Сладкарничка за книги - тема 60

• 32 502
  • 731
  •   1
Отговори
# 150
Моя убавец хич не обича да помага. Интересното е, че като е сам си върши всичко. Ама и той се прибира в насипно състояние, та не го юркам много. Виж при децата точно дребния съм го метнала по-здраво, та и мен някой ден снахата трябва да ми е благодарна. За дребната не съм много сигурна, тя от сега си култивира успешно мързел, хитрост и уникални обяснения за да се измъква  Laughing
Готвенето е задължение, което ми е досадно и идването на децата не промени това.

# 151
Мария , и моята щерка е същата. Виж там,май ще претърпя провал... Thinking

# 152
Ааа, чакайте Simple Smile Най-естественото нещо е мъжът да се грижи абсолютно наравно с жената за децата, когато си е у дома, че и даже той да поема грижите понякога изцяло. Той е точно толкова родител колкото и майката. Единственото нещо, за което му пиша извинено е кърменето Simple Smile

Та всъщност ми иде да кажа и на майките на момичета: учете ги дъщерите си, за кое не бива да си затварят очите и с какво да не се примиряват. Че те са навързани нещата.

Кости, за чорапите и дъската май няма надежда, ама това да им е кусурът Simple Smile

Петенце, сега няма да забравя. Да е жив и здрав баща ти дълги години!

# 153
  • Пловдив
Слив, дано се стабилизира положението и да нямаш притеснения в тази насока.

Пете дълги години изпълнени със здраве да има пред баща ти.

Подхванали сте интересна тема, някой ако не е доволен от мен или от нещо, което съм направила му показвам, че може и по-зле да е като не го правя или като го правя по-зле.
Докатото бях обвързана нямах особени оплаквания...освен с това, че около 100-на пъти се е случвало да ме види с парцала и на още мокър под да се качи и да ми осере миенето. Истината е, че не съм перфектна домакиня, нямам и желание...всичко, което съм го правила е било в името на нещо общо и мое си /мой си свят от двама/, не обичам да готвя, готвя на муза или защото трябва...откакто съм в Пловдив нищо не пипвам освен пералнята. От дете при мама съм си била като на хотел, но ето че когато ми се наложи се справях добре горе-долу. Много ме дразнят мъже, които не правили еди кое си, защото било женска работа...еми като е женска ще си отида вкъщи и да видя тогава какво правиш и какво не. В края на краищата не съм се родила принцеса, но не са ме родили и за нечия слугиня.

# 154
Добре се посмях с вашите истории за готвене, мъже, деца, тютюн, чорапи и дъски на тоалетната  Mr. Green Joy Joy

Да споделя ли и аз и накрая да ме линчувате??  Embarassed

Аз не готвя. Изобщо! Защото не мога. А и не искам. Мързелива съм и то прекалено  Crazy
Правила съм много минималистични неща, но цяло ядене, сама от нищото да извъртя - никога! Правила съм палачинки, гофрети, салата, таратор, пържени картофи .. пекла съм разни неща като кексове и т.н. Но например, никога не съм правила мусака  #Crazy /освен бобърската  Mr. Green /

С МП не живеем заедно все още, но подозирам, че и когато заживеем - той ще е този, който ще готви повече. Просто му се отдава много добре, а и му харесва да го прави. Обаче от сега още ме мъмри шеговито и ме подкача, че никога не е ял сготвено от мен нещо, моли за торта горкия, сякаш никога не е ял! Нали му направих бисквитена торта за един рожден ден  Crossing Arms ooooh!

Съгласна съм с повечето от вас, които казвате, че трябва от малки да ги приучаваме децата - и двата пола - към равноправие и нормално поделяне на задълженията. Не е задължително жената да готви, ако това не й се отдава или не й е приятно. Аз например, много обичам да чистя и най-вероятно така ще се разпределени нещата в бъдещия ми дом. Аз ще чистя, той ще готви. Естествено, ако на някой не му се занимава, лошо му е, правят се компромиси, но не е задължително винаги един да върши всичко  Peace

Аз съм като дъщерите на Нези и Мимето  smile3524

Отивам да уча, че ... окъснях.  smile3529

# 155

ДУ и да ви черпя едно кафенце.
Аз съм вече на колела отново, почти 20 години след като баща ми уви моята (тогава и семейна) кола около едно дърво...
Ако щете ми вярвайте, постарала съм се да изключа шофирането от живота си и да не ми липсва, но сядайки отново зад волана се чувствам, все едно ми е липсвал жизненоважен орган и сега пак съм цяла и щастлива... УФ! Стискам си палците колицата да не ме подвежда и да си ме вози насам-натам, без много да мрънка, милата.
 Praynig
Гуш на всички ви Simple Smile по тоз случай.

# 156
ДУ!  Simple Smile
Мерси за кафето и закуската,Камиче!
Леко и безаварийно да е шофирането ти! Hug

# 157
  • в огледалото на живота
Добро утро  Hug

Усмихнат и прекрасен ден да ви е днес  Heart Eyes

Снегояда действа с яка сила при нас...всичко е киша,кал и л...а.... Sick
С какво ли да плувам днес..... Mr. Green

Камиче,бон воаяж  Peace

Слив,всичко да се размине по възможно най-безболезнен начин  Praynig

Бъбли,много стиснати палци днес на изпита,знам че ще се справи нашето момиче  Wink

Пете сърчице ,на патерчика много здраве за тати  bouquet

Прегръдки за всички!

# 158
  • на североизток от Рая
 Добро утро! За да не пропусна включването и днес, идвам по-рано и бягам. Квестор съм на едно състезание преди обед, после оставам за работа, нЕма време за форум, фейс и прочие. Виждам, че добре сте прекарали вчера, четох, четох....Зави ми се свят. За моите домакински неволи и удоволствие няма да пиша. Правя всичко, помагат ми, не всички и не винаги, но засега съм машина. Знам кое кога и как да поискам, напаснала съм нещата, мисля, че това е успешна тактика. Не се оплаквам от нищо и от никого. Искам да съм здрава и да мога да правя всичко както досега, без драми и здравословни неволи.

Имам точно два работни дни и после....юхууу, някаква ваканция май се задава пак.  Party

Стиснете по един палец днес!  Praynig
Скрит текст:
синът ми ще е на лекар следобед, не минава напълно кашлицата, а и антибиотика почти свърши, притеснявам се да не е нещо по-сериозно. Дано не е! Ще се пръсна от тревога, кака му ще го води при ЛЛ, аз ще съм на работа  и ще го мисля.  Confused

Пете, жив  и здрав да е татко ти, да ви е опора  и подкрепа. Обичайте се!  bouquet

Сливче, добродушке,  Heart Eyes!

Кости, така се радвам за теб, стоя и се усмихвам.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Камиче, да те слуша колата и ти нея, да си напаснете характерите .  Hug

Прегръщам ви!  Hug

# 159
ДУ  Hug

Нели, стискам палци това с Тони да не е нещо сериозно и да се опрви бързичко!!!  Praynig

Камиче, честита ти кола!  Grinning Много километри да навъртите леко и безаварийно!  Hug

Лек да е денят ви  bouquet

# 160
Добро утро  Hug

Днес нещо ми куца организацията  Mr. Green Чак си мислех, че е петък ...  Tired

Нели, стиснати палци за Тони и от мен  Praynig Hug

Отивам да поработя малко  Whistling

# 161
  • София
ДУ, момичета! Hug Hug Hug

Още веднъж благодаря за хубавите пожелания за баща ми! Hug Ние вчера се събрахме и  отбелязахме празника:)

Нели, дано всичко е наред с детето. Понякога има остатъчна кашлица 2, дори 3 седмици след излекуването. Дано и при вас да е просто остатъчна! Praynig

Бъбли, дано имаш късмет на изпита! Hug

Камиче, леко и безаварийно шофиране и от мен! Hug

Хубав ден на всички! Hug Hug Hug

Последна редакция: чт, 28 яну 2016, 09:57 от .♥.Петя.♥.

# 162
  • Пловдив
Камиче, леко и безаварийно.

Бъбли, yспех на изпита.

Нелче, стискам палци да не е нищо сериозно и тревожно.

Хубав ден от мен!

# 163
Добро утро  Hug

Камиче , честита придобивка  Hug

Нели , не се притеснявай , и аз бях така , антибиотика не помагаше , само си отзвучава , колко хапчета изпих не е истина , така че ще мине и при твоя сладур  Wink   Hug

Бъбълче , стискам палчета и на ръцете и на краката , да го вземееееш  Peace   Hug

# 164
  • София
Добро утро и от мен  Hug

Камиче,честито ти шофиране  bouquetДа му се насладиш максимално  Heart Eyes

Нел,бързо да отминават нещата при Тони.Може наистина да е едно отхрачване,но трябва да се махне.Не мога да убедя родителите,че това не е маловажно и трябва хубаво да се изчисти преди децата да дойдат на детска.Дано бързо отминат тревогите ти и детенце да е пушка  Praynig

Дев,разбирам те.И при нас е същото.Но пък има и хубава страна,виж какво слънчице е огряло само.Радост!

Общи условия

Активация на акаунт