Отговори
# 585
Варна  Hug много ще съм ти благодарна!  Praynig
Айре  Heart Eyes bowuu  Joy Joy Joy Joy
Много ме разочароваха родителите на Киво ...оказаха се ... сноби  #Cussing outОсобено майка му  ooooh! това е непростимо за една майка, да не се радва на щастието на сина си ... и то най-любимия. Колкото и да не одобрява снахата, заради детето си ще преглътне всичко, ама не би ... Поне заради него, да беше споделила снимката, за да не са в устите на хората, но ... турски инат  #2gunfire
Няма снимки и с братята му, а сестрите му дали изобщо са били там  newsm78

# 586
 Hug Здравейте.  Hug Hug Да са живи и здрави младоженците и много щастливи.  Heart Eyes

Идвам с въпрос, провокиран от статията, в която пише за новоизлюпената свеки  Laughing Joy Joy
Профила, който цитират наистина ли е неин?  Shocked Ако е така, жалко за нея.  Rolling Eyes

Нося ви и едни снимки на Киво, които сте виждали със сигурност, но ми попаднаха и ги слагам.  Peace

И на Буура Гюлсой.  Peace
Скрит текст:

# 587
Всъщност те цитират постове, които тя е споделила във фейсбук страницата си.

"Не забравяйте, само в семейството може да намерите опора. /буквално- да опрете гърба си"

"Правилната съпруга не е тази, с която си имал най-дълга връзка."

" Никой друг няма да пролее толкова сълзи за твоето добро, колкото майката."

"Без молитвата на майката не може да постигнете щастие. Без молитвата на бащата не можете да си възвърнете здравето."

А кактусовият стол се наричал "столът на свекървата"  Joy

И пишат, че не пуснала коментар и поздравление за сватбата. Това е, другото са вече излизали неща.

Цитат
Профила, който цитират наистина ли е неин?

Да, и на мен ми хрумна същият въпрос, защото е прекалено демонстративно направено. Но като е решила жената да хване най-сигурния път, по който може да изгуби сина си, кой може да я спре.

# 588
Варна Hug , благодаря ти!!
Фену Heart Eyes
Според мен Нуртен в ината си, много се изложи, особено и с нещата, които е поместила във ФБ Peace
какво й пречеше да сложи сватбената снимка newsm78
няма нужда от лоши сигнали покрай името на Киво, а тя точно това направи Peace Close

Ани wavey
това е ФБ профила й
https://www.facebook.com/profile.php?id=100007218318356&fref=ts

мерси за снимките Grinning

Последна редакция: нд, 21 фев 2016, 12:04 от Airra

# 589
Здравейте!
Спокойна неделя за всички! Grinning

Хубава новина!!!

Нека са щастливи заедно!  Hands Thumbsup Flowers Four Leaf Clover Two Hearts

Hug

# 590

Така събрани накуп, точно тези мисли, в които може да се търси някакъв подтекст, наистина звучат нелепо в този момент.

Но те всъщност са разположени сред много други постове. Тя явно обича да споделя разни крилати фрази.

Има и други, които могат пък да се тълкуват  другояче. 

"Най-нещастни на този свят са хората, които непрекъснато се тревожат какво мислят другите за тях."

# 591
Варна  Hug много ти благодаря! Наистина това е най-прекия път да загуби сина си ... много ми е мъчно за Киво ... толкова бяха близки с майка си  ooooh! ooooh! ooooh! Но, пък това ми говори, че много обича Башак, след като се е опълчил дори срещу семейството си ...Дано, дано да го направи много щастлив, защото май вече тя ще е неговото семейство ... Дано им дойде акъла и на онези със закостенелите принципи  Praynig
Ани  Hug благодаря за снимките и за това, че се включи в нашата радост!
Марги  Heart Eyes Hug добре дошла! Дано се сбъднат пожеланията ти за младоженците!
Айре  Heart Eyes ами както ти каза преди време, май не е много умна Нуртен анъм  ooooh! ooooh! ooooh!
Като каза инат - в момента гледам Перла  Laughing ей, няма такъв инат като Инджи  ooooh! Ще живее сама, ще реве всяка нощ, ама инатът и по-голям от нея  Crossing Arms Та така ще стане и с Нуртен, ако не се вземе в ръце - ще плаче всеки ден за сина си  ooooh! ooooh! ooooh!
Откриха хотела, в който са били гостите
http://paris.peninsula.com/en/default
Варна, много ще се радвам, ако не е истина това, което се говори за Нуртен Татлъту, но много се съмнявам  newsm78 Аз бих направила всичко, за да съм до детето си в такъв ден, та даже и да умра след това. Като не могат да летят, има коли за тази работа ... аз ходих с автобус до Париж, пък още съм жива  hahaha

# 592
  • София
Някои от гостите са толкова отекчени от цирка, че чак са заспали! hahaha hahaha hahaha
Хич, не им дреме къде са! Joy Joy Joy Егати сватбата- пълна скука! Joy Joy Joy

За пореден път се възхищавам от Нуртен колко е желЕзна! Не клекна пред тетеката! В профилът и има само постове за атентата в Анкара. Това я интересува, не някаква си тетка в Париж! Joy Joy Joy
Мисля, че с този публичен игнор към снахата, спря всякакви спекулации че е развяла бялото знаме, и че са се помирили. Вие, вчера ме съжалявахте че съм кон с капаци, а аз  пък съжалявам такива хора като вас- които се радват на нещастието на една майка, и са доволни че някаква си и е натрила носа, и  това е повод за подигравки и веселба.Каква е тази сватба без най близките ти хора, а само поканени колкото да има калабалък??? Жалка работа!
Браво и на другите и деца и съпругът и, че я подкрепиха!

# 593
  • Плевен / София
Здравейте!
Спокойна неделя за всички! Grinning

Хубава новина!!!

Нека са щастливи заедно!  Hands Thumbsup Flowers Four Leaf Clover Two Hearts

Hug

smile3521
радвам се да те видя...

# 594

Варна, много ще се радвам, ако не е истина това, което се говори за Нуртен Татлъту, но много се съмнявам  newsm78

Виж, това е толкова банален сюжет. И в живота под път и над път се срещат майки, които смятат, че и на 50 да станат синовете им, те трябва да ги третират, както са го правили, когато са били на 5. "Изпий си млякото, защото мама няма да те обича." Ами не става.

Иска се малко интелигентност. За мен това е висша форма на егоизъм. Ако забелязваш и в постовете всичко е "майката, майката, майката", разбирай "аз, аз, аз".

Какво искат децата, тях кучета ги яли.

# 595

За пореден път се възхищавам от Нуртен колко е желЕзна! Не клекна пред тетеката! В профилът и има само постове за атентата в Анкара. Това я интересува, не някаква си тетка в Париж! Joy Joy Joy

Аз пък за пореден път се убеждавам защо и се възхищаваш на Нуртен анъм  hahaha Ами вие сте еднакви просто  Mr. Green И не "тетката" трябва да я интересува в Париж, а собственото и дете  Naughty
Съжалявай ме , колкото ти душа иска  Joy Joy Joy Аз не се подигравам на Нуртен, само я съжалявам , че сама си прави да е нещастна ooooh! Но, нейсе! Няма смисъл да се хабим, нито ти ще промениш мнението ми, нито аз твоето ...
Варна  Hug абсолютно! Peace

Последна редакция: нд, 21 фев 2016, 12:31 от queen_fenka

# 596
Варна  newsm10 страшен егоцентризъм ooooh!
Фенче Heart Eyes, хотелът е приказка Crazy
само да вметна , че Джем, Тугай и Мелиса също са били на сватбата!!
със сигурност е било едно вълшебно тържество, с толкова скъпи на тях хора, които истински ги обичат!!

и нещо, което Миси Heart Eyes ми сподели...
Зейнеп, журналистката, която прави последното интервю на Киво е публикувала снимката на Киво и Башак и писала горе долу, че започнали като на филм, минали през радост, сълзи, драми, борба и завършили с щастлив край. Heart Eyes

И аз гледах Инджи в Перла, голямо магаре  ooooh! Laughing Laughing

еее страхотен колаж, браво на автора!!!(ооо това е амели Laughing, понаучила се е!)

гледам, че Светлето Heart Eyes е на балкона, сигурно се е хванала за главата hahaha hahaha

Скрит текст:
Kivanc Tatlitug мать очень жестко высказались!
СООБЩЕНИЯ НУРТЕН ТАТЛЫТУГ ВСЕХ СПУТАЛИ.
Ранее говорилось, что Нуртен Татлытуг не посетит свадьбы своего сына из-за того, что она не желает в качестве невесты Башак Дизер. Хоть она и опровергла эти новости, но её послания с намёками в "Фейсбуке" всех спутали.
Поговаривают, что мать недовольна тем, что Башак старше Кыванча на три или более года и была замужем ранее. Хоть Нуртен и написала в "Фейсбуке", что не сможет посетить свадьбу из-за здоровья, её недавние публикации в социальных сетях показали обратное. Она написала за два дня до свадьбы: "Не сможет дойти до счастья тот, кто не получит благословления матери", а также "Никто не будет лить слезы по тебе , чтобы твоя жизнь стала лучше".
Нуртен Татлытуг не смогла посетить никях сына, но актер организовал для матери онлайн-трансляцию с помощью интернета.
Нуртен Татлытуг за день до свадьбы выложила фотографию кактуса и подписала "Диван для свекрови". В тот же день, она поставила следующий статус: "Хорошая жена - это не тот человек, с которым ты долгое время флиртовал". Также, она не написала ни одного сообщения о свадьбе сына, хотя она довольно часто и активно пользуется социальными сетями. За несколько часов до свадьбы Кыванча, Нуртен поставила точку следующими словами: "Не забывайте, единственные, на кого вы можете положиться в этой жизни - это ваша семья"!.

Последна редакция: нд, 21 фев 2016, 12:45 от Airra

# 597
..
Зейнеп, журналистката, която прави последното интервю на Киво е публикувала снимката на Киво и Башак и писала горе долу, че започнали като на филм, минали през радост, сълзи, драми, борба и завършили с щастлив край. Heart Eyes

Ето думите й.

Скрит текст:
En basindan beri film gibiydiler. ne mutlu bize ki sahit olduk. iyi bir ask filminde olmasi gereken her sey vardi. Gercek ve ilham verici hikaye, anlamli karakterler, samimiyet, komedi, dram, mucadele, heyecan ve mutlu son

От самото начало историята им напомняше на филм. Какъв късмет имаме, че можехме да бъдем нейни свидетели. В тази история имаше всичко, което се полага на един хубав любовен филм. Една истинска и вдъхновяваща история. Смислени герои, топлина, неподправеност и искреност, комедия, драма, борба, вълнение и щастлив край.

# 598
Фенче, Гости,  Hug

Гости, удоволствието е взаимно! Heart Eyes
Фенче, благодаря!  bouquet
Добре съм ви заварила, а то е добре, при тази добра новина/поне за мен/ за Киво. Simple Smile
Как ще се развие животът им заедно занапред...уви, няма как никой да знае, дори и те двамата.
Но каквото и да се случи си е само тяхна работа. Peace
Не съм следила връзката им детайлно, обаче си мисля /дори от малкото инфо, което знам за тях/, че отстояха на доста препятствия откакто са заедно. И щом са стигнали до това си решение сега-то, значи има защо. Peace

Hug

# 599
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Аз малко се обърках - нали преди два дни имаше съобщение от Нуртен ханъм да не спекулират с болестта й и да не помрачават щастието на сина й в най-хубавия ден в живота му?
Сега пък обратното...
Коя е истината?

Но ако е вярно последното, вече съм убедена, че този брак ще го бъде и ще издържи дълго. Общата борба срещу врага винаги сплотява. Колкото повече една майка не харесва избраницата на сина си, толкова по-настървено синът защитава любимата жена и добива все повече сила да я закриля и пази от обиди и лошо отношение, все повече я обиква, защото жената има нужда от неговата защита. Мъжът се чувства най-много мъж, когато има до себе си жена, която да защитава.

Майките престават да бъдат най-важните за децата си в мига, когато децата се влюбят. Тази любов измества другата любов. Това е истината, независмо харесва ли ни на нас, майките или не. Виждала съм много синове (че и дъщери), които, поставени пред този избор, избират любимия човек, макар че майката е една, а любими уж много.
Малко жалко е да разчиташ, че със силата на това, че си го родила, можеш да управляваш живота му, докато си жива.
Ако има нещо, което да мразя, е родители, които налагат мнението си с аргумента "аз знам кое е най-доброто за детето ми". След 20-тата му година.

Варна, благодаря, че ни помагаш с преводите. Hug

Общи условия

Активация на акаунт