Искам да кажа ... (70)

• 54 274
  • 744
  •   1
Отговори
# 195
Коте, с Имигран пробвала ли си? Аз ако успея на време да усетя тътена предвещаващ пристъпа и взема един плюс един Седалгин Нео може и да овладея нещата. Моя приятелка пи доста време някакви лекарства по схема, имаше ефект по време на лечението, после всичко от начало. Аз смятам и иглотерапия да опитам, като се приберем. Отскоро има такъв терапевт в града ни.

# 196
  • София, Младост
Бърди, Светалчо, за дивани мога да препоръчам Валинор http://www.valinordesign.com/. Основно заради механизма им за спане-спиш на удобно легло с матрак, а после се сгъва до приличен диван. Произвеждат и по поръчка по размери на клиента-всеки модел може да бъде с лежанка или без.
Май много ги похвалих, но не работя за тях  Joy. Просто нашият е такъв и го ползваме активно 8 години  Peace.

Акаша  Hug

# 197
С лежанка е и моя, удобно е да си лежим и двамата на него. Прах с прахосмукачката онзи ден и сега свети, свети  Mr. Green Но като цяло въпреки, че е скъп диван съм доста недоволна - ламелите са леш, включително и от страната, на която лежа аз, отстрани е кожа и започна да се бели на места... но аз като цяло имам проблеми с всички мебели купени от Айко, така че диванът, уви, не се оказа изключение.

# 198
  • София
viliandar, аз много ти благодаря, защото точно такава препоръка търсех!  Hug bouquet

# 199
Sesylle,  какъв сладкиш направи? Аз правя фрешове от ябълки на децата и после сладкиш от това, което остане в сокоизстисквачката. Пробвам всякакви рецепти с ябълки, каквито намеря.

На нас ни предстои да правим детска, но с ММ не можем да се споразумеем какъв тип легла искаме. Засега само разглеждам всеки мебелен сайт, който ми попадне.

# 200
  • София
За пердета къде гледате? Диваните ги взехме от Икеа, но там пердетата са ми много груби.

# 201
  • София
И аз съм загледала дивани, но ми се иска с механизъм за спане, че понякога се налага я нашите да дойдат, я някой друг и ни е необходимо. Не знам някой дали има добри отзиви за такива дивани? Макар и скъпи.
Бърди, а не си ли мислила за вариант ъглов диван? И спиш като на ъглови легла. Някои дивани са достатъчно широки - само махаш възглавниците и ето ти легло.

# 202
  • София
Тони, нямам удобен за целта ъгъл в хола (уви!) - та ъгловият диван от предишния ни апартамент го разделихме на 2 и отиде като самостоятелни диванчета в стаите на децата Simple Smile

# 203
Жаки, не съм пробвала, но ще търся да взема. Намерих си запис с името на едно лекарство, което веднъж ми дадоха и ми подейства за няма и 15 минути. За съжаление в БГ не се предлага. Пускам линк, ако някой има възможност да си го вземе когато пътува извън БГ: http://droga-droghe.blogspot.bg/2012/04/sniffare-oki.html

# 204
  • До морето
Жаки, ако не си чела, препоръчвам Гневът на ангелите и Ако утрото настъпи пак на Сидни Шел

# 205
Светалчо, мерси за Б12 и аз ще пробвам.

Лежанки обичам много. Вечер сме се опънали двама плюс котка, в почивните дни почти не мърдаме от там   Laughing Сега трябва да си поръчваме нов, та и аз съм в търсене на мек, удобен диван с функция за сън. Ще погледна предложените от Вили.

# 206
Жаки, ако не си чела, препоръчвам Гневът на ангелите и Ако утрото настъпи пак на Сидни Шел

Не съм, много благодаря, тегля Hug

# 207
  • Телиш/Плевен
Много пишете и докато изчета всичко, забравям какво съм искала да кажа. Blush Поне за рецепти вече си отварям широко очите и гледам да няма пропуски. Naughty

Акаша, съболезнования и от мен! Sad

За главоболието някой писа - аз също не пия хапчета. Но аз си имам някаква непоносимост към всички (като малка много боледувах и съм изпила хиляди хапчета, та сега само като видя някое... Sick) и затова посягам само ако съм пред умиране - това е веднъж или най-много два пъти в годината.

Днес бяхме с дъщеря ми и моите родители на село и беше страхотно. Heart Eyes Яд ме е само, че нямаше как да останем повече, че да се видя със сестра ми и зет ми (те тази вечер се прибират от Търново), но живот и здраве, скоро и това ще стане.

# 208
Ето такъв е нашият, преди имахме с лежанка и голям, ама не е удобен, нямаше място за детето да дивее и не беше удобен за спане. Този го взехме от производител, механизма му за сън е супер удобен , а и самият диван- възглавници. Доволна съм , а познат който работи в бранша ми гарантира за производителя, цната също е разумна  Peace Peace

http://mebelnaborsa.bg/divan-nevada?gclid=CjwKEAiA8qG1BRDz0tmK0p … irEV2NhoCthTw_wcB

Скрит текст:

# 209
  • Варна
Акаша  Hug
Днес най-после намерих време да отида на фризьор. Нищо, че после търках мивките у дома. Важното е, че бях с прическа.  Simple Smile

Изобщо не търпя на болка. Даже и лека. Изнервям се страшно, ако нещо ме боли и ми нарушава така да се каже качеството на живот.
Днес ми взеха отпечатъци за протектора заради бруксизма. След седмица ще си стискам челюстите с мерак.  

Общи условия

Активация на акаунт