Пиене на кафе и чай сутрин в метрото

• 40 087
  • 651
  •   1
Отговори
# 510

Трябва да съм в раздразнено състояние, за да ме раздразни допълнително шумолене и хрупане. Изобщо не ми правят впечатление иначе.
А, бе и аз си мисля,  че нещо в мен не е в ред. Простащината ме дразни, а тя била модерна.

# 511
  • В Космоса

Трябва да съм в раздразнено състояние, за да ме раздразни допълнително шумолене и хрупане. Изобщо не ми правят впечатление иначе.
А, бе и аз си мисля,  че нещо в мен не е в ред. Простащината ме дразни, а тя била модерна.

Не знам дали е модерна, но обичайно не ме дразни. Просто ми е смешна. Онзи ден, май, мернах някакво интервю с едни ТВ звИзди - Тризначките. Няма такъв смях, наистина. За двете минути, които ги послушах ме заболя корема, но не ме дразнят. Не, че са простачки, ама са много прости, бре! Мисля, че трябва да има и такива хора. Разнообразие, иначе ще се затрием от скука - всички интелигентни, възпитани, красиви и винаги прави. Mr. Green

# 512
Пия първото си кафе в къщи, но като излизам за работа си взимам едно и за колата. Та не разбрах дали е модерно или не, та да знам дали да крия чашата или да я вадя на светофарите и да отпивам сластно?

# 513
Пия първото си кафе в къщи, но като излизам за работа си взимам едно и за колата. Та не разбрах дали е модерно или не, та да знам дали да крия чашата или да я вадя на светофарите и да отпивам сластно?

Ако е в термочаша е проблем, трябва да ни обясниш какво демонстрираш.

# 514
Тц, не ми е удобна, затова използвам обикновена, стъклена.

# 515

А, бе и аз си мисля,  че нещо в мен не е в ред. Простащината ме дразни, а тя била модерна.

Значи яденето,когато си гладен е просташко. Префинените госпожи хапват скришно въщи,за да не се излагат.

# 516

Ако е в термочаша е проблем, трябва да ни обясниш какво демонстрираш.
Как какво? Прави се на жител на Манхатън. Там, в Манхатън, както обясни автора на темата, всички отпиват със задоволство кафе от термочаши, докато ходят по улиците или се возят в метрото.
И по филмите го били показвали това.

# 517
Тц, не ми е удобна, затова използвам обикновена, стъклена.

Не си интересна Mr. Green Тук такива не обсъждаме.

# 518
Пътувам си кротко в метрото и си мисля нещо. Една Дама, силно казано, хрупа фъстъци. Пакетчето шумоли, хрупането също. Дразни ме. Сигурно нямам личен живот.

Като бях малка и пътувах през целия град за да стигна до училището съм се нагледала на доста неща, едно от които ми е още спомен за една такава госпожа, ядяща фъстъци от хартиено пликче. От миризмата им и шума от пликчето много ми се прияде и на мен ама нямах джобни. Друг път пък отстъпвам място на една лелка/бабка с торби, нали така бяхме възпитавани, а тя се настани като квачка на полог, извади сливи от торбата и си ги яде с кеф. Стана ми много гадно защото в същото време бях много уморена. Сега поне от градския транспорт ползвам само метрото, където най—неприятното ми нещо е когато някой застане отстрани на вратите, облегнат с гръб към стената и блаженно наблюдаващ околните. Когато е тъпканица, понякога с такъв индивид съм на една целувка разстояние, без значение от пола, изключително неприятно е.

# 519

Кефят ме. Градски хора, модерни, желаещи да са като света.
Уточнявам, че под "света" в случая разбирам точно Ню Йорк, а не Воронеж, примерно.

# 520

Кефят ме. Градски хора, модерни, желаещи да са като света.
Уточнявам, че под "света" в случая разбирам точно Ню Йорк, а не Воронеж, примерно.

И във Воронеж пият, ама водка. 

# 521
Вярвам ти, но моите role models са други - с термочаши в Горен Ийст Сайт.

# 522
Не че съм толкова стара, но помня времената, когато кажи речи никой не носеше нищо освен химикали и моливи.

И аз ги помня. А един мой съученик каза преди един кандидат-студентски изпит (преди 20 г., знам ужас): Седя си аз паникьосан, че нищо не знам и гледам: до мен едно момче извадило шоколад и шише с вода, пред мен момичето шоколад, вода и сандвич. Викам си: Спокойно, щом някои са дошли да ядат, значи ще се справя.  Joy Та, така. Ама оттогава много вода изтече.

Преди 21 - 22г. бяха моите кандидатстудентски изпити, много народ чупеше нервно и шумно шоколади около мен Laughing .

# 523
Абе трябва да ви кажа, че моят модел е по-различен. Бих била аз само ако сутрин вместо да ходя да работя, се надигна някъде към десет и после някъде към 11 и половина си опъна краката на припек на външните маси в някое кафене. Но като не става, пия кафе от термос в колата като робот от Манхатън. И това по Средиземноморието, моля ви се. На лошо отива светът!
В този ред на мисли, онези от Воронеж повече ги разбирам.

# 524
В Италия си пием кафетата по кафенетата. На крак, за секунда, който е идвал- знае. Старбъкс култура няма. Обаче аз например не мога да тичам до кафенето за всяко кафе, а пия много кафе. В работата понякога нямам време да си правя кафе. Имам и такъв дневен ритъм, че съм подходяща да си нося една чаша. И го правя. Имам прекрасна колекция термо-чаши, обичам и конкретни марки чаши. Угаждам си.
На никого не преча. Едната чаша даже ми е с клипс и мога да си я закача на задния джоб на дънките, ако желая. Избирам си чанти така, че да има джоб за чаша. А чашите така, че да се хващат в колата там,  в отделението за чаши и тн. Малки такива удоволствия си доставям. На някой може да му е странно, а на мен ми е странно, че му е странно.

Общи условия

Активация на акаунт