и двамата са си намерили половинките, които ги допълват, просто трептят с тях на еднаква честота Crazy (как па го измислих Laughing)

Фенче Heart Eyes, ан тъй Mr. Green
почитателките на майката на Киво били мнозинство hahaha hahaha

# 658
  • София
Те и на Адриана Лима сигурно ще намерят рускините кусур, Много ми е интересно тези, които са плюли преди Азра и плюят сега Башак как ли изглеждат. Да кажем Башак има си кусури, но за годините си изглежда повече от прекрасно без грим, но Азра? Много ми е интересно наистина как ли са изглеждали жените плюещи Мис Свят  hahaha

Куинче - Невероятни са ми  Heart Eyes имат страхотна химия двамата, Киво наистина с Башак ми изглежда много по-щастлив отколкото с другите си любими.

# 659
ами тия които плюят ВК са си лелки Mr. Green
а Башачето си е екстра, страхотно тяло, страхотни крака, многооо красива коса, правилни черти, хубави очи, носле, устни, чар!! Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт