Сладкарничка за книги - тема 60

• 32 020
  • 731
  •   1
Отговори
# 75

ДУ!  Simple Smile
Камиче,падна ли снежната обсада? При нас вече е меко . Сега докато се стопи снега по улиците ще е ад. А днес имам доста задачки навън.
Хубав ден на всички!
 Hug

# 76
Добро утро  Hug

Събудих се от един уникален лилав изгрев, та кафето ще е от мен  Heart Eyes

Отивам да се оправям за работа и пак ще дойда по някое време Wink Хубав и слънчев ден на всички  Hug

# 77
  • Пловдив
Добро утро, мерси за кафенцата, май ще стана и аз да си направя едно. Днес почивам и вместо да спя...
Хубав ден!

# 78
Добро утро!

Нези, Лофче благодаря за кафето, взимам си Hug

Хубав ден!

# 79
ДУ  Hug
Мижи,благодаря за темата  bouquet
Записвам се да не ви изпусна и се връщам да ви чета,цели 6 страници...  Shocked
Хубав ден!

# 80
  • София
ДУ, момичета! Hug Hug Hug

Днес баща ми има рожден ден, да е жив и здрав!

Бъбълс, според мен също ще бъде жалко, ако точно за тоя филм получи Оскар любимият ми Леонардо! Интересно, книгата наистина ли е добра? Филмът определено ми се видя не ососбено смислен...  Confused (И напълно споделям мнението ти за Хари Потър от другата тема!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes)

Хубав ден, момичета! Hug Hug Hug

# 81
Добро слънчево утро, момичета Hug

Както каза Емо, студа вече е история Flutter

Нези, Лофче, мерси за кафенцата Hug

Кости, не завиждай, това не ни е втория меден месец, а първия hahaha след 5 години Crazy
Скрит текст:
бях в 8м. като се женихме, без сватба
Моля се само да е хубаво времето Praynig че да не ми развали плановете Peace

Размрънкаха се, после пак ще дойда Hug Hug Hug

# 82
Добро утро  Hug

Нези , Лофче , грабвам си кафенце и от двечките , благодаря  Hug

Хубав , усмихнат и успешен ден ви пожелавам !  bouquet

# 83
Петенце, да е жив и здрав татко ти и винаги да сте си опора и подкрепа!

# 84
ДУ!  smile3507

Станах рано, за да ида до лаборатория да ми вземат кръв. И сега ще похапна, ще почета някакви неща тук, може и да полегна преди работа. Спи ми се ужасно много!

Утре съм на изпит, ако не успея да пиша преди това - да вземете да стиснете по един палец. Никак не съм учила, тази вечер ще прочета каквото успея след работа и ... това ще е!  Tired

Пожелавам лека работа на работещите и мързелив и четящ ден на почиващите.  Crazy

На мен ми се очертава отпуск чак края на февруари, когато всички изпити ще са приключили, по един или друг начин ...  Crazy Crazy Crazy

Ох, сега каква кишавица и мокротия е навън ... Не може ли снега като падне, да стои колкото стои и после просто да се изпари... Всичката гадост, която хората с домашни любимци не са почистили от преди снега, си стои отдолу и сега се разкашква и ...  Sick Sick Sick
Винаги съм се чудила, какъв тип хора сме, че да не почистим след животното си? Че нашето да не би да го оставяме така да си стои в тоалетната??  #Crazy  Shocked Rolling Eyes
Оправдават ми се с това, че не било приятно да държиш горещи изпражнения, отделени само с тънък найлон от ръката ти. Ами, носете си ръкавици, бе!  ooooh!
Съжалявам за избухването, ама наистина много ме е гнус след цялата белота и красота на снега, да си представя какво е отдолу. Всяка зима ставам свидетел на заровените под преспите "съкровища" и се възмущавам от "обществото" ни  Crossing Arms Naughty

Кости, ама няма за какво, моля ти се! Знаеш  Peace  Hug Crazy Heart Eyes

Пете сърчице, честит празник на баща ти, жив и здрав да е, всичко най-хубаво пожелавам!  Hug
За Лео, няма да получи Оскар, тц! ... А книгата е страхотна, препоръчвам я! Бих си я купила дори, защото е много добра, но засега трябва да пестя за други неща ...  Peace
Хариии!!!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Относно срещата - аз нямам на никого какво да нося, мисля че и на мен никой няма да ми връща. Да ви нося ли нещо аз, нещо да искате да четете? Кажете какво, ако го имам - насреща съм!  Peace
Пък и не само хората от срещата могат да си казват, в настроение съм, искайте докато можете - ще пращам и надалеч  Peace Hug

# 85
ДУ, момичета  Hug

Петенце, да ти е жив и здрав таткото!  Heart Eyes Дълги години да сте се обич и подкрепа  Hug

Гледах снощи Досиетата, но малко  Laughing Имам чувството, че този сериал не е мръднал ни на йота от предишните епизоди.
Само Джилиан и Духовни са "мръднал" и то повеча от йота ...мдааа... Времето е безпощадно  Thinking

Мариш, абе Майкъл май бил жив четох някъде... Поне в новите епизоди на Призъна го били съживявали някак...  Joy

Хубав ден  bouquet

# 86
  • София
Нези, Лофче, благодаря за кафето, сипвам си щедро  Heart Eyes
Моите книжки от Колибри пристигнаха Wink Само четири парченца  Party Елинко, бях поръчала вече, когато ми каза, че имаш "Кръвта на другите". Да взема да се отпиша от темата за промоциите ли, що ли...  Mr. Green
Ленинка, значи удоволствието ще е още по-голямо! Да си изкарате много хубаво пожелавам!   bouquet
Бъбли, аз като добре гърмян 22 годишен заек да ти кажа: после е по-лесно Simple Smile  Защото се появяват приоритети  Wink И започваш честичко да слагаш розовите пантофи. Тези, от фабриката на Милето  Mr. Green
Пете сърчице, честит празник на баща ти!  bouquet
Миж, голям кеф  Party Аз много го харесвам Скофийлд, с тоя поглед дето вади  Heart Eyes Flutter Гледах в imdb, ама никакви срокове, никаква инфо няма. Чакам Hug
Отивам да търся второ, че и трето мнение за баща ми, събрала съм документите.

# 87
  • София
Добро утро,

Пете сърчеце, честит празник на твоя татьо. Да е жив и здрав.

bouquet

# 88
  • На планетата Земя
Здравейте!

Вчера ви изпуснах дирите - кой си легна Дона, кой стана с момченцето???  newsm78 Thinking Crazy

Пете, жив и здрав да е татко ти!  bouquet

Ленинка, бях забравила какво хубаво пътуване ви очаква! Страхотно!

Камиче не смее да се появи, че й свърши сагата и сега ще се наложи най-сетне да излезе от крепостта и да зареди кашкавалки, брашно и мая.  hahaha hahaha hahaha

Бъбълче, много си натоварена бре, а оттам и уморена. Това с приоритетите, дето го дума Маришка, е вярно. А дано бързо минат изпитите.

Хубав ден ви пожелавам на всичките!  Hug

# 89
Петенце,честит празник на твоя тате!  bouquet
Бъбълче,абсолютно същите мисли и отвращение ме обземат и мен в такива моменти.  #Cussing out
Мариш,дано попаднеш на свестен лекар!  Hug
Камиче,вече няма да я мислим. Wink

Общи условия

Активация на акаунт