Отговори
# 555
БУ, мерси за поста ти newsm10
Варна Hug, явно в Турция нямат лошо мнение за нея Peace и може би наистина Башак има някаква харизма и аура с която привлича Crazy за която няма как да знаем, съди се по няколко нейни снимки на които не е излязла добре Tired не знам откъде се появи тоя негативизъм-особено при рускините ooooh! ами те харесвали ли са някоя от бившите му?
аааа харесват двойката Берен-Къванч, ами няма как да стане, а и според мен двамата нямаше да са един за друг Peace

малко извън темата, днес видях актуални снимки на Ханде, наистина много е надебеляла Tired

# 556
Ей. ако не се разгорят страстите, няма да съществува форумът  Sad Аз затова и се въздържам от коментари. Абе, пожелайте му щастие на човека, щом си я е избрал, той си знае защо! Дано не е вярна при тях прогнозата за маймунската година, че не е на късмет да се жениш, дано са щастливи!  Heart Eyes

# 557
Ей. ако не се разгорят страстите, няма да съществува форумът  Sad Аз затова и се въздържам от коментари. Абе, пожелайте му щастие на човека, щом си я е избрал, той си знае защо! Дано не е вярна при тях прогнозата за маймунската година, че не е на късмет да се жениш, дано са щастливи!  Heart Eyes

Роминче как си мила? Hug липсваш!
ами ние си празнувахме кротко и спокойно вчера Wink
днес има малко цирк, ама то е нормално за нашата тема hahaha hahaha hahaha

# 558
Варна - в началото на връзката им точно Учан пускаха много пиперливи и гадни коментари за Башак и досега едно от тях ми е в главата, защото много ме шокира, та гледам да ги избягвам и тях и Келебек-а.

Възможно е. Сигурно не съм проследила всичко, което е излизало, но като цяло в медиите не съм срещнала някакво подчертано негативно отношение към нея. Говоря за трайна тенденция, а не за коментари тук-там.

Аз да не ви казвам какъв хейт имаше срещу Берг в началото на връзката им с Халит. Каква ли не я наричаха. "Разбивачка на семейства" беше най-мекото. Всеки журналист беше решил, че от Господ му е отредено правото да се произнася по връзката им. Предвиждаха им една година брак. Станаха 7. Сега няма и помен от това . Те сами успяха да променят общественото мнение. А тия дето им вещаеха крах на брака се скриха в миша дупка.

Последна редакция: сб, 20 фев 2016, 20:23 от varna_2

# 559
  • Плевен / София
баба ми казваше"...очи гледали...очи плакали"...това е личния избор на Къванч и като такъв той ще бере и розите и бодлите от него....аз мога да кажа само  отново....да са щастливи....

# 560

Това го е пуснал дизайнерът на роклята.

Написал е "Повярвахме един в друг и всичко стана прекрасно. Желая ти цял живот щастие, приятелко моя."

https://www.instagram.com/p/BCBHIOfS4uG/

# 561
  • София
На линия съм!  Mr. Green Чакам, още някоя изтерясала фенка на тетката, да влети да ми разкаже колко е ДЪ БЕСТ булката,и да ми иска обяснение защо аджеба не я харесвам тази. smile3511 smile3511 smile3511
 Та да отговоря на веднъж. Защото нямам време да се обяснявам на всеки по отделно! Mr. Green
А може и един публичен линч да ми спретнете. Фенчето вече започна с обидите..... така че давайте... #2gunfire #2gunfire

# 562
Айрче,  Hug
Добре съм, предлагам да похапнем сватбена торта, щото не ни поканиха Crossing Arms

# 563
  • София
Айрче - Берен и Киво не биха могли да бъдат двойка, двама тежки характера, двама човека, които не биха са примирили да са на второ място, да не са в центъра на събитията.

Варна - Помня помиите за Берг и Халит, не са били само те жертва на подобни глупости, почти всички известни са били, турските медии в началото скачат и плюват, а след година две, обожествяват въпросната двойка. Търсят сензация хората 

# 564

Варна - Помня помиите за Берг и Халит, не са били само те жертва на подобни глупости, почти всички известни са били, турските медии в началото скачат и плюват, а след година две, обожествяват въпросната двойка. Търсят сензация хората  

Абсолютно. А и медийният, и фенски натиск е много добра проверка за такъв тип връзки, връзки между известни личности. Ако основите са здрави, това само ги сплотява и калява. Трудно оцеляват браковете в тези среди, но не е невъзможно. Успяват тези, при които освен любов, има мъдрост, зрялост и интелигентност в начина, по който градят и поддържат връзката си. И най-важното, въпреки звездния си статус  не загубват връзка с нормалността.

# 565
Айрче,  Hug
Добре съм, предлагам да похапнем сватбена торта, щото не ни поканиха Crossing Arms

eat eat мда торта не сме яли, само шампанско пихме Wink
имам една идея за темата , ама е рано още, ще ти я споделя на ЛС Peace

БУ Hug, определено не са един за друг, ще се карат и бият през вечер hahaha hahaha hahaha(шегичка Wink)
на Киво му трябва такава като Башак-да го приласкава,  да му гали егото Mr. Green

Гости Hug хубава мъдрост, ама то за всеки важи Peace

Варна  Hugмного хубаво си го  казала  Peace
аз много харесвам и семейството на Седефче и другия Къванч!! Heart Eyes

# 566
Бу  Hug thumbsup благодаря ти за включването  в темата, ама както виждаш, файда йок  Joy Joy Joy
Варна  Hug благодаря за красотата! Не случайно по другите теми момичетата се питат манекенка ли е съпругата на Киво  hahaha Дааа, много двайсет годишни могат да си мечтаят за такава фигура  Mr. Green
Роминче  Heart Eyes Hug къде си бе, джанъм, липсваш ни много! Ето, за това те обичам теб ... и ти не си падаш по Башак, но приемаш избора на сапфира с радост, както и трябва. Благодаря за тортичката, ние само пихме  hahaha
Гости  Hug и аз се надявам, че е направил верен избор Киво. Вярвам, че е така, иначе не би се женил  Peace
Помиите вече се изливат две години , надявам се, че са свикнали Киво и Башак  hahaha
Айрич  Heart Eyes пиши и на мене  Joy Joy Joy Joy

# 567
  • София

Абсолютно. А и медийният, и фенски натиск е много добра проверка за такъв тип връзки, връзки между известни личности. Ако основите са здрави, това само ги сплотява и калява. Трудно оцеляват браковете в тези среди, но не е невъзможно. Успяват тези, при които освен любов, има мъдрост, зрялост и интелигентност в начина, по който градят и поддържат връзката си. И най-важното, въпреки звездния си статус  не загубват връзка с нормалността.

Напълно съм съгласна с теб! Но съм забелязала, че най-критикуваните обикновено отстояват позицията си и се справят страхотно. Берг и Халит, Туба и Онур, Берен и Кенан - все двойки за които е казвано, че ще издържат само макс година заедно и, че са пълен провал. Берг и Халит са заедно вече 8/9 години, Туба и Онур са женени от 5, а са заедно от 6/7, а Берен и Кенан са заедно от 5 години, всичките тези двойки напук на общественото мнение продължават да са заедно. Почти съм сигурна, че следващата такава двойка ще са Башак и Киво.

Ками - Не си права този път, не знам защо не харесваш Башак и не ме и вълнува. Но се замисли, човек като Киво, ако не обичаше Башак дали би бил с нея и дали би сключил брак? Той може да има всяка жена на тоя свят, имал е всякакви жени в своя живот, от Мис Свят, до обикновени и непознати момичета. Но избра Башак, все някаква причина трябва да има, за да избере точно "тетката" пред всички останали, нали? И нека не говорим за градските легенди с манипулирания,  драми и т.н или, че е с него само заради пари, защото финансите на Башак, не са по-малки от тези на Киво. 

# 568
Айре, пиши на лс като си готова, че като гледам трябва да се заемам скоро с темата  Laughing
Фенче,  Heart Eyes така е, не ми е братовчед да го разкоствам негов си е изборът. Дано е правилен. Пък Башак няма нужда да я харесвам, не се женя аз за нея  Mr. Green
Скрит текст:
Фенче, претърпях спонтанен аборт и не ми се пишеше много  Cry

# 569
Роминче Hug
Скрит текст:
spoko spoko целувам те!

не става въпрос за следващата тема, а по принцип за бъдещето на темата  Peace

Бу. дано и с нашите стане така Praynig

Общи условия

Активация на акаунт