Искам да кажа ... (70)

• 54 314
  • 744
  •   1
Отговори
# 300
  • Euskal Herria
Не, Тони, тия са така. Не ща косми аз  Joy Joy Joy.

# 301

За теб, Тони  Hug

# 302
Янче, тия са като голи охлюви. Няма ли нещо с косъм.  Joy

Ето един  Mr. Green

Скрит текст:

И да не кажеш, че съм лоша  Hug

Скрит текст:

# 303
Ух ама сте едни... Утре да не питаме всички дружно Тонка какви матраци да купуваме. .. 😆

# 304
  • София
Съни, Руми - как ме уцелихте с Джо Манганиело. Разтрепериха ми се кюлотите.  Heart Eyes

Алечка, а бой де! Аз съм дотолкова експерт по матраците, колкото да ви светна какви да не купувате.  Mr. Green (Така и така отворихме темата, да кажа, че точно тази сутрин изоках на мъжа ми, че е време да купуваме нов матрак. Сегашният е прокълнат, много хора ми завидяха за него.  Laughing)

# 305
Ох, Джооо...

# 306
  • някъде ... тук ...
Добре се забавлявате, гледам Laughing

Умрях от жега навън с дебелото яке. А сутринта си беше за стържене по стъклата на колата...

# 307
Така и така отворихме темата, да кажа, че точно тази сутрин изоках на мъжа ми, че е време да купуваме нов матрак. Сегашният е прокълнат, много хора ми завидяха за него.  Laughing)

Ооо, аз бях на тази вълна преди Коледа, вече им се радваме от месец  Heart Eyes
Обаче трябва да се потъркаляш по мострени зали, аз бях категорична, че няма да купя Тед и накрая точно такива взехме  Mr. Green А не като да не пробвахме 15-20 модела.
Екон са другите ми любимци  Peace

# 308
Екон са другите ми любимци  Peace

Друг не искам и да чуя  Wink

# 309
  • София
Тези Екон ги гледам, че са евтинки, обаче имам спомен, че офисът им се намира на майната си. Това за София (цигански квартал). И се отказах да ходим да ги преслушаме.  Crazy А и не са меки, което е единственото ми условие вече.

# 310
Тези Екон ги гледам, че са евтинки, ...... А и не са меки, което е единственото ми условие вече.

Нашият е мекичък, страшно удобен.
Сега за новите много държах на мемори пяна, а се оказа, че те са си твърдички, усеща се мекота едва като легнеш и се затопли пяната, но също са много удобни  Peace
От многото ми четене  и консултации разбрах, че не препоръчват Екон за деца, точно защото са меки, а това не било полезно за оформящите се детски гръбнаци  Peace

# 311
На Бяла матраците не са меки.

Тони, намерила съм идеалния матрак за теб. Даже два модела.
Когато решиш, ми се обади и ще ти кажа кое да отидеш и да пробваш  Laughing

# 312
  • София, Младост
А и не са меки, което е единственото ми условие вече.

Тони, грешно ти е впечатлението. Ние сме с матрак на Екон, латексов и ме е яд, че сме го взели прекален мек. Успокоявам се, че вече поостаря и му е време май за смяна и ще търся нещо по-твърдо  Crazy

Допълвам, че нашият е купувам преди поне 6 години и впечатленията ми са от тогавашното им производство.

# 313
Или сме с прекалено различни усещания, или говорите за различни матраци  Crazy

Вили, кой модел сте си взели

# 314
Идеалното продължение на мъжката тема - матраци.

Общи условия

Активация на акаунт