Сладкарничка за книги - тема 60

• 32 034
  • 731
  •   1
Отговори
# 600
  • ГОре на черешата...
Добро утро bouquet! Днес кафето е от мен

А моята Сладкарничка днес ви черпи с торта Баунти и отбелязва още една година в своя календар...

# 601
  • Кърджали
Честит рожден ден! Да ти е сладък живота
Спи ми се, пък няма за кога да доспивам. До 1:30 гледах филма за Стив Джобс. Не го догледах, че Анди се събуди гладен.  Към 2 съм заспала. Събудих се към 5, че ММ се прибра, та да си го видя.Пък и дребното пак реши че е гладно. Попрахме малко след това и ей го, то стана 7.
А май ще откриваме лечебния сезон.  Сноши Кати каза че я боли гърлото. Но тъй като цял ден преди това нищо и нямаше, а и предполагах че просто иска да не ходи на градина,  не и хванах вяра. (Има навика като и е тъжно, криво, притеснено или просто скучно да казва че я боли нещо, обикновено корема. С тоз корем направо ни бе вкарала във филма.) А и като я попитах наистина ли я боли или просто не и ве ходи на градина, каза че не искала на градина.  Та се скарах леко и обяснявах че не може все да казва че я боли нещо щом и е криво. Но през нощта на няколко пъти я чух да кашля, суха, дрезгава кашлица, та май наистина я дразни гърлото. Сега трябва да оздравее преди да успее да зарази Анди, че тогава ще стане интересно. Ще сядам след малко да чета какво мога да предприема за лечението, пък към обед/следобед като се наспи Краси ще я водя на лекар. Ще го оставя да поспи че това му била втората безсънна нощ.
Ще си полежа докато дребчо се събуди (кака му се изнесе вече да гледа детски) и ще ставам да си правя 3в1. И да видим как ще лекувам това болно гърло. Имах тонзилотрен, но ми е свършил...

Последна редакция: пн, 08 фев 2016, 07:44 от Aлекcандрa

# 602
  • Пловдив
Добро утро от мен. Допивам си кафето в компанията на Мариетиното и се оправям да водя куч на лекар.

Мариет, От цялото си сърце и душа ти желая прекрасно здраве, и все така да те
залива Любовта, все така да светиш и да
даряваш Обич и Доброта. Безброй красиви мигове!

# 603

Честит рожден ден, Мариетко!!!  Heart Eyes
Пожелавам ти много здраве!!! Много щастие!!! Много късмет!!! Да си заобиколена от искрени и добронамерени хора!!!
Да имаш енергия , сили и възможности да реализираш мечтите си!!!
Ти си знаеш - най-красивите торти и най-вкусните сладки предстоят да бъдат направени!!!  Heart Eyes
Прегръщам те силно, обичам те и ти желая весел празник днес  bouquet

# 604
ЧРД, Мариет! Да си жива и здрава, да посетиш много красиви и вълнуващи дестинации и винаги да си обичана!

# 605
  • София
Добро утро,

Честит рожден ден, Мариета. Много здраве, щастие и още много прекрасни творения. Хубав празник.

# 606
Добро утро и от мен  Hug

Мариетка , честит рожден ден ! Бъди много здрава , много щастлива и продължавай да твориш сладки красоти с тези сръчни ръчички ! Весело празнуване !  bdbaloni

Хайде пак на работа .... Пожелавам да ни е усмихнат деня и бързо да минава за нас работещите , а за почиващите приятен релакс !  Hug

# 607
ЧРД Мариетко,пожелавам ти всичкото щастие на света,защото го заслужаваш!!! Да си здрава, все така борбена и позитивна, да продължаваш да твориш тези вълшебства,ентусиазма никога да не те напуска,да обичаш и да бъдеш обичана! Весел празник,прекраснице!  bouquet

Лека седмица пожелавам на всички!

# 608
  • На планетата Земя
Здравейте, книжки!  Hug

Мариетка, честит рожден ден!
Желая ти здраве, радост, обич, вдъхновение и щастливи моменти с любимите хора!  bouquet

Алекс, дано леко да ви подминат болестите!

Желая на всички усмихната и ведра седмица!  Hug

# 609
Честит рожден ден Мариет! Винаги да си заобиколена от хората, които обичаш  bouquet
Още ме е яд, че не успях да се организирам да се видим като хората, но тази година ще се поправя  Grinning

# 610
Здравейте, дружки!

Много обичам, когато имам да чета няколко десетки отговора! Много е приятно и информативно!

Лу, както винаги, интересни неща споделяш!

Записах си рецептата за това табуле, не знаех какво е, но ще се опитам да го приготвя някой път, ММ много обича магданоз, сигурно ще му хареса.

Бъбли, записах си книжката за кучето на Дийн Кунц. Много обичам такива. В същия стил ти препоръчвам „Марли и аз” на Джон Гроган, ако не си я чела. Намира се и електронно.

Мариета
, от написаното разбрах, че твоя блог има рожден ден, а не ти, но без значение кое е вярното, от все сърце ти пожелавам много здраве, обич и топлина! Бъди все така борбена, устремена и силна! Нека всичките ти желания и мечти се осъществят!  Hug Heart Eyes Hug

Алекс, бързо-бързо да ви заобикалят всякакви болести и неразположения!  Praynig

Аз събота и неделя се отдадох пак на пъзелоредене и наредих половината от един двехилядник. Много съм доволна от себе си. А още повече че са от любимите бухали. Ще ви ги покажа, когато стане изцяло готов.

Относно скарите на Филипс, и ние с ММ не сме доволни. Имаме подобен модел, еми много е смотана. Плочата се изкриви, бавно пече, абе не става. А наистина са си скъпи.

Вени, представих си те с кринолин! Ама не и с онези огромни прически с птички и плодове в косите.  Hug

Хубав и успешен ден на всички!  Hug Hug Hug Hug

# 611
  • София
Добро утро, деца!  Heart Eyes
Мариет, сипах си кафе!  Heart Eyes И тук да те напрегръщам  Hug Heart Eyes Party Пожелавам ти много щастие, рожденничке!  Heart Eyes

Слагам кафе за Миж и за Слив . Мисля ви, момичета  Heart Eyes  Heart Eyes
Лотхен, зарязах я  Hug  Започнах си един Орхан Памук, той е мой човек Wink Няма да ме депресира  Flutter На четеца съм на Тринайсетата приказка, обаче някъде съм бутнала кабелчето си за зареждане, батерията ми свърши, и - ядец....
Зори  Hug
Миленце  Heart Eyes
Прегръщам ви всички  Hug
Отивам до Кауфланд  Thinking

# 612
  • София
Честит Рожден Ден, Мариет! Да си жива и здрава, да продължаваш да твориш прекрасни неща, и да си все така борбена и постигаща! Наздраве!

Лу, Брюксел и района много хубаво съм ги обиколила и ми е приятно да чета твоите впечатления. Атомиум мен не ме впечатли така, но гледката от него наистина е хубава, взех си и един сувенир, който си пазя оттам. В непосредствена близост до него имаше един много симпатичен макет на "малката Европа", с най-традиционните неща за всяка европейска страна. Има ли го все още? Hug

Салатата табуле (или табули - не знам как е по-правилно) редовно я правя у дома, но не с булгур, а с киноа, тъй като така я предпочитаме.  Heart Eyes

Не съм яла шоколад със сол до сега, не съм уверена и дали искам да опитам...  Mr. Green

На всички пожелавам хубава седмица! Hug Hug Hug

# 613
  • Benelux / Varna
Добро утро и от мен!

Честит празник, Мариет! Пожеланията си ги отправих, но прегръдките забравих  Hug Hug Hug
Вземам си едно парче за твое здраве!

Лу, благодаря за споделеното. Жалко е, че е нямало изложение с модели, аз също това очаквах и предполагах, че затова ще ти е интересно. Изложението уж е същото като това в Париж, но защо тук не са го направили така, идея си нямам. Поне от видеото даваше такова впечатление. Аз като любител на щоколада, подозирам, че щях да си тръгна преяла.
Иначе за Атомиума съм на същото мнение като теб, първия път като ходих страшно много се забавлявах по ескалаторите. Харесвам го, особенно вечер когато е осветен е не по-малко красив от Айфеловата кула. Абе аз май си падам по всичко що е с лампички и свети като коледна елха  Blush Качвала съм се поне 5-6 пъти  ( щото все водя някой да го види, като ми е на гости) и всеки път се забавлявам като малките деца.
Аз за съжаление не стигнах до изложението, бях трупясана след гостите. Не бях спала нормално 3 нощи, та и снощи  за капак пак спах 5 часа само.
За историческия музей в Брюж не съм влизала, само до входа му, за да видя цената и ми се стори , че ще изисква доста време за разглеждане, та още не съм му се наканила, но сега излиза на преден план. Обожавам Брюж, най-красив е за мен в Белгия, амосферата му е друга, няма значение в кой сезон си там, пролетта особено е прекрасен, магичен!

Пете, има я малката Европа още.

# 614
  • София
Мариет, честит празник ти желая! Бъди здрава, усмихната и мнооооого обичана  Heart Eyes Hug.

Шоколад със сол е ерес някаква според мен, както и с люта чушка или пък с плодове  Grinning!

Общи условия

Активация на акаунт