Искам да кажа ... (70)

• 54 296
  • 744
  •   1
Отговори
# 270
Видях я аз тази торта, слюноотделях половин час и си проклинах диетата  Mr. Green

# 271
  • Бургас
Яна, мерси! Ти си добро другарче  bouquet

# 272
Къде е тази торта - може ли рецепта ?

# 273
Много облечен надолу младежа. Аз съм нахална. Twisted Evil

Алечка, аз пия по едно хапче дневно и засега кръвното ми е в граници. Мента глок на мен не ми действа нещо.

Чакам пералнята да свърши и съответно имам време за още едно кафе. Изведнъж ми се допи. Wink

# 274
Хайде сега пусни и тортата и ще живнем всички.

# 275
Захир, благодаря ти, явно я няма рецептата там. Иначе на мен не ми допадна самият "майстор", ама аз по принцип  не обичам като седнем някъде прекалено обгрижване и намеса в личното пространство от страна на собственика, а тъй като същата вечер други гости нямаше, той реши да разказва доста за себе си и гозбите си  Rolling Eyes
Този младеж нищо не предизвиква в мен, явно съм сбъркана  Crazy

# 276
  • София
Янче, тоз` чиляк сърфист ли е?  Laughing Кръвното бързо ще ми скочи до небесата, тоест до 120/80.

Този младеж нищо не предизвиква в мен, явно съм сбъркана  Crazy
Не е съвсем мой тип, но вече не съм в позиция да подбирам много-много.  Mr. Green

# 277
  • Euskal Herria
Не знам, Тони, засега само кафето си пием с него. Ама ще го попитам  Joy.

# 278
За Тонка по-мургави и тъмнокоси. Wink  

# 279
Като гледам спокойно могат вече кардиолозите да изписват снимки на Бг-мамите, вместо хапчета, ще имат успех  Mr. Green Всекиму- според вкуса  Joy

# 280
 Heart Eyes ау, младежа... ( облиз)

Рали и на мен не ми допадна, прекаленото навлизане в простртанството ми не ми се нрави, но пък нещата бяха вкусни. Ние като ходихме също нямаше никой друг, така че висеше все при нас, но то беше едно никакво време, събота късен следобед. Не знам дали е много посещавана кръчмата му, но като цяло не е лошо да си разширя малко кулинарния кръгозор с некоя Трявненска манджа. Ох, то е станало време за обяд!!! chef

# 281
Айде да уважавате другарчето, ако обичате и да спрете с подобни снимки, цяла седмица съм самостоятелен електрон, имайте някаква милост  Crossing Arms

# 282
А аз  какво да кажа, като си помислих, че Рали не се е впечатлила от разказите на Майстора, и че майстора е младеж, решил да я занимава със себе си и рецептите си, но тези откровения, нищо не предизвикват у нея hahaha Joy

Благодаря на Светалчо за Б12 - действа, при мен действа  Hug

# 283
  • Euskal Herria
Мър, тъкмо ще те надъхаме, та като си дойде половинката, направо ще му вземеш силите  Laughing.

# 284
Янчеее,изкусителка такава!  Wink И кафе ми се допи и други неща Joy Много се радвам,че времето се пооправя,нямам търпение почивните дни да се поразходя с кеф,че ония ден уж в очакване на затопляне осъмнахме със сняг .

Общи условия

Активация на акаунт