Пиене на кафе и чай сутрин в метрото

• 39 817
  • 651
  •   1
Отговори
# 165
Аз си купувам класически палта от хубави материи.И предпочитам на разпродажба.Моята тиха лудост е да си купя на  промоция.Палтата са ми почти всичките тип халат дълги до малко под коленете.Такива къси гъзовейки не харесвам и не купувам.При добри доходи и обмислена покупка не е проблем да имаш палта за всяка дреха в гардероба си.

# 166
А такааа, темата взе завой-да квалифицираме собствениците на къси/дълги/якета/палта и да порицаем кой какво харесва/носи/може да си позволи.
Вие сте-поне 50 страници следва да е опита.

# 167
В кафе-автоматите водата за кафето е в едни гаци отзад,според мен е мръсна и преседяла.Откак веднъж преди години ме боля стомах и ме изкара на разстройство след едно такова кафе не припарвам до кафе-автомати.
Преди години в Стара Загора имаше бум на хепатит Б и май изкараха автоматите за кафе и по-специално водата в тях виновни.

Палта и якета в тъмни тонове прекрасно се освежават и разнообразяват с шалове.

И едва ли е същото дали ще накапеш черно палто с кафе или млечно бяло, примерно.

# 168
  • В Космоса
Записвам се да чета бисери. Crazy

# 169
В кафе-автоматите водата за кафето е в едни гаци отзад,според мен е мръсна и преседяла.Откак веднъж преди години ме боля стомах и ме изкара на разстройство след едно такова кафе не припарвам до кафе-автомати.
Преди години в Стара Загора имаше бум на хепатит Б и май изкараха автоматите за кафе и по-специално водата в тях виновни.

Хепатит В се предава по кръвен и по полов път, не чрез кафе машини.
В моя град няма метро, но пък има автобуси с кондуктори. Я пробвайте да ядете или да пиете нещо вътре Mr. Green

# 170

Хепатит В се предава по кръвен и по полов път, не чрез кафе машини.
В моя град няма метро, но пък има автобуси с кондуктори. Я пробвайте да ядете или да пиете нещо вътре Mr. Green
Хепатит А, моя е грешката. Embarassed

# 171
Аз ги отказах откакто на един колега му падна хлебарка в кафето от автомата на университета. Били се събирали при захарта.

# 172
Може би искат да покажат че са мноооого заети с важни дела, всяка минута им е разчетена и не могат да прахосат 10 мин за да си изпият течностите вкъщи.

Само че, хората не осъзнават как изглеждат отстрани. Аз си казвам, че тези хора не са отделили 10 мин за себе си вкъщи преди да тръгнат.

1. Аз не правя това и не би ми хрумнало, но познавам много хора, за които ставането сутрин е мъка. Та на тях спестеното време за пиене на кафе е ценно. Освен това много хора не пият кафе така, както се пие чаша мляко и 10 минути не им стигат. Много хора пият кафе бавничко и с кеф. На тях им  трабва половин или един час за кафето. Остава да не пият кафе изобщо, ама тогава не могат да се събудят. И какво икм остава?

2. Пътуването в метрото е неприятно и скучно занимание. Защо пък да не го освежат с по глътка приятно кафе? Ми толкова е гот ако си в колата и в задръстването си отпиваш кафенце и слушаш радио, вместо да псуваш. Защо да не е така и в метрото?

3. На мен пиещите кафе не ми изглеждат зле и не  и пречат. Имам само една забележка - ако някой влезе в метрото с пълна чаша може да залее околните. Ей това вече не мога да приема и това е единственото ми възражение срещу пиенето на кафе в градския транспорт.

# 173
Да отговоря на въпроса какво мисля за пиещите кафе/чай в градския транспорт... същото като автора на темата  Grinning Гледали много филми и се правят на модерни  Embarassed
Да уточня, че съм по рождение от най-големия град в България, така че неприятното чувство, което оставят у мен пиещите кафе/чай в градския транспорт не бих го приписала на провинциален манталитет, а по-скоро на явно вече остарели  Cry норми на възпитание. Дали ще е от термочаша или от пластмасова/картонена чаша-за мен няма никакво значение. Пия вода от бутилка (малка) и нямам против пиенето (по-скоро отпиването) на вода...
Гореизложеното се отнася и до моето отношение към пиещите други напитки освен вода по време на лекции, семинари, работилници ( Joy Joy Joy) и други подобни мероприятия - невъзпитано ми изглежда.
А да пия кафе от термочаша просто не мога да си го причиня - дебели стени, напитка, миришеща на пластмаса, колкото и да я миеш и проветряваш. Ако толкова не могат пиещите да станат по-рано или имат претенции да е тяхното кафе - да си носят кафето в термочаша до сградата, в която ще го консумират.

# 174
А да пия кафе от термочаша просто не мога да си го причиня - дебели стени, напитка, миришеща на пластмаса, колкото и да я миеш и проветряваш. Ако толкова не могат пиещите да станат по-рано или имат претенции да е тяхното кафе - да си носят кафето в термочаша до сградата, в която ще го консумират.

Ти не си причинявай каквото искаш, но претенции към другите може да имаш само ако с действията си нарушават нормативен акт.

Темата наистина почна да се пълни с бисери, включително и това за миришещите на пластмаса напитки.  Аз в моите термочаши грам пластмаса не виждам.

# 175
Ако толкова не могат пиещите да станат по-рано или имат претенции да е тяхното кафе - да си носят кафето в термочаша до сградата, в която ще го консумират.
Те точно твоето разпореждане чакаха да чуят.
При условие, че ползват херметично затворена чаша, ако искат и сярна киселина да пият от нея. Егаси безживотника трябва си, че да се впечатляваш и напоително да ги коментираш!

# 176
Скрит текст:
Да отговоря на въпроса какво мисля за пиещите кафе/чай в градския транспорт... същото като автора на темата  Grinning Гледали много филми и се правят на модерни  Embarassed
Да уточня, че съм по рождение от най-големия град в България, така че неприятното чувство, което оставят у мен пиещите кафе/чай в градския транспорт не бих го приписала на провинциален манталитет, а по-скоро на явно вече остарели  Cry норми на възпитание. Дали ще е от термочаша или от пластмасова/картонена чаша-за мен няма никакво значение. Пия вода от бутилка (малка) и нямам против пиенето (по-скоро отпиването) на вода...
Гореизложеното се отнася и до моето отношение към пиещите други напитки освен вода по време на лекции, семинари, работилници ( Joy Joy Joy) и други подобни мероприятия - невъзпитано ми изглежда.
А да пия кафе от термочаша просто не мога да си го причиня - дебели стени, напитка, миришеща на пластмаса, колкото и да я миеш и проветряваш.
Скрит текст:
Ако толкова не могат пиещите да станат по-рано или имат претенции да е тяхното кафе - да си носят кафето в термочаша до сградата, в която ще го консумират.

И аз не мога, не мога и да пия кафе през дупката на пластмасовите капачки на веригите за кафе, направо ми убива вкуса.

# 177
  • Другата България

Да уточня, че съм по рождение от най-големия град в България,
Това наистина беше важно уточнение.

Аз като съм по рождение от малък град се чувствам ощетена.
Нямаме и метро.
Нямаме и ГТ.
Къде да си пия сутрин кафето тогава?

# 178
Защо термочашите миришат на пластмаса, когато такава в тях няма? Термочашите, които притежавам са от метал.

Аз лично не пия кафе в градския транспорт, защото не ми е приятно, но другите не ми пречат.

# 179
Аз ги отказах откакто на един колега му падна хлебарка в кафето от автомата на университета. Били се събирали при захарта.
Спокойно-дошла е от кухнята на столовата ви  или от кафенето, където похапвате сандвичи.
Не е някоя непозната хлебарка .....

Общи условия

Активация на акаунт