Пиене на кафе и чай сутрин в метрото

• 39 833
  • 651
  •   1
Отговори
# 195
Ако толкова не могат пиещите да станат по-рано или имат претенции да е тяхното кафе - да си носят кафето в термочаша до сградата, в която ще го консумират.
И това го заявяваш в качеството си на...?
Ако чашата с кафе/чай/бутилката с вода ми е затворена и няма опасност да полея някого, си е моя работа дали ще стана половин час по-рано или не.
Обаче ме дразнят тези с отворените картонени или пластмасови чашки. Една такава се беше качила в претъпкан автобус и мноооого хубаво ми поля белия панталон. Добре, че бях на връщане от работа, а не на отиване.

# 196
Защо се чувстващ ощетена  newsm78 - аз поне не се чувствам ощетена, че си пия кафето НЕ в градския транспорт  Grinning
Шарки, няма как да си призная нещо, което не е вярно! Преди около 2 седмици се чудех в трамвая какъв е смисълът млада майка с детенце на колене да държи и термокана с кафе/чай и да се прави че пие, докато балансира багажа (нейния, раницата на детето и термоканата) детето, рисуването по запотеното стъкло, обясненията за това и онова и т.н. Отпи 2-3 глътки за около 10-15 мин.
Под безживотник предполагам се разбира човекът, комуто пожелаваме "Get a life (и спри да надничаш в чуждата паничка/чашка за кафе)"
Не бих могла да го кажа по-точно. bouquet
Уау, значи може да се каже и по-точно - Спри да надничаш в чуждата паничка/чаша за кафе!  hahaha

Ако ми замирише на шоколад, може и да реагирам с "хищен" поглед, но като ми замириса на пържено и манджа от бургера/дюнера на едни младежи зад мен в рейса, се изнесох с бърза стъпка напред  #Cussing out

# 197
Аа и съм яла даже в метро, давах кръв и се налапах с шоколадови Фафли в метрото, ако и да ми оставаха 3 спирки през които можех да тупна на земята. Пък ако на някого му е замирисало на шоколад да прощава  Stop

В метрото ли дава кръв? Та не можа да хапнеш, преди да се качиш.

# 198

Направи си едно кафе, тури си го в термос, буркан или термочаша и излез и го изпии на селския мегдан и ще се успокоиш.

А, не! В малкия град пиенето на кафе не е просто вкарване на някакво количество кофеин в кръвоносната система, а най-популярната форма на социален живот. Кафе се пие в компания с мерак и салтанати, не се лочи от буркани и термоси.  Naughty

# 199
Няколко човека казаха, че вода в бутилка може да се пие, но кафе или друга напитка - категорично не.
Интересно ми е, каква за тях е разликата между двете? Да, горещото кафе има аромат, но поставено в термочаша то той ама грам не се усеща от околните. Да не говорим, че други напитки като фреш или безалкохолно имат толкова слаб аромат, че е трудно уловим дори от носовете на консуматорите.

# 200
Не ми пречат хората, които пият кафе навън стига да не съм залята от питиетата им. Аз не мога да ям и пия на крак. Не обичам и кафе от автомат, което има вкус на пластмасовата му чашка. Сутрин си пия кафето вкъщи и тогава излизам за работа. Лятото ползвах автобус, който отива към Морската градина и автобуса беше толкова пълен, че косъм не може да падне от пенсионери бързащи за плажа Laughing абсурдно е да видиш някой с чашка да си пие кафето  Simple Smile

# 201
  • Mediterraneo
Аа и съм яла даже в метро, давах кръв и се налапах с шоколадови Фафли в метрото, ако и да ми оставаха 3 спирки през които можех да тупна на земята. Пък ако на някого му е замирисало на шоколад да прощава  Stop

Ти давала ли си кръв някога? Защото ако си, знаеш, че обикновено след кръводаряване се чувстваш прекрасно; отмаляването и прилошаването идват малко по- късно. Затова й се е наложило да хапне в метрото- просто там е почуствала, че й прималява.
Ама нищо, ти така по инерция...

# 202
  • София/Севлиево
И на мен ми се е случвало да хапна в метрото някаква закуска като тичам с малкия да го заведа на рисуване и знам, че после имам друга работа и няма да мога да ям, а преди това също не съм яла,понеже пък от пропускане на ядене ми се е случвало да припадна в същото това метро и да уплаша доста народ около себе си.
И чайче съм си пийвала в градския транспорт като ходех на АГ консултации и навън беше много студено, само че чайчето аз си го правих у дома и си го налях в едно шише.
От автомати за кафе избягвам да взимам каквото и да е именно заради хлебарките, защото знам че са голям развъдник.Може и да няма, ама след като ми се е случило веднъж да видя буболечка в такъв автомат, а и като знам как са привлечени от всики машинки няма да взема и това е.

# 203
Аз честно понякога нямам време да се наям спокойно на обяд.От година и нещо съм на нова позиция и ми е натоварено.Затва сутрин термоса с кафето и на бач.Работя до късно.А торти и пай-събота и неделя.Тогава и кафе си пия бавно и с кеф-по пижама на диванчето полегнала.Ехааа...

# 204
Ти давала ли си кръв някога? Защото ако си, знаеш, че обикновено след кръводаряване се чувстваш прекрасно; отмаляването и прилошаването идват малко по- късно. Затова й се е наложило да хапне в метрото- просто там е почуствала, че й прималява.
Ама нищо, ти така по инерция...

Давала съм, не ме пуснаха веднага да хукна към метрото. Казвам - само ще изтичам до метрото да си хапна, ама не, та не.

Добре, де, хора, а забраната никакво впечатление ли не ви прави.

# 205
Геновева, признай си без бой, че ако не беше видяла темата, нямаше да "забележиш" пиещите кафе в ГТ от термочаша. Както не забелязваш пиещите вода.

Аз всъщност забелязвам пиещите вода, ако е шумно. Сещате се-едно такова се чува-гъл-гъл-гъл или ако се е създал вакуум докато пиете като отлепите устни от бутилката как се чува едно шльоп за финал. hahaha
Забележете, не казвам да не пият. Напоследък е модно да се влачи навсякъде тази вода и да се пие, дори да не си жаден-трябвало да се пие вода и толкова.

# 206

Направи си едно кафе, тури си го в термос, буркан или термочаша и излез и го изпии на селския мегдан и ще се успокоиш.

А, не! В малкия град пиенето на кафе не е просто вкарване на някакво количество кофеин в кръвоносната система, а най-популярната форма на социален живот. Кафе се пие в компания с мерак и салтанати, не се лочи от буркани и термоси.  Naughty
Откога Стара Загора стана малък град брей...

Добре, де, хора, а забраната никакво впечатление ли не ви прави.
Нали се разбрахме, че забраната е за алкохолни напитки и храна. Кафето, сока и водата, айряна и бозата не са алкохолни напитки...

# 207
Напоследък е модно да се влачи навсякъде тази вода и да се пие
ОБОЖЕ, вярно е за златния фонд тази тема.

# 208
Почти никой не вникна по-дълбоко. Отговорите ви са все около- няма време, защото си го носят само, защото не пият от машини....

Според мен е защото тези хора съзнателно или подсъзнателно искат да се числят към дадена група.
Всеки един от нас го прави. Когато си обличаме черните семпли дрехи ние се присъединяваме към тълпата, към анонимните. Когато сложим ярко и ексцентрично облекло ние се присъединяваме към "онези", подчертаваме индивидуалността си, искаме да се откроим. Да, всеки ще каже че се облича или прави това което прави това защото му харесва, но истинската причина е че му харесва защото това негово поведение го присъединява към дадена група. На човек с расти и татуси най вероятно наистина му харесва да изглежда така, но това го включва към друга група от обществото, в която иска да бъде...малко психология, не е сложно Simple Smile Тези с чашите и термосите се числят към групата на разчупените, на които им е комфортно в градския като в къщи, на които не им пука дали ги гледат 20 човеци как си сърбат Simple Smile

# 209
  • Nice
[/quote]

Хапнах половин преди метрото и реших другите да ги изям след метрото в един парк. За 6 спирки мислех, че не е на припадък работата. Уви, не прецених, излапах си ги, за да се поусвестя и да не зема да се катурна.
Да ме прощават за тази ми дързост.

Общи условия

Активация на акаунт