Отговори
# 525

Интересно ми е, ти гледала ли си някой сериал на Къванч ?

Аз нямам нерви да гледам турски сериали. Не мога да издържа цялата плява в името на няколко хубави зрънца. Гледала съм само два сериала от начало до край и то защото в тях участваха моите любимци Берг и Халит. Даже и ВВ не гледах, въпреки че е с Халит. Четири сезона не са по моите сили.  Joy

Не гледам сериали, но за сметка на това всеки ден хвърлям по едно око на информационните сайтове и съм доста в час с това какво се случва в дизи сектора и с актьорите. Просто обичам да чета всичко. И с българските новини съм така.

Не съм гледала сериал с Къванч. Гледала съм някои откъси от ЗП. Но ясно си спомням, че гледах първата серия на "Север-юг" и ми хареса много като игра. Но си останах дотам, защото наистина нямам търпение да гледам сериали. Два часа ми се виждат прекалено разхищение на време. Не знам как някои гледат по една дузина дизита.  Joy

# 526
Сватба, сватба, сватбаааааа newsm44   jumpuu
Много са хубави!

Хайде, много щастие и любов им пожелавам! Да се обичат вечно, да се радват един на друг и да не спират да радват, и нас, разбира се!!! Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Ох, чак ми се доплака като ги видях!

Башак ми хареса. Роклята си е баш като за нея. Simple Smile

Нямам търпение за още, още снимкиииии.

# 527
Варна  Hug благодаря за отговора!  bouquet
И аз бях като теб, изобщо не можех да гледам сериали, Киво ме научи  hahaha Вкъщи не могат да ме познаят  Joy Joy Joy Joy Joy А "Север-Юг" мога да го гледам хиляди пъти и не ми омръзва, невероятен!
Миме  Hug
Момичета  Hug отивам да поработя ... дано, като се върна има нови снимки  Praynig
Желая ви прекрасен ден!  Hug

Последна редакция: сб, 20 фев 2016, 10:22 от queen_fenka

# 528
Миме Hug, нали, много са ни хубави Heart Eyes Heart Eyes, знаех, че така ще им се зарадваш, нали скоро и ти мина по тоя път Wink
Варна Hug ха направо ме изненада с това, че не гледаш турски сериали, ама те разбирам де, но предполагам, че Карадай си го изгледала целия, че той хич не беше кратък  WinkPeace
за това, че Башак е отказала предложението....ами много е важно да имаш реална преценка за себе си!!

Цитат
Не знам как някои гледат по една дузина дизита.  35

ние сме така Crazy Whistling

Фенчее Heart Eyes, това със зъба и Башак беше уникално тъпооо ooooh! hahaha hahaha hahaha

едно кафенце да сложа Wink

# 529

Варна Hug ха направо ме изненада с това, че не гледаш турски сериали, ама те разбирам де, но предполагам, че Карадай си го изгледала целия, че той хич не беше кратък  WinkPeace

Да, гледала съм "Карадайъ" и "1001 нощ". Ама за 7 години не е много ми се струва.  Joy

"Карадайъ" ми скъса нервите, но Кенан и Берг бяха много хубава двойка и любовта беше написана прекрасно, особено първи сезон. И целият екип беше железен, та спасяваха нещата, когато сценарият издишаше.
След три години с творчеството на Сема и Ейлем им знам всички врътки и чупки.  Joy

# 530
  • Плевен / София
Здравейте момичета Hug
дадохме си вече ергена.... Joy Joy Joy булката ми хареса....стилна рокля....да са щастливи и да остареят заедно.....
 за СЮ не мога да кажа нищо ново при гледането по телевизията ooooh!

# 531
Гости Hug ами време му беше Laughing

Варна Hug ха направо ме изненада с това, че не гледаш турски сериали, ама те разбирам де, но предполагам, че Карадай си го изгледала целия, че той хич не беше кратък  WinkPeace

Да, гледала съм "Карадайъ" и "1001 нощ". Ама за 7 години не е много ми се струва.  Joy

"Карадайъ" ми скъса нервите, но Кенан и Берг бяха много хубава двойка и любовта беше написана прекрасно, особено първи сезон. И целият екип беше железен, та спасяваха нещата, когато сценарият издишаше.
След три години с творчеството на Сема и Ейлем им знам всички врътки и чупки.  Joy

да, не са много Joy Joy Joy
моите са ....да не казвам, че ма хваща срам Mr. Green
уффф много ме е страх за новия СЦ на тия убавици Whistling Whistling

тук говорят пак за сватбите Peace и твоите хора ги има Simple Smile

# 532
...са получили с Дениз предложение да водят тв предаване за мода, но са отказали. Башак казва: "Дадохме си сметка, че това не е за нас. Нямаме магнетизма, който се изисква да си на екран и умението майсторски да боравиш с думите."

Колко хора се вглеждат с критично око в себе си, когато получат подобно предложение. Всеки гледа да докопа микрофон и камера.

Само един вид - умните!

Клипнете върху снимката и ще се появяват нови такива. Приказен лукс, но с много вкус, атмосфера и история! Хотелът!

http://www.tripadvisor.com/Hotel_Review-g187147-d1959562-Reviews … le_de_France.html

Последна редакция: сб, 20 фев 2016, 13:17 от ORS/KRISI

# 533

Клипнете върху снимката и ще се появяват нови такива. Приказен лукс, но с много вкус, атмосфера и история! Хотелът!

Хотелът е просто приказка. Разгледах всички снимки в гугъл.

..................

От профила на Башак

Ето една  откровена дама

"Много ти завиждам, няма да ти пожелавам щастие."  Joy

tabisera 5 minutes ago
çok kıskanıyorum senü, mutluluklar dilemiycem

# 534
Варна Joy Joy Joy
Хотелът е приказка, ама май снимки повече няма да видим newsm78 Sad Sad Sad
със сигурност гостите са били помолени да не публикуват Peace
дано ни отпуснат поне още няколко Praynig Praynig

абе колежката нещо я е ударило по главата hahaha

Скрит текст:
младоженците били прекрасни, радост за очите, висша класа Whistling
а много скоро Башак беше баша( с малка буква  Peace ) беше дърта, беше вещица ooooh! ooooh! ooooh!
еййййй нямам думи Tired Tired Tired

# 535
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Бойчеееее, колко се радвам да те видя, джанъм! Много сладко си конушвахме преди, много хубав спомен имам от онова време от теб и извънземното. Hug Hug Hug
Жалко, че се изгубихме...

# 536
  • София
Това е и моята снимка! Mr. Green  
Само младоженеца важи!  Но, не ми изглежда чак пък толкова щастлив.  Naughty Това му е обичайната стойка и усмивка. Но, много съм  разочарована от любимеца ви! Sick Много ми падна в очите. Sick  Все си мислех, че няма да  престъпи думата на родителите си и на семейството си. Не си представям сватба без родителите и близките, направена нарочно на другият край на света. Не искам да съм на мястото на Нуртен. Такова публично унижение не е заслужила милата. Правилно постъпи че не отиде и отказа да е част от тези постановки. Нямам друго какво да кажа! Хубава събота! Hug

Скрит текст:
Снимката я свиях  от колежките. Ако искате и мен ме намразете като тях, но съм напълно съгласна с последното мнение на колежката "Д". Sick То и затова не ми се пише повече- да не си помислите, че преписвам.Същото бих написала.  А, и нямам никакво желание да  обсъждам тетката. Мнението ми за нея е непроменено.Всичко знаете.

Последна редакция: сб, 20 фев 2016, 16:34 от kamelia741

# 537
# 538
Привет отново, дружки!  Hug Hug Hug
Айре  Heart Eyes не се чуди, хора всякакви  hahaha Но другата упорито ръси все едни и същи тъпотии  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh! Ками  Hug ама въобще не ме изненада, да знаеш  hahaha hahaha Време е да си намериш нов любимец, Киво вече е само наш според думите ти  Laughing Аз лично не мразя никого, само мога да изпитвам съжаление и презрение към конете с капаци hahaha
Варна  Hug благодаря!

От другата тема

младоженския апартамент

Последна редакция: сб, 20 фев 2016, 17:31 от queen_fenka

# 539
  • София
......само мога да изпитвам съжаление и презрение към конете с капаци hahaha

За какви коне с капаци става въпрос Фенче? На такава ли ти приличам???? newsm78 newsm78
Сега вече съм и презряна.... само, защото не харесвам тетката... и не припадам от възхита по нея, така ли да го разбирам???? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт