Отговори
# 600
Айре  Heart Eyes newsm10 smile3521 smile3521
Марги  :  Hug така е ! Никой не е застрахован от нищо, важното е да прави това, което диктува сърцето му . Поне да знае, че сам си е взел решението.
Варна  Hug благодаря!  bouquet Какво не бих дала да видя тази сватба ... Laughing
Светле  Heart Eyes разби ме! Все едно си в главата ми  Laughing Аз мисля абсолютно същото! Все пак майката е до време за съжаление ... Аз съм сигурна, че Киво няма да обърне гръб на родителите си, знаем колко е важно за него семейството му, и може би ще ги накара все пак да приемат снаха си , поне така се надявам  Praynig
Поздрав с една разкошна песен

Последна редакция: нд, 21 фев 2016, 13:20 от queen_fenka

# 601
  • София
Нуртен ханън, ако наистина е казала това, то доказва колко прост и ограничен човек е, жената излиза от Анадола, но Анадола от жената никога. Ако бях на мястото на Киво, не просто нямаше да ми пука, че не е дошла, ами бих я зачеркнала от живота си, поне да не се излагаше публично, че и него. Такива като нея правят мъжете мамини синчета, нямащи никаква воля.  Вместо да се радва, че сина и е намерил жената с която се чувства добре, тя прави панаири. Ако пък е толкова права, че Башак не е за него, той ще го разбере и ще се разделят, не е страшно да си разведен в днешно време 21в. Тя сама прави с панаирските си изпълнения връзката им още по-силна - както е писала и Светлето.

# 602
Бу  Heart Eyes за съжаление май си права  ooooh! ooooh! ooooh! Не го очаквах от майката на Киво, наистина ... Дори и да е сгрешил в избора си, поне ще знае, че той е сбъркал, не да слуша околните ... Интересно каква ли жена би искала за сина си ? Някоя млада, красива и с ум, колкото на пиле  newsm78  Ама синът и, който може да има всяка , не мисли така  Mr. Green Много злобен народ има на този свят, убедих се ... какви неща се изписаха по повод сватбата им  #Crazy но, най-гнусното беше, че Башак едва ли би могла да му роди дете ... злобни, че и прости  #Cussing out Е, има и хора, които им се радват  Laughing
Скрит текст:
И още една песен със същото заглавие, много хубава ...

Не се сърдите, че ви пускам песни, нали ? Все пак празнуваме  Laughing

# 603
Здравейте. Влизам за да честитя на младоженците и виждам че има лек спор относно булката.
Дали на нас ни харесва няма значение ама никакво.Щом той си я е харесал , щом с нея се реши на тази важна стъпка значи тя е жената с главно " Ж " за него.
А относно майка му ще кажа само жалко за нея .Обикновенно това са родители егоисти които рано или късно губят връзка с децата си.
Марги .... радвам се че се появи.

# 604
Джоли  Hug  newsm10 Радвам се, че и ти намина, за да поздравиш младоженците  Peace
И да не забравяме защо сме тук  Laughing

По едно кафе ?
Скрит текст:

# 605
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Джоли, Марги, Гости - и аз се радвам да ви видя!
 Hug
Събрахме се типично по български - на сватба. Joy
Някои от гостите са толкова отекчени от цирка, че чак са заспали! hahaha hahaha hahaha
Хич, не им дреме къде са! Joy Joy Joy Егати сватбата- пълна скука! Joy Joy Joy

Камелка ме утрепА с този коментар! Joy
Ми може човечецът повече да е потанцил - друснал е хорце, некой туист е извъртял, па се е уморил, пълничък човек е, те лесно се изморяват. Joy
Ма пък другите отзад - веселки ги гледам, не им е скучно.

# 606
Светле, Джоли, и на мен ми е приятно да се засечем отново! Heart Eyes Hug

Мислих само да поздравя младоженците, ама, ей на пак се разписах... Praynig Wink

"...Да обичаш без условия...
Да говориш без намерения...
Да даваш без причини...
Да се грижиш без очаквания...
Любов е!..."
От нета е, не открих автора, струва ми се, че важи за любовта във всичките й форми, включително и тази на майката към детето й... Thinking

По повод майката на Киво и реакцията й на решението му- не съм на "ти" с инфото около темата.  newsm78
Каква е истината и защо...нямам идея, обаче е много тъжно когато се получава подобен разрив между хората в едно семейство.  Rolling Eyes
Жалко е, но и винаги има шанс да се поправят отношенията, да се намери общ език, да се намери начин да се върне близостта независимо различията. Мисля си, че всеки от тях ще направи каквото е нужно...един крачка назад, друг- две... Понякога е нужно просто повече време... Peace

Hug

п.п.

Поемам щафетата от Фенчето, едно муз. предложение и от мен! Heart Eyes

Север Юг - Всичко ще се оправи - Hersey guzel olacak

http://www.vbox7.com/play:735c6a1a35

Последна редакция: нд, 21 фев 2016, 14:56 от margita9

# 607
Светле Hug както винаги прекрасен коментар Peace
Фену Heart Eyes, давай музика, кайвета Party
Марги, Джоли привет wavey

БУ, това за Анадола ми хареса hahaha, ама Нуртен нали беше с босненски корени newsm78
не че има кой знае какво значение Mr. Green

не съм ви чела изцяло, щото ми писна да разсъждавам за майката на Киво Mr. Green

радвам се на тия двамата, дано да са много щастливи!! Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: нд, 21 фев 2016, 14:55 от Airra

# 608
Марги  Hug добре пое щафетата  Peace Гледаш ли и ти като нас отново  КГ по телевизията ?
Айре  Heart Eyes Баща му е с босненски корени, Нуртен си е жива туркиня  hahaha И на мен ми омръзна да мисля за нея  Naughty Дано са много щастливи, за ужас на завистливците  hahaha Утре се прибират, нали ? Дано ги гепят на летището  Praynig
Слушам и изпълнявам  hahaha Ама кайвето свършиии  Joy Joy Joy Joy

Последна редакция: нд, 21 фев 2016, 15:21 от queen_fenka

# 609
Марги  Hug добре пое щафетата  Peace Гледаш ли и ти като нас отново  КГ по телевизията ?
Айре  Heart Eyes Баща му е с босненски корени, Нуртен си е жива туркиня  hahaha И на мен ми омръзна да мисля за нея  Naughty Дано са много щастливи, за ужас на завистливците  hahaha Утре се прибират, нали ? Дано ги гепят на летището  Praynig
Слушам и изпълнявам  hahaha Ама кафето свършиии  Joy Joy Joy Joy

е браво бе Whistling
Скрит текст:
и дума не каза за колажа ми Naughty
1 час го правих #Crazy

# 610
  • София
Някои от гостите са толкова отекчени от цирка, че чак са заспали! hahaha hahaha hahaha
Хич, не им дреме къде са! Joy Joy Joy Егати сватбата- пълна скука! Joy Joy Joy

Камелка ме утрепА с този коментар! Joy
Ми може човечецът повече да е потанцил - друснал е хорце, некой туист е извъртял, па се е уморил, пълничък човек е, те лесно се изморяват. Joy
Ма пък другите отзад - веселки ги гледам, не им е скучно.

Как можах да не се сетя за танците???? Joy Joy Joy  В този снобарски хотел само на танци са го ударили! Joy Joy Joy До сутринта! (защото снимката е направена по светло) Ама много подредени гостите! Ако са въртяли гюбеци и туисти, вече щяха да са  поомачкали  тоалетчетата.И човечеца  със  сигурност нямаше да спи с папионка, ако е гроги от танците. Та затова си помислих, че е на отиване към залата за представлението. Ама аз, нали съм кон с капаци, та може и да съм се объркала нещо.

# 611

е браво бе Whistling
Скрит текст:
1 час го правих #Crazy

Айре  Heart Eyes Embarassed Embarassed Embarassed изобщо не видях, че е твой  ooooh! Браво! love001

# 612
Айра,  Hug
Фенче,  Heart Eyes мерна ми се инфото, че повтарят СЮ по БТВ Лейди, но не съм гледала. Имам доста ангажименти с работата си в ДГ и едва успявам да гледам само Чучулигата по Диема Фемили.
Може и да се организирам и да намеря време, нищо, че май го знам наизуст вече ...  newsm78 Joy
СЮ е от сериалите, които мога да гледам всеки следващ път при това с удоволствие! Peace

http://www.videoclip.bg/watch/396289
Кузей и Джемре • Всички звезди сочат теб •

Hug

# 613

е браво бе Whistling
Скрит текст:
1 час го правих #Crazy

Айре  Heart Eyes Embarassed Embarassed Embarassed изобщо не видях, че е твой  ooooh! Браво! love001

споко love001

Скрит текст:
просто се кефя, от това, че ги правя във ФШ Rolling Eyes нали ми е ново Blush

ха и Берк ще се бракува/л  Wink

Скрит текст:

до по късно Hug

# 614
  • Плевен / София
Аз малко се обърках - нали преди два дни имаше съобщение от Нуртен ханъм да не спекулират с болестта й и да не помрачават щастието на сина й в най-хубавия ден в живота му?
Сега пък обратното...
Коя е истината?

Но ако е вярно последното, вече съм убедена, че този брак ще го бъде и ще издържи дълго. Общата борба срещу врага винаги сплотява. Колкото повече една майка не харесва избраницата на сина си, толкова по-настървено синът защитава любимата жена и добива все повече сила да я закриля и пази от обиди и лошо отношение, все повече я обиква, защото жената има нужда от неговата защита. Мъжът се чувства най-много мъж, когато има до себе си жена, която да защитава.

Майките престават да бъдат най-важните за децата си в мига, когато децата се влюбят. Тази любов измества другата любов. Това е истината, независмо харесва ли ни на нас, майките или не. Виждала съм много синове (че и дъщери), които, поставени пред този избор, избират любимия човек, макар че майката е една, а любими уж много.
Малко жалко е да разчиташ, че със силата на това, че си го родила, можеш да управляваш живота му, докато си жива.
Ако има нещо, което да мразя, е родители, които налагат мнението си с аргумента "аз знам кое е най-доброто за детето ми". След 20-тата му година.

Варна, благодаря, че ни помагаш с преводите. Hug

Светле newsm10

Последна редакция: нд, 21 фев 2016, 16:12 от gostenka68

Общи условия

Активация на акаунт