Сладкарничка за книги - тема 60

• 32 014
  • 731
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Споко, бе, имате фризьорка в темата, ше ви подстриже, обезпаразити и каквото там си трябва Simple Smile)
 Joy

# 61
  • На планетата Земя
Aaaaaa, видяла си ми поста??????? Стига бе! Мислех, че нещо не съм го публикувала както трябва. Че то в него нищо нямаше.  Thinking

Да бе, Вени, фризьорка! Знаем я - направо реже и се приключва. Стригьорка!

# 62
Лофче,  Hug кретам някак Grinning повече съм у фейса, не ми се говори много, много тук Wink така и така съм айляк и викам да ви видя какво си правите тук  Heart Eyes на морето си имаме сняг, ама като гледам.. няма да изтрае до утре  Laughing ще почета малко книжка и пак ще дойда  Hug

# 63
  • София
Не работят предложенията ви.И са завити и въшки няма.Ааа,почна да им се ходи до тоалетната.
Вени,другия път ще си оставя две,три за карти.Научих ги да играят.

# 64
  • Benelux / Varna
Примък и аз в пуФкавата тема! Много ми харесва!!!

Напоследък нещо не съм словоохотлива,,,но пък за сметка на това покрай вас съм щастлива!!!
Прекрасен понеделник имахме вчера и още по-хубав вторник имаме днес!
Аз незнам защо се чувствам по-специална  Embarassed, без да има особенна причина, но пък тъй мило ми стана за малката душичка дето кръстница не мога да й стана, но пък орисница мога!

Прекрасен ден, момичета!

# 65
Не работят предложенията ви.И са завити и въшки няма.Ааа,почна да им се ходи до тоалетната.
Вени,другия път ще си оставя две,три за карти.Научих ги да играят.

Хаха,това с картите е идея. Винаги има две-три ,на които не им се спи.  Wink
Защо имам усещането,обаче,че ще попаднеш в новините.  Joy
Мери,току-що прочетох книжката ти. Хареса ми!  Heart Eyes
Дай ми един адрес на ЛС,да ти я пратя утре.  Peace

# 66
Нези, радвам се, че книжката ти е харесала  Heart Eyes на мен ми предстои, сигурна съм, че и на мен ще ми хареса Simple Smile

# 67
  • ГОре на черешата...
Бе аз снощи не се ли записах, мхъм Crossing Arms?
Ма може и да не съм, то не ми остана мозък за тази работа hahaha...пък днес съвсем изтече Crazy...

Ей тъй розАвко ми е нещо Wink

# 68
Денят започна повече от прекрасно! И на мен ми е розавко

# 69
Идвам и аз!  bowuu

Благодаря на Миж за новата Пухова тема, страхотна е!   bouquet Hug

Днес е един много специален, звезден ден!!!  Crazy Heart Eyes  

Кали, никакво разболяване, до неделя да си пушка! Нямам търпение да ви видя с Тони!  Crazy

Алекс, честит да е дребния ревльо, по-малко да реве, повече да слуша и да ви радва.  Crazy Heart Eyes

Мен започва да ме тресе стрес покрай всичко предстоящо ... никакво ми е времето, умората ми е голяма, само ми се спи и нищо друго. Не мога да заредя батериите и това е. Замислям се ... ами аз един ден като имам дом, мъж и деца ... как ще я карам?  newsm78 newsm78

Вчера "Завръщането" хич не ми хареса. Книгата има такъв огромен потенциал за филмиране, страхотна история, а ... някак... не ми се вярваше, че някой може така да окепази нещо. Е, успяли са! И не, Леонардо няма да вземе Оскар и то не заради себе си, а защото никой не му е дал читава роля. Чиста Холивудска боза!  Rolling Eyes #2gunfire Naughty

Искам още предизвикващи писъци и сълзи новини!!!  Heart Eyes

# 70
  • на североизток от Рая
 Ехооооо, някой нещо?!  Wink Снощи по това време ме метнахте на черешата. Днес ме оставяте на спокойствие...май.  Mr. Green

Аз заради Кости идвам, имам да й давам нещо  Heart Eyes

Много щастие за ден и нещо, много!!!  Heart Eyes Ходя си с едни прекрасни мисли и картини в главата, все съм усмихната от снощи насам, ако бях художник, ехееее, какви картини щях да нарисувам.

Щастлива нощ, момичета!  Hug

# 71
  • София
Направо съм в състояние на полуразпад.Късно си тръгнах от работа,смръзнах се и сега смятам да полегна с Дона.Не й се отказвам.

# 72
Сливче,какво четеш от Дона? Аз преди час се върнах от родителска среща-Теди отива на ски от гимназията. После набързо вечеря,хапване и дойдох да ви нагледам.
Май и аз ще лягам с Дона.  Joy

# 73
  • София
Тайната история съм зачела.Но ми се опира.Да видим докога  newsm78

# 74
Нели мерси, любов Heart Eyes Hug
Аз пък отивам с Мечо да се гушна. Е, ще взема и Исабелката в леглото, но едва ли ще си бъбрим много Laughing

Бъбълче Hug Съобщението доставено, получателят много хепи и много те целува и прегръща Hug

Ленинка аз казвала ли съм ти, че много ти завиждам за Парижката ваканция? Шъ съ пръсна от завист Crossing Arms
Пожелавам ти всичко да се уреди по мед и масло и да си изкарате перфектно! Втори меден месец Grinning Пък току-виж след това може и трето гърло да прописка у вас Wink

Гуш на всички неспоменати Hug
Отивам да лягам.

...

Дали да не взема и Анри в леглото newsm78

Общи условия

Активация на акаунт