Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен-24

• 106 387
  • 742
  •   1
Отговори
# 435
Вчера четох доста възторжени отзиви за пудрата на Буржоа Silk edition compact powder.
Скрит текст:
Описват я като по-добър вариант на Chanel Les Beiges. Изравнявала тена и туширала бръчици. Последното не съм очаквала от пудра. Някой тук има ли лични впечатления от нея?

# 436
  • София
Вчера четох доста възторжени отзиви за пудрата на Буржоа Silk edition compact powder.
Скрит текст:
Описват я като по-добър вариант на Chanel Les Beiges. Изравнявала тена и туширала бръчици. Последното не съм очаквала от пудра. Някой тук има ли лични впечатления от нея?

Бях я взела преди време, за проба, замина в коша сравнително скоропостижно, след като престоя в шкафа ми известно време. Пудрата на Шанел не ползвам, но примерно сравнено с Герленската ми пудра и на Белапиер примерно, нищо общо, и се изпъпчвах от Буржоата доколкото помня, което ми беше основния проблем. Нямам много бръчки да кажа дали ги е заличила, затова моето мнение за тази пудра никак не съвпада с блогърската истерия по въпроса  Peace

# 437
  • Sofia
Аз също не я харесах нещо, тежка ми идваше, някак я усещах... Confused

# 438
И аз не я харесвам тази пудра. За мен нищо не прави. Слагам и се чудя там ли е не е ли, прави ли нещо  Crazy

# 439
Момичета,имам проблем с тъмните кръгове. Не знам дали е от коректорите (използвам maybelline fit me; La girl pro concealer и Nars radiant creamy concealer) или от пудрата (Too faced-Primed and poreless loose powder),но когато нанеса някой от коректорите и сложа тази пудра отгоре им и всичко под очите ми става по-тъмно от колкото преди да съм нанесла коректор. Ужасно е. Посъветвайте ме какво да правя.
От пудрата е  Peace
Аз използвам същите тези 2 коректора - Maybelline Fit me и този на Nars и нямам такъв проблем. Много е важно с какво ги нанасяш - с мокър бюти блендъра се получава най-добре според мен.
След това за да set up -неш коректора най-добре използвай прозрачна инвизибъл пудра, например тази на Laura Mercier или прахообразната на Lancome.

# 440
Casyopea B, cutesmallcat, Edden, благодаря за мненията  bouquet

# 441
  • София
Имате ли отзиви за новия Forever   Dior ?

Вчера в Сефора Парадайс ми го хвалиха доста.
Тествах го заедно с Nude - Dior и Beige  Chanel, но не можах да преценя  newsm78
И  трите фон дьо тена се държаха почти еднакво, може би Шанела е най лек. Hug
Търся си нещо за лятото- леко покритие и да изравнява тена и да стои естествено.
В момента съм със СС крема на Шанел.

# 442
Момичета,имам проблем с тъмните кръгове. Не знам дали е от коректорите (използвам maybelline fit me; La girl pro concealer и Nars radiant creamy concealer) или от пудрата (Too faced-Primed and poreless loose powder),но когато нанеса някой от коректорите и сложа тази пудра отгоре им и всичко под очите ми става по-тъмно от колкото преди да съм нанесла коректор. Ужасно е. Посъветвайте ме какво да правя.
От пудрата е  Peace
Аз използвам същите тези 2 коректора - Maybelline Fit me и този на Nars и нямам такъв проблем. Много е важно с какво ги нанасяш - с мокър бюти блендъра се получава най-добре според мен.
След това за да set up -неш коректора най-добре използвай прозрачна инвизибъл пудра, например тази на Laura Mercier или прахообразната на Lancome.
Потупвам с пръсти и обирам ако има излишно с една друга гъбка. На каква цена е пудрата на ланком? Аз също мисля,че се получава така от моята пудра на too faced,хем е прозрачна ама нещо не се разбираме с нея. Дори и с тв пейнт стика на криолан пак става по-тъмно. Ще пробвам с друга пудра.

# 443
  • София
Имате ли отзиви за новия Forever   Dior ?

Вчера в Сефора Парадайс ми го хвалиха доста.
Тествах го заедно с Nude - Dior и Beige  Chanel, но не можах да преценя  newsm78
И  трите фон дьо тена се държаха почти еднакво, може би Шанела е най лек. Hug
Търся си нещо за лятото- леко покритие и да изравнява тена и да стои естествено.
В момента съм със СС крема на Шанел.

А каква ти е кожата? Питам, защото аз много упорито тествам Les Beiges, с комбинирана кожа съм, а лицето ми лъсва много бързо. Лек е, но за лятото ми се струва, че на слонна към омазняване кожа няма да седи добре.

# 444
Много коментари четох, че Les Beiges лъсва. Затова се въздържам дори да го пробвам.
Ще ми се да карам лятото само с някоя лека, невидима пудричка, с която ще изравня леко тена и ще туширам неизбежното лъсване. Замислям се за пудрата от Les Beiges, но най-възторжените отзиви са за използването й като бронзър...

# 445
Във връзка с предстоящото намаление на ЕЛ, Клиник и Кларанс, имам нужда от прахобразна пудра, свободна, каква бихте препоръчали? Идеята ми е да матира и да не подчертава пори

# 446
И аз лъсвам страшно с Ле Беж фон дьо тен.

# 447
Аз лично Кларинс и Естее Лодър ги поставям на едно ниво. И двете са хубави.

Клиник са на по-ниско стъпало.

# 448
linzer, Ланкомската абсолю пудра е някъде към 90лв.

# 449
densi, а пудрата ползваш ли?

Общи условия

Активация на акаунт