Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен-24

• 106 319
  • 742
  •   1
Отговори
# 570
Какъв е този коректор? След фдт ли го слагаш, аз винаги преди Blush Embarassed

# 571
Какъв е този коректор? След фдт ли го слагаш, аз винаги преди Blush Embarassed

Коректор преди, консилър след. Коректорите са тези лилаво/зелено/оранжево, с които неутрализираш цветове преди да сложиш фон дьо тена, а консилъра е телесен или малко по-светъл цвят и се слага и след фон дьо тена.

# 572
  • София
Скрит текст:
Момичета, забравих да споделя - купих си ФДТ най-накрая! Открих го! ura

Много се бях изнервила, но ето, че не само по Коледа стават чудеса! Mr. Green На La Roche-Posay е, TOLERIANE TEINT, разбира се, най-светличкото - 01. Ivoire (слонова кост). Хидратиращ е, за нормална към суха чувствителна кожа, каквато е моята. Супер доволна съм и го препоръчвам! Sunglasses

А колко е светъл цветът? Ако не ти е проблем някой път може ли да щракнеш една снимка на дневна светлина на продукта Praynig Praynig

Благодаря ти  Hug май има някаква надежда да ми пасне  Simple Smile

# 573
  • Велико Търново
... търся продукт с висок фактор, защото дори  и отдолу да сложа слънцезащитен крем, не излизам навън без ББ/СС/ФДТ и всъщност, той е този, който трябва да има фактор Simple Smile
Thinking това не го разбрах!?!? Т.е. ако слънцезащитният е отдолу (под ББ/СС/ФДТ) според теб той не "пази" от слънцето!?!?

С поставянето на продукт върху слънцезащитния крем се намалява силата на фотозащитата, да, затова винаги ползвам покривен продукт отгоре с SPF Peace

# 574
  • София
Момичета, забравих да споделя - купих си ФДТ най-накрая! Открих го! ura

Много се бях изнервила, но ето, че не само по Коледа стават чудеса! Mr. Green На La Roche-Posay е, TOLERIANE TEINT, разбира се, най-светличкото - 01. Ivoire (слонова кост). Хидратиращ е, за нормална към суха чувствителна кожа, каквато е моята. Супер доволна съм и го препоръчвам! Sunglasses

А как е като трайност този фдт? И на каква цена е ориентировъчно? bouquet

# 575
Не мога да не похваля този фдт, уникално добре пасва на кожата ми (мазна Т-зона, пори по носа, тук-там по някоя пъпка). Изглежда все едно съм без фдт, покрива добре(може би ако сложа повече ще има и повече покривност, но не целя това), изравнява тена иии кожата ми изглежда сякаш си е така по принцип гладка без зачервяване.
Уникален е и горещо препоръчвам  Heart Eyes
След тестване на BB кремове на ла рош, на нукс, на галеник, фон дьо тени на шисейдо и на клиник (superbalanced - който е доста хубав също) ... е този ги бие по всички параграфи. Всички досега някак ми подчертаваха порите на носа, което ме изнервяше ужасно, е този не се напластява и по-скоро ги прикрива.

# 576
Не мога да не похваля този фдт, уникално добре пасва на кожата ми (мазна Т-зона, пори по носа, тук-там по някоя пъпка). Изглежда все едно съм без фдт, покрива добре(може би ако сложа повече ще има и повече покривност, но не целя това), изравнява тена иии кожата ми изглежда сякаш си е така по принцип гладка без зачервяване.
Уникален е и горещо препоръчвам  Heart Eyes
След тестване на BB кремове на ла рош, на нукс, на галеник, фон дьо тени на шисейдо и на клиник (superbalanced - който е доста хубав също) ... е този ги бие по всички параграфи. Всички досега някак ми подчертаваха порите на носа, което ме изнервяше ужасно, е този не се напластява и по-скоро ги прикрива.

Отваря се страница на Сефора, не се вижда фдт..

# 577
На мен ми излиза GUERLAIN
Météorites Baby Glow Sheer Liquid Foundation, обаче това Glow малко ме озадачава за Мазна кожа,  Thinking.  На каква цена е тук?  Мисля да ходя скоро да направя съпоставка межфу него и цц на биотерм.

# 578
  • София
Baby glow e около 90-100 лв.

# 579
  • Бургас
_Gabrielle_ и аз обожавам на Герлен Бейби Глоу , моя го взех преди време от ензо за 67лв ( беше на промоция).
От базите за мазни кожи и смесени тип съм доволна от Бенефит , на Диор все още съм със смени чувства (трябва ми повече време за да преценя ) , но пък новия фдт Forever Dior ми хареса .
Бях чела за обновената метеоритна база на Герлен , че била по- матираща , иначе златната не е лоша но не е за моята кожа, все още.
От това съм много доволна Holika Holika Nabi цвят Cottony смесвам го с моите фдт-ни или под тях като база го ползвам. Наби крем е най- вляво

Последна редакция: ср, 16 мар 2016, 11:32 от deadly_vesi

# 580
  • Бургас
Четох в предишна тема за Дабъл Уеър,който нито се свлича,нито цапа,стои на лицето дори след плаж и басейн,но не знам как изглежда.Дали има добри хора,които могат да ми дадат линк да го видя,знам,че е на Ести Лаудер,но не знам какво точно да търся.Имам хормонални проблеми и малко да ми стане топло от лицето ми рукват реки пот.Сега още не е толкова зле положението,но ми трябва за лятото.А ако знаете друг ФДТ,който е също толкова траен,моля дайте предложения.
Предварително благодаря bouquet

# 581
Влизам, да напиша няколко думи за ФДТ Moisture Foundation на KohGenDo:

Със следният състав: WATER, ISOTRIDECYL ISONONANOATE, OCTYLDODECYL LANOLATE, SORBITAN ISOSTEARATE, CYCLOPENTASILOXANE, BUTYLENE GLYCOL, GLYCERIN, TRIBEHENIN, SIMMONDSIA CHINENSIS (JOJOBA) SEED OIL, SQUALANE, BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA BUTTER), HYDROLYZED YEAST EXTRACT, ALOE BARBADENSIS LEAF EXTRACT, TOCOPHEROL, MAGNESIUM SULFATE, OLEYL ALCOHOL, PHENOXYETHANOL(+/-) TALC, TITANIUM DIOXIDE, IRON OXIDES, ALUMINUM HYDROXIDE

Бях чела много ревюта в нета, и най-точно описващото е, че е като тониран овлажнител на стероиди. Въпреки, че съм със смесена към мазна кожа, го взех с цел да гоня ефекта glowing skin, който наскоро е популярен, а и на мен ми харесва.
Предполагам, че понеже има и съставки като в крем в него, малко след поставяне кожата направо го изсмуква - залепва отгоре като втора кожа, седи естествено. Няма и следа от жълтеникавия ми цвят на лицето, както и разширените пори, в същото време не си личи, че имам продукт. Изключително лек е въпреки че покрива цвета на лицето перфектно, не е покривен, а по-скоро пигментиран продукт. Кожата изглежда хидрантирана, подхранена, здрава. С прозрачна пудра отгоре издържа дълги часове без да лъсне, но предполагам лятото ще е по-хазартно  Mr. Green За сухите кожи, за които е предназначен обаче, е ще е перфектен и тогава според мен.
Определено съм доволна, и бих купила отново  Peace

# 582
Четох в предишна тема за Дабъл Уеър,който нито се свлича,нито цапа,стои на лицето дори след плаж и басейн,но не знам как изглежда.Дали има добри хора,които могат да ми дадат линк да го видя,знам,че е на Ести Лаудер,но не знам какво точно да търся.Имам хормонални проблеми и малко да ми стане топло от лицето ми рукват реки пот.Сега още не е толкова зле положението,но ми трябва за лятото.А ако знаете друг ФДТ,който е също толкова траен,моля дайте предложения.
http://www.enzo.bg/estee-lauder/double-wear-stay-in-place-fon-do-ten/  bouquet

# 583
  • Бургас
http://www.enzo.bg/estee-lauder/double-wear-stay-in-place-fon-do-ten/  bouquet
благодаря ти много Hug bouquet

# 584

Ето така изглежда:
Скрит текст:

А това са цветовете:
Скрит текст:
Виж и тази таблица за ориентир на продукт/цвят:
Скрит текст:

Dior Forever също е добър, но за мен не толкова, колкото на Ести.  

Писали сме заедно с Камалияbouquet

Общи условия

Активация на акаунт